Spillet mot folket

Norulv Øvrebotten skriver om den russiske og morderiske fremgansmåten å undergrave et styresett ved bedrag og mord på et hvilket som helst kontinent i verden, som i Norge.

Spillet mot folket

UNREAD_POST BmOnline » Lør Apr 30, 2016 7:46 pm

Norulv Øvrebotten

Spillet mot folket

Statsminister Erna Solberg har nå i mange år medvirket i en skitten krig mot eget folk, som følge av at hun har spunnet kontinuerlig bedrag, slik hun åpenbart skulle, på 77 lik etter 22. juli 2011. Utad har hun illudert å gjøre det motsatte.

Prosedyrene som ligger til grunn heter på fagspråket spillet i det negative rom, og norske politikere og ansvarlige ellers, følger prinsippene som landsforræderen Henry Oliver Rinnan ble opplært i av nazistene, og som førte til svik mot mange nordmenn og deres død. Nazistene kopierte fremgangsmåten fra kommunistene.

Norge er ledet av mennesker som bedriver et slikt notorisk dobbeltspill mot egen befolkning for å styrke seg selv og et gammelt politisk system, der den virkelige makten til sjuende og sist ligger i Moskva.

Politikere som Erna Solberg, Jonas Gahr Støre og Jens Stoltenberg er langt farligere enn Henry Oliver Rinnan, som under den tyske okkupasjonen opererte mot egne landsmenn på et langt lavere nivå, og i et avgrenset geografisk område.

Den falske flaggoperasjonen som har rullet og gått her i landet siden sommeren 2011, har fått en annen falsk flaggoperasjon av strategisk størrelse mot hele Europa ved siden av seg for å befeste gammelt russisk herredømme fra skyggene.

Millioner av unge våpenføre menn, og samtlige muslimer, blir importert overalt fra den tredje verden for å skape terror og usikkerhet blant de europeiske befolkningene, under falske flagg som humanisme, flyktninghjelp og alle honnørord som gode er. Dette er bedraget og kamuflasjen. Det virkelige målet er terror, undertrykkelse og destabilisering.

Statsminister Erna Solberg medvirker så sterkt også i denne russiskstyrte bedragoperasjonen for å befeste gammel østlig makt, at hun ikke en gang setter tak på hvor mange hundre milliarder kroner den norske staten skal benytte for å ødelegge og undertrykke egen befolkning.

Milliardene renner fritt ut av statskasse og oljefond, og mens regjeringen Solberg illuderer å stramme inn og benytter en statsråd til å illudere det, varsler statsministeren selv at det tvert imot skal tas inn minst 30 000 muslimer hvert år som vi ikke vet noe som helst om. Med familiegjenforening blir det fort noen hundre tusen mennesker i året.

La oss ta den islamske staten, IS, til Norge og kalle den flyktninger, er oppskriften. Russlands andre marionetter i særlig Vest-Europa og Amerika, kjører samme opplegget på vegne av Kreml. De fører uortodoks krig mot egne befolkninger. Kall det gjerne hybridkrig. Det er smart gjort.

I en tid da Russland benytter den effektive kontrollen over alle tre statsmakter i Norge til å bruke dem dag ut og dag inn til å befeste herredømmet over landet som ble stjålet til seg i et statskupp med virkning fra 10. januar 1940, er det ikke lov å legge til grunn at en uvanlig helikopterulykke som utenfor Bergen i går, er en ulykke uten videre.

Den slags hendelser skal som forutsetning straks ha mistanken om terror knyttet til seg, for det er faktisk hva som er mest sannsynlig i dagens situasjon, og de aktuelle omstendighetene for øvrig tatt i betraktning. Særlig når du vet at Russlands hemmelige tjenester og spesialstyrken Spetsnaz, helst kamuflerer terror som ulykker.

Helikoptertransporten til og fra Nordsjøen er noe av det meste sårbare i landet, så hvis det er noen som skulle settes på bakken aller først, er det ledelsen i politiet og PST, som ikke har sørget for godt nok vakthold over helikoptertrafikken. Hvert helikopter skulle ha vært passet på for lengst.

Dette er en like fatal feilvurdering som å ikke stenge Grubbegata i Oslo for bombebiler før 22. juli 2011, og jeg spør meg hvor mange muldvarper som russerne egentlig har innenfor ledelsen av norsk politi og sikkerhetspoliti, samt justisdepartement, når trafikken til og fra Nordsjøen blir liggende blottet og naken for sabotasje og terror. Det kan ikke være få.

Jens Stoltenberg kjørte som statsminister et rått løp mot egen befolkning, da han stod fram som en kriger mot terroren samtidig som han medvirket til den samme terroren etter 22. juli 2011. Å drepe venner for å styrke seg selv og venner, er en gammel kommunistisk fremgangsmåte.

"Det er sterkt å møte mennesker i sorg," sier statsminister Erna Solberg i dag, men måten hun alltid sier slikt på, avslører at hun bare lirer av seg en lekse uten å legge noe i det.

Et menneske som fører krig mot egen befolkning på snart femte året ved hjelp av terror og bedrag, bryr seg selvsagt ikke om menneskers sorg og lidelse. Hvis Erna Solberg hadde gjort det, ville hun ikke har vært en Henry Oliver Rinnan i nasjonaldrakt.

Og kronprinsparet? Det er med på spillet i det negative rom og gir dekning for det kontinuerlige landssviket. Med stadig flere søknader om å få gå av og få hele monarkiet avviklet. I dag er det lagt inn en ny søknad her på Vestlandet.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2357
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Null tillit er det samme som null fremtid

UNREAD_POST Norulv Øvrebotten » Man Okt 24, 2016 8:00 am

Norulv Øvrebotten

Null tillit er det samme som null fremtid

Snart fem år er gått siden terroren og massedrapet her i Norge sommeren 2011.

Den norske befolkningen er i denne tiden blitt hjernevasket omtrent hver bidige dag med en offisiell historie om verdens mest effektive terrorist. Han var helt alene om å planlegge og utføre store og kompliserte angrep på to vidt forskjellige steder på en og samme dag.

Selv etter å ha kastet det meste av journalistikk overbord og medvirket til bruk av klassiske totalitære oppskrifter innen propaganda, har de etablerte mediene her i landet ennå ikke våget å spørre det norske folket om det tror på den offisielle historien om 22. juli 2011. Det er mer enn påfallende.

Grunnen er selvsagt at altfor mange redaktører og journalister vet at de serverer en usannhet, og at faren er at betydelige deler av befolkningen har gjennomskuet dem og myndighetene for lengst. Noe de til en viss grad kan måle indirekte ved å se på det dramatiske fallet i opplag og inntekter.

Null tillit, null fremtid.

9/11 i USA var samme sort narrespill over en gammel kommunistisk lest, og med samme fordekte politiske mål som ble oppnådd indirekte. Der har i det minste noen av mediene spurt befolkningen hva den tror på siden 2001.


Sist flyttet til topp av BmOnline den Man Okt 24, 2016 8:00 am
Norulv Øvrebotten
 


Gå til Norulv Øvrebotten om KGB/FSB i Norge og verden

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron