On the Trail of the Assassins

Norulv Øvrebotten skriver om den russiske og morderiske fremgansmåten å undergrave et styresett ved bedrag og mord på et hvilket som helst kontinent i verden, som i Norge.

On the Trail of the Assassins

UNREAD_POST BmOnline » Man Okt 24, 2016 8:03 am

Norulv Øvrebotten

On the Trail of the Assassins


Min identifikasjon av de hemmeligste bedragmetodene fra gamle KGB, og nå FSB, er ikke bare nøkkelen til å rulle opp falske flaggoperasjoner som 9/11 og 22/7 med flere, men du kan faktisk rulle opp alle lagene med tepper av fordekt russisk makt, slik de systematisk er blitt lagt over og under befolkningene i Vesten i snart hundre år.

Hvis du har identifisert prosessene som til enhver tid skaper virkeligheten i forhold av betydning, har du den sikreste måten å finne ut hvordan virkeligheten egentlig var til ethvert tidspunkt bakover i historien. Pluss å vite hvordan virkeligheten blir skapt i viktige forhold i nåtiden, om det så skulle være dagen i dag.

Å nettopp identifisere de hemmeligste kommunistiske prosessene fra skyggene, var hva jeg gjorde for tretten år siden. Etter seks års etterforskning.

Dette skapte en sensasjon innen vestlige etterretnings- og sikkerhetsorganisasjoner. Dette var gjennombruddet for å få grep om hele det sovjetiske og russiske spillet siden Lenins tid. På alle nivåer. Fra mikro til makro.

Før min oppdagelse var det bare løse tråder og gordiske knuter. Analytikere gikk seg vill i villniset av speiler.

Før 2009 satt det ingen Barack Obama og Hillary Clinton ved makten i USA, og jeg levde mye tryggere i lange perioder. Jeg fikk mange positive tilbakemeldinger fra Washington så lenge George Bush var president.

Russland hadde fulgt opp den falske flaggoperasjonen som ble satt i gang 9/11 for å knuse Amerika til full underkastelse, men ikke selve dødsstøtet i form av Barack Obama som president og Hillary Clinton som utenriksminister.

Deres oppdrag er å ødelegge Amerika. Innenfra.

Jeg har ennå en symbolsk gullforgylt tallerken med navnet mitt på som jeg fikk av noen hyggelige mennesker på ferie i Tunisia i 2007.

Da fikk jeg også en litt spesiell gave ved avreise. Det var en bok av statsadvokaten Jim Garrison, som på midten av 1960-tallet forsøkte å løse mordet på president John F. Kennedy, til tross for at han møtte en mur av taushet og motstand i eget land.

Statsadvokaten i New Orleans, Jim Garrison, kom langt, men forsto ikke den kommunistiske fremgangsmåten og ble sporet av.

Jim Garrison døde i 1992, 70 år gammel.

Boken som jeg fikk våren 2007 var på fransk og med en hyggelig hilsen. Også på fransk. Siden jeg befant meg i et fransktalende land og vertene mine var arabiske.

På engelsk heter boken av ham "On the Trail of the Assassins." På sporet av morderne.

Når du har identifisert disse kommunistiske metodene innen bedrag, som er en meget sofistikert utgave av det gamle spillet i det negative rom fra mellomkrigstiden, kan gode analytikere finne ut hvordan drapet på president John F. Kennedy ble utført, og hvordan også denne falske flaggoperasjonen over kommunistisk lest, var snekret sammen.

Du kan da slutte deg til hendelsesforløpet og plukke ut de relevante bevisene. På sikkert grunnlag. Noe som var tydelig at amerikanske myndigheter hadde gjort i 2007 når det gjaldt bedragoperasjonen som var spunnet rundt drapet på John F. Kennedy.

Derfor fikk jeg denne boken om attentatet på Kennedy som en indirekte bekreftelse på det. Mine funn var høyt verdsatt.

Det er slike tilbakemeldinger som holder kampviljen oppe og gjør at jeg har utholdt både fysisk og psykisk tortur og overlevd flere drapsforsøk.

Å være i Norge er i denne bransjen stort sett det samme som å være i Russland. Dette er bare en fordekt underavdeling.

Jeg vil tro at Barack Obama og Hillary Clinton har gjort alt for å stanse denne etterforskningen i FBI og CIA etter 2009, men er ikke sikker på at de har lyktes. For etterforskningen må ha fått et stort omfang allerede før 2009, og den må ha skjedd med så mye hemmelighold at de to neppe har fått visst så mye. Med den upålitelige bakgrunnen som begge to har.

En fordel som FBI nå har, er å kunne plotte juristene som er opplært av sovjetiske KGB og russiske FSB i disse bedragmetodene, og slike resultater holdes nok tett til brystet. Å kjenne disse bedragmetodene er gull verd. På alle mulige måter.

Denne kunnskapen er nøkkelen til å avdekke Kremls reelle makt fra skyggene.

Jeg har ikke noe å tape på å fortelle at mine analyser helt klart har vist for lengst, at både Hillary Clinton og Barack Obama benytter disse gamle kommunistiske bedragmetodene fra de hemmelige russiske tjenestene, og de er ikke alene i dagens politiske ledelse av Amerika.

Når FBI etterforsker Hillary Clinton, dreier det seg nok om hele livet hennes. Også den delen av livet som skjedde før hun ble Bill Clintons russiske skygge. Derfor har det tatt lengre tid enn varslet.

Nettet snører seg sammen om ganske mange marionetter nå. Blodhundene har et sikkert spor i mange vestlige land.

Befolkningen i USA er neppe like tafatt og underdanig som den norske. Å være en fordekt vasallstat under Russland, er utenfor forutsetningen for tenkesettet til amerikanerne, men før eller siden blir de tvunget til å ta sannheten inn over seg.

Hillary Clinton kan bli den som utløser det politiske jordskjelvet.

Konteksten for 9/11 er en helt annen enn hva amerikanerne hittil har lagt til grunn, og den strekker seg helt tilbake til mellomkrigstiden. Slik den gjør for Norge også når det gjelder samme sort kommunistisk kombinasjon av terror og bedrag som kontinuerlig har lurt verden trill rundt siden 2011.

Når du kan og behersker bedraget, må du stadig angripes for å kunne spore deg av. Eller for å bringe deg til stillhet.

Å jakte på Kremls mafiaadvokater og snikmordere, som sammen lager bortimot perfekte kommunistiske forbrytelser, har den ulempe at du blir jaktet på selv. Av dem.

Også det vet jeg. Altfor godt.

http://www.amazon.com/Trail-Assassins-M ... oks&sr=1-1


Sist flyttet til topp av BmOnline den Man Okt 24, 2016 8:03 am
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2342
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Norulv Øvrebotten om KGB/FSB i Norge og verden

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron