KGB kjører valgkamp i USA

Norulv Øvrebotten skriver om den russiske og morderiske fremgansmåten å undergrave et styresett ved bedrag og mord på et hvilket som helst kontinent i verden, som i Norge.

KGB kjører valgkamp i USA

UNREAD_POST BmOnline » Tor Aug 25, 2016 7:31 pm

KGB kjører valgkamp i USA

Det kommunistiske spillet i det negative rom ble grundig demonstrert i Norge med kombinasjonen terror, massedrap og påfølgende kontinuerlig bedrag fra 22. juli 2011.

Da var nåværende generalsekretær i NATO, Jens Stoltenberg, statsminister i Norge og lurte egen befolkning til å slutte massivt opp om seg. Noe som kamuflerte at Stoltenberg var en av de viktigste bakmennene for massedrapet på eget folk.

Alle ble så grundig bedratt som mulig. På grunnlag av 77 lik. De fleste bare vergeløse barn og ungdommer.

Jens Stoltenberg og Arbeiderpartiet gjorde et rekordgodt valg om høsten. Stoltenberg ble mer populær enn noensinne.

Nå kjører Kreml samme bedragopplegget i USA som i Norge i 2011.

I en annen kreativ variant. Med sine politiske marionetter ute i samme ærend.

Ikke glem at Barack Obama har grundig kommunistisk opplæring. Bedrag er i realiteten alt han kan. Han lyver like glatt som Hillary Clinton.

Jo mer terror og drap, desto sterkere vil befolkningen slutte opp om det bestående og etablerte systemet og dets ledere. Dette er oppskriften på suksess. Som nå skal gjentas i Amerika.

Målet blir oppnådd indirekte.

Det gamle systemet er representert ved president Barack Obama og presidentkandidat Hillary Clinton. Ikke utfordreren Donald Trump, som er garantert å tape i en slik kommunistisk kombinasjon av terror og bedrag i valgkampen.

Jo mer terror og flere meningsløse drap, desto større seier for Barack Obama og Hillary Clinton, og desto større tap for utfordreren Donald Trump.

Å føre fordekt krig mot eget folk og samtidig fremstå som dette folkets fremste venn, er en velprøvd kommunistisk kontradiksjon som har lurt befolkninger i ulike land mange ganger. Også hjemme i Russland. For eksempel da tre boligblokker ble sprengt i luften i 1999.

Tre hundre mennesker ble drept mens de sov om natten og over seks hundre andre ble skadde. I flere russiske byer. Av dem mange små barn.

Resultatet av denne hensynsløse kombinasjonen av massedrap og bedrag fra de hemmelige russiske tjenestene FSB, var at folket sluttet opp om den sterke mann Vladimir Putin. Han ble som en følge av bedragoperasjonen valgt til ny president i Russland.

Noe han også er i dag.

Så å kombinere drap og valgkamp, slik du ser i Amerika om dagen, er et godt utprøvd opplegg fra Kreml. Det kalles styrt demokrati.

Dette er uten tvil den mest effektive måten å føre valgkamp på. Noe du også så i Norge for fem år siden.

Det fordekte russiske herredømmet og underliggende mafiasystem og maktstrukturer i USA blir til samme tid styrket kraftig.

President Barack Obama er gått listig og skrittvis fram.

Systematisk har Obama over lengre tid satt frustrerte og arbeidsledige unge svarte opp mot det underbemannede politiet i USA på falskt grunnlag.

Den falske flaggoperasjonen som her om dagen drepte fem politimenn, skjedde ikke på et tilfeldig tidspunkt. Drapene innledet en serie med sammenstøt og konflikter i mange byer over hele USA.

Drapene og uroen kom rett etter at FBI hadde lagt bort en sak mot presidentkandidat Hillary Clinton.

I slike narrespill over kommunistisk lest følges alltid en kjøreplan. Som om det skulle ha vært en filminnspilling i Hollywood.

Regissørene fra skyggene har alltid en fast hånd om alt som skjer av betydning.

Alt er rigget. Fra drap og bedrag til innkassering av politisk gevinst.

Det neste som er skjedd er at Barack Obama står fram som landsfader og drar inn støtte fra det amerikanske folket ved å utgi seg som den store vennen. Til og med i politimennenes begravelser. På samme måten som Jens Stoltenberg gjorde etter massedrapet i Norge i 2011. Da Stoltenberg lurte en hel verden trill rundt og Obama etterpå belønnet ham for forbrytelsen mot eget folk med stillingen som sjef i NATO.

Amerikanerne flest er for tiden forvirret og forstår ikke hva som skjer i nasjonen som plutselig får mange utbrudd av vold og uro.

Forklaringen er enkel. Den er lett å begripe.

Vladimir Putin og hans amerikanske venner er i gang med valgkampen. For alvor.

Da betyr ikke noen tusen amerikanske liv fra eller til noe som helst. Om så er. Hensikten helliger middelet. Slik du så med 9/11.

Kampanjen består av drap og bedrag og meningen er å vinne valget til høsten og befeste Kremls fordekte herredømme enda sterkere.

Det er rått gjort, men fremgangsmåten er lett å kjenne igjen når du kan dette gamle kommunistiske og nazistiske spillet i det negative rom. Slik jeg kan.

Signaturen er gamle KGBs.


Sist flyttet til topp av BmOnline den Tor Aug 25, 2016 7:31 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2341
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Norulv Øvrebotten om KGB/FSB i Norge og verden

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron