Kreml har makten - norske ledere er puppets

Norulv Øvrebotten skriver om den russiske og morderiske fremgansmåten å undergrave et styresett ved bedrag og mord på et hvilket som helst kontinent i verden, som i Norge.

Kreml har makten - norske ledere er puppets

UNREAD_POST BmOnline » Tor Aug 25, 2016 7:25 pm

Norulv Øvrebotten Kreml har makten - norske ledere er puppets

Norges største sikkerhetsproblem er at Russland så langt har hatt den virkelige makten i landet og har reell kommando over politi, sikkerhetspoliti og forsvar, slik du har sett demonstrert siden 22. juli 2011. Også domstolene kontrollerer Kreml indirekte.

Alt annet er irrelevant kamuflasje av den virkelige situasjonen for den norske befolkningen.

Nordmenn har intet politi, intet sikkerhetspoliti og intet forsvar. Når det kommer til stykket. Kun en illusjon om det har vi. Kreml har i virkeligheten hatt hånd om alt sammen i mange generasjoner.

Som følge av at staten er doblet og de gamle kommunistiske bedragmetodene som benyttes, er den norske staten den største trusselen mot egen befolkning. Noe som også 22. juli 2011 har vært en manifestasjon av. Når du kjenner fremgangsmåten innen den gamle kommunistiske kombinasjonen av terror og bedrag fra øst.

I stater med åpen eller skjult kommunistisk struktur, er det som regel makthaverne selv som står bak massedrap på egen befolkning. Norge er intet unntak.

Dobbelstater er kannibaler. Josef Stalin drepte over 62 millioner mennesker i eget hjemland i kombinasjoner av terror og bedrag. For å befeste og bygge makt, og Stalin ble paradoksalt nok dyrket som en helt av mange av dem som overlevde den store terroren.

Den norske statens krig mot egen befolkning er de siste fem årene skjedd i form av massedrap på en del av den og kontinuerlig bedrag mot alle gjenlevende av befolkningen på grunnlag av de 77 menneskene som kynisk ble drept til formålet. Det hele er skjedd etter solid kommunistisk oppskrift. I en godt rigget falsk flaggoperasjon.

Staten er terroristen. Staten er fienden.

Alle andre trusler mot oss er marginale.

Å snu en hel stat mot egen befolkning, er krigskunst av høy klasse, men for Kreml og norske lakeier i Oslo er dette innarbeidet rutine. Etter så mange år i dette spillet. For å holde på makten. Slik den ble grunnlagt som følge av et maskert statskupp i Josef Stalins regi før krigen.

Problemet er det samme i andre vestlige land. Amerika er i samme situasjonen også.

Kreml har stjålet stater fra befolkninger i andre nasjoner ved å doble dem i all hemmelighet. Fenomenet har stort omfang.

http://www.dagsavisen.no/.../trusselbil ... enselost...
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2392
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Norulv Øvrebotten om KGB/FSB i Norge og verden

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron