RUSSLANDS UTØYA- minnesmerke ved Høyblokka!

Norulv Øvrebotten skriver om den russiske og morderiske fremgansmåten å undergrave et styresett ved bedrag og mord på et hvilket som helst kontinent i verden, som i Norge.

RUSSLANDS UTØYA- minnesmerke ved Høyblokka!

UNREAD_POST BmOnline » Lør Aug 27, 2016 8:07 am

Norulv Øvrebotten

Et minnesenter over Russlands fordekte makt

Minnesenteret over terroren 22. juli 2011, som regjeringen Erna Solberg fikk satt opp i sentrum av Oslo i fjor, må tas vare på.

Dette er ikke bare et minnesenter som forteller en stor løgn, men er også en varig påminnelse om Russlands fordekte makt og herredømme, samt underliggende mafiasystem, slik det ble etablert i Norge for mange generasjoner siden.

Som symbol og minne over en stats terror og bedrag mot eget folk er senteret viktig for ettertiden. Helst for en hel verden.

Hvis friheten gjenvinnes, kan det settes opp et annet senter som forteller sannheten.

Kontrasten mellom sannhet og løgn vil da for alltid gjøre et dypt inntrykk på mennesker.

http://www.vg.no/.../statsbygg-vil-fjer ... /23773318/

Kommentar BmO:

Ja, nå får vi se hvor lang tid det tar før ballongen sprekker og ALLE morderne på stortinget og i regjeringen blir kastet i kasjotten på vann og brød, pluss bomringer og moms!!
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2392
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Journalistikk er ikke å lyve befolkningen huden full

UNREAD_POST BmOnline » Lør Aug 27, 2016 8:21 am

Norulv Øvrebotten

Journalistikk er ikke å lyve befolkningen huden full

At dagens russiskstyrte regime i Oslo belønner medier for lojal propaganda etter 22. juli 2011, betyr at det motsatte skjer den dagen befolkningen skulle klare å kvitte seg med mafiastyret fra øst.

Det bør ikke komme som noen overraskelse. At privilegiene og de store pengegavene da blir borte.

Allerede nå løper lesere og annonsører i hopetall fra de løgnaktige etablerte mediene. Som må si opp et betydelig antall ansatte i tiden fremover. Folket er begynt å stemme med føtter, hender og lommebok.

De siste fem årene har du sett norsk journalistikk kollapse fullstendig. Usannhet er fremmet og sannhet hindret. Ut fra ekstreme politiske holdninger hos sentrale aktører. Samt som følge av altfor mange gamle skjulte bindinger til Kreml.

Forsøk på kritisk journalistikk om terroren 22. juli 2011 har vært totalt fraværende. Alt som er servert publikum har vært usant i en usann kontekst. I over fem år. Mediene har medvirket forsettlig til forbrytelsen.

Det er en fantastisk prestasjon, og frekkheten er så stor at løgnerne vil at staten skal støtte dem enda mer. Selv om en journalist er subsidiert fire ganger mer enn en bonde allerede.

Over sju milliarder kroner i året kan staten spare på å ikke støtte denne propagandamaskinen for å holde det gamle fordekte russiske herredømmet intakt ved å spinne bedrag år ut og år inn på grunnlag av 77 maltrakterte lik av for det meste barn og ungdommer og nesten like mange funksjonshemmede.

Det er bare å få alt sammen av gammel mediemakt bort. NRK også. Så noe nytt og ærlig i stedet kan komme som går makta etter i sømmene. Slik pressen som vaktbikkje skal gjøre.

Norsk presse har løyet lenge nok nå.

Løyet har ikke jeg, og prisen som jeg har betalt har vært høy. Nok en gang. I denne kamuflerte mafiastaten under Russland som overfaller og torturerer journalister som virkelig forstår dette landet og forteller sannheten om det.

For meg har det ikke befunnet seg noen grense mellom Russland og Norge på tjue år. Bare flaks gjør at jeg ikke er mellom de mange hundre journalistene som er drept i Russland i denne tiden.

Jeg har ennå ikke fortalt brøkdelen av hva jeg har opplevd. Fordi jeg har fortalt hva sant er. Om Norge generelt og 22. juli spesielt.

At det er langt mer bekvemt å lyve og hjernevaske befolkningen med propaganda, er forståelig, men det er ikke journalistikk.

Det er prostitusjon, og TV 2 er ikke blant dem som doller og sminker seg minst for den russiskkontrollerte doble staten i Oslo. Siden det hittil har lønt seg stort. Å være indirekte organ for de hemmelige russiske tjenestene i øst.

http://www.nettavisen.no/na24/kulturdep ... 49205.html
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2392
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Vladimir Putin Has Already Won Our Election

UNREAD_POST BmOnline » Man Okt 24, 2016 8:02 am

Norulv Øvrebotten
16. august kl. 20:09 ·

Vasallen USA: "Vladimir Putin Has Already Won Our Election"

Når virkeligheten er ille, er den alltid langt verre enn du tror.

I USAs tilfelle er realitetene forferdelig mye verre, men mennesker med erfaring fra sikkerhet og etterretning i Amerika er i ferd med å forstå mer og mer. John R. Schindler med bakgrunn fra NSA, er kommet enda et stykke videre bare på noen få dager.

Premissene hans er feil, men konklusjonen om presidentvalget er likevel riktig.

FBI har ansvar for kontraspionasje og kontraetterretning i Amerika. Den som kontrollerer disse to områdene, kontrollerer spionasje og etterretning. Med andre ord hele spillet.

FBIs eksperter på dette feltet har forstått at USA er en vasallstat under Russland for lenge siden. At den gamle KGB-mannen Putin sitter med en hel ring av sine folk på toppen av statsstyringen i USA. Dette spillet er fulgt med på i mange år nå.

Derav mye ubegripelig oppførsel i den siste tiden fra sjefen for FBI. Siden omgivelsene ikke har forstått konteksten.

Den største fienden er alltid bak deg og over deg. Innen vestlig kontraspionasje og kontraetterretning.

Slik er det i alle vestlige land med russiskstyrte dobbelstater. Medregnet i Norge. Alle vestlige ledere av i dag er russiskproduserte broilere.

Guds hånd styrer fra skyggene.

De hemmelige russiske tjenestene manipulerer fram sine nasjonale marionetter helt fra de er unge. For å bekle stillinger i toppen av hver enkelt vestlig vasallstat.

Derfor er alle så forbausende like også.

http://observer.com/2016/08/vladimir-pu ... -election/


Sist flyttet til topp av BmOnline den Man Okt 24, 2016 8:02 am
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2392
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Norulv Øvrebotten om KGB/FSB i Norge og verden

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron