Maskirovka som innledning til nytt narrespill

Norulv Øvrebotten skriver om den russiske og morderiske fremgansmåten å undergrave et styresett ved bedrag og mord på et hvilket som helst kontinent i verden, som i Norge.

Maskirovka som innledning til nytt narrespill

UNREAD_POST BmOnline » Ons Sep 14, 2016 8:42 am

Norulv Øvrebotten

Maskirovka som innledning til nytt narrespill

Når du har medvirket til massedrap på 77 mennesker i et godt rigget narrespill for smart og indirekte å befeste gammelt mafiasystem under fortsatt fordekt herredømme fra Russland, og prøver å komme deg unna forbrytelsen, forteller det mye om NRK av i dag at det rigges til et stort intervju med Riksadvokaten som handler om en helt annen perifer og avsluttet sak. Bare for at Tor Aksel Busch har behov for å vise ansiktet på skjermen og prøve å opprettholde autoritet ut mot offentligheten.

Oslo er et russiskstyrt mafiareir, og narrespill mot befolkningen mangler det aldri på. Med medienes stadige medvirkning til dekkoperasjoner er det ingen som stiller ubehagelige spørsmål om massedrap og terror som ledere av lov og rett har medvirket til. Forsettlig. I over fem år.

Det er mange sublime måter å kamuflere en ubehagelig virkelighet på.

Nye KGB kan de fleste. Like godt som gamle KGB.

Tor Aksel Busch er en mafiaadvokat. Han har medvirket til så mange grove forbrytelser at det kan blende de fleste, og NRK er ledet av en gammel SV'er som ødelegger hele institusjonen med politikk på Kremls premisser.

Dette er et nytt eksempel. Når intervjuet ikke handler om aktuelle 22. juli 2011, men har et annet tema med eneste reelle formål å legitimere Tor Aksel Busch utad som lovens vokter når han er i ferd med å bli skikkelig avslørt som det motsatte.

Kremls venner holder sammen i Oslo. Mot den norske befolkningen.

På over 80 år bygger Kreml mange fronter i en fordekt sattelittstat som Norge. Oslo er fullt av dem. Slå opp "Potemkinby" på Wikipedia.

https://www.nrk.no/norge/riksadvokaten- ... 1.13122509
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2341
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Norulv Øvrebotten om KGB/FSB i Norge og verden

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron