Nord-Norge blir avmilitarisert i nok et bedrag

Norulv Øvrebotten skriver om den russiske og morderiske fremgansmåten å undergrave et styresett ved bedrag og mord på et hvilket som helst kontinent i verden, som i Norge.

Nord-Norge blir avmilitarisert i nok et bedrag

UNREAD_POST BmOnline » Tir Nov 08, 2016 10:25 pm

Norulv Øvrebotten

Nord-Norge blir avmilitarisert i nok et bedrag


Den norske staten styrer befolkningen med bedrag, som den skulle ha vært en fiende. Teknikkene innen bedrag er de samme som Josef Stalin benyttet i sin tid. De er bare blitt mer sofistikerte og lureriet blir som oftest maskert som jus.

Når Forsvaret har fire forsvarsgrener kan ikke regjeringen Erna Solberg legge fram en langtidsplan for Forsvaret som omfatter bare to forsvarsgrener uten at hele prosessen er et bedrag. Det er umulig.

Når Stortinget behandler denne illusjonen av en forsvarsplan, medvirker nasjonalforsamlingen til bedraget og lureriet av den norske befolkningen. Slik som så ofte før.

Husk at dette er politikere som i fem år nå har ført den norske befolkningen bak lyset om 22. juli 2011 og medvirket til et massedrap på egen befolkning med de dystre utsikter det har for deres personlige frihet om dommens dag skulle innhente dem. Så at de fortsetter med nye narrespill, bør ikke forundre noen. De er bare opptatt av å berge seg selv.

All sentraliseringen av makt i form av omorganisering av politiet og ny administrativ inndeling av landet på grunnlag av prosedyrer som snur normal rekkefølge av saksbehandling opp ned, med den følge at det er umulig å få rasjonelt grep om prosessen, er oppfølgninger av terroren 22. juli 2011. Kreml sentraliserer den fordekte makten til Oslo.

Det samme skjer med Forsvaret. Nå skal landmakten bort. Det første listige grepet er å ta heimevern og hæren ut av planverket. For å kvele styrkene på bakken i fred for innsyn.

President Putin vil ikke ha noe som kan true marionettene i Oslo og det reelle herredømmet hans i Norge. I stedet skal det langt mer svikefulle politiet militariseres. For å indirekte å kunne brukes av russerne mot nordmenn. Om noen skulle bli opprørske.

Jens Stoltenberg begynte prosessen med å avmilitarisere Nord-Norge. Blant annet med å selge den topp moderne ubåtbasen Olavsvern til fire milliarder kroner for litt over tretti millioner, så den i neste omgang kunne leies ut til russere.

Dette er en prosess som helt og holdent blir styrt fra Moskva.

Russland har ikke sammen med marionettene i Oslo kjørt en blodig bedragoperasjon for indirekte å befeste gamle maktstrukturer uten å gjøre en skikkelig jobb. Vi skal nå avvæpnes. Det skal skje i etapper så befolkningen ikke oppdager hva Kreml gjør sammen med frontene sine i Oslo. Før det er for seint.

Siden Russland har det meste av den strategiske atomvåpenstyrken sin på Kola, er et avvæpnet Nord-Norge første punkt på programmet. Det er nå klart at Putin ikke lenger vil ha overvåkning av egne ubåter fra Norge. Det gamle spillet avslørte jo jeg allerede i 2003.

Som vanlig er når mafiaadvokater legger opp saksbehandlingen i den norske stat, blir rekkefølgen av hendelser snudd på hodet. Det bestemmes å legge ned på Andøya før det er klart om noen erstatning kan bygges opp på Evenes. Som blant annet er avhengig av at USA spanderer nye fly på oss.

For Kreml er hensikten å redusere aktiviteten fortest mulig og deretter legge ned Andøya og få slutt på den norske overvåkningen av havet. Kreml har slett ikke tenkt å bygge noe som helst på Evenes. Det er bare en illusjon. Det kommer aldri til å skje.

Norge er styrt av landsforrædere. Særlig Vestlandet burde alliere seg med Nord-Norge mot det fordekte russerstyret i Oslo og få brakt det til en ende.

Politikere og embetsverk i Oslo medvirker til å drepe ungene våre for å sitte med makten. Så fra denne forsamlingen av svikere kan vi vente oss hva som helst.

Jeg var som politisk rådgiver for forsvarsminister Johan Jørgen Holst nestleder for styringsgruppen for en langtidsplan i Forsvaret på slutten av 1980-årene. For øvrig avtjente jeg verneplikten på Andøya uten at det har betydning for hva jeg mener.

At bestemmelsen om å legge ned flystasjonen på Andøya kommer på samme dagen som det er presidentvalg i USA, har sin bakgrunn i at politikerne ønsker å drukne beslutningen i denne hendelsen. Da går lureriet så mye lettere gjennom.

Du blir manipulert hele tiden. Som du var den største motstanderen som er å finne. For den norske staten.

https://www.nrk.no/.../flystasjonen-pa- ... gges-ned...

http://www.vol.no/nyheter/andoy/2016/11 ... afcbd6e3a8
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2341
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Nord-Norge blir avmilitarisert i nok et bedrag

UNREAD_POST BmOnline » Ons Nov 09, 2016 2:43 pm

Norulv Øvrebotten · Førde, Sogn og Fjordane
Leserinnlegg Vesterålen Online
Både Jonas Gahr Støre, Siv Jensen og Erna Solberg hører til politikere som betrakter eget folk som en fiende og derfor benytter bedrag til å styre dette folket med.

Når Forsvaret har fire forsvarsgrener, kan ikke en plan som bare omfatter to av dem være noe annet enn bedrag. Det er komplett umulig.

Når Stortinget medvirker til dette narrespillet mot egen befolkning som regjeringen Erna Solberg kjører om Forsvaret, blir følgene deretter.

Saksbehandlingen er umulig å forholde seg rasjonelt til. Noe som har vært meningen fra første stund. Alt har vært manipulasjon hittil.

Erna Solberg unnlot med vilje å legge fram denne illusjonen av en forsvarsplan i vinter, slik hun skulle ha gjort, men ventet til tampen av vårsesjonen i Stortinget, så den ikke kunne bli behandlet i tide.

Å snu rekkefølgen av hendelser i saksbehandlingen opp ned er også en gjenganger fra uærlige Oslo.

Å bestemme å legge ned Andøya flystasjon før det er avklart om noe som helst kan bygges på Evenes, er et slikt bevisst lureri. Blant annet bygger en slik ny lokalisering på at USA spanderer nye overvåkningsfly på oss. Det er slett ikke sikkert skjer.

Jeg var politisk rådgiver for forsvarsminister Johan Jørgen Holst i 1980-årene.

Da var jeg nestleder for styringsgruppen for en langtidsplan. Så jeg vet hvordan en skikkelig langtidsplan skal se ut. En plan som omfatter bare sjø og luft er ingen langtidsplan. Kun en illusjon om det er skapt.

Illusjoner er og blir illusjoner, men når mennesker blir lurt til å handle på grunnlag av dem, slik du nå ser i Stortinget, skaper det virkelige følger.

Og hva er egentlig følgene?

Den viktigste er at Russland får avmilitarisert Nord-Norge enda mer.

Hær og heimevern er dessuten tatt ut av planverket og kan avvikles i fred og ro. Det er også slik Kreml vil ha det.

I tillegg får Russland avviklet overvåkningen av egne ubåter fra Norge. For når overvåkningen av havet fra Andøya nå blir redusert for til slutt å opphøre, skal ingen fortelle meg at noen på Evenes overtar. Det kommer ikke til å skje.

Det er kun en bløff. Noen slik flystasjon på Evenes er russerne slett ikke interessert i. Så da kommer den heller ikke. Med dagens styre i Oslo.

Planene om en ny flystasjon på Evenes er altså nok en illusjon i dette bedragopplegget fra hovedstaden.

Så min anbefaling til lokalbefolkningen på Andøya er å stå på og slåss for flystasjon og arbeidsplasser. Det er mange andre i resten av landet som også er lei av alt bedraget og all uærligheten fra Oslo. Det går igjen i den ene saken etter den andre. På mange områder.

Du kan jo ikke lenger stole på noen som helst innen styre og stell i den byen.

Dagens politikere tror at de kan lure gjennom alt mulig. Til og med en rasering av sikkerhet og forsvar for befolkningen. Noe vi sammen burde sette en stopper for. Enten vi bor sør eller nord i landet.

For øvrig avtjente jeg verneplikten på Andøya flystasjon fra 1977 til 1978, så jeg kjenner jo Andøya også fra den kanten.

Det hører ikke noe sted hjemme å rasere et velordnet samfunn som Andenes på grunnlag av fordekte motiver fra et upålitelig kartell av politikere i Oslo. Slik det er i ferd med å skje nå. Så dette bør stoppes. Det er ikke for sent.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2341
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Nord-Norge blir avmilitarisert i nok et bedrag

UNREAD_POST BmOnline » Ons Nov 09, 2016 2:46 pm

Jeg er helt enig med Øvrebotten i denne sak. Nå MÅ ordføreren ta med seg den største klubba han har og reise nedover til Oslo og stille seg opp ved stortinget med høyttaler sammen med Norgesvenner og gi de det glatte lag. Dette er jo agendaen til dagens kartell på stortinget, de hører sannelig til i kasjotten, ingen andre steder,
De reder for russland, ikke oss.

http://bmonline.no/html/kartellet.html
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2341
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Nord-Norge blir avmilitarisert i nok et bedrag

UNREAD_POST BmOnline » Tir Jun 25, 2019 7:24 am

BmOnline skrev:Jeg er helt enig med Øvrebotten i denne sak. Nå MÅ ordføreren ta med seg den største klubba han har og reise nedover til Oslo og stille seg opp ved stortinget med høyttaler sammen med Norgesvenner og gi de det glatte lag. Dette er jo agendaen til dagens kartell på stortinget, de hører sannelig til i kasjotten, ingen andre steder,
De reder for russland, ikke oss.

http://bmonline.no/html/kartellet.html


Et landsforræderi fra Erna Solberg som er grenseløst

Statsminister Erna Solberg og hennes front av en regjering har vært så febrilsk opptatt av å redusere forsvarskapasiteten i Norge at de til og med sender de beste soldatene ut av landet i åpenbar strid med grunnloven og gjør dem til krigsforbrytere.

Landsforræderiet ser ikke ut til å ha grenser overhodet.

Syria er en suveren stat og denne krigen fra landssvikerne i Norge som bare er opptatt av å flytte militær kapasitet ut av landet for å berge seg selv, er det samme som å erklære formell krig mot Syria. Som slett ikke er noen dverg å hanskes med.

Finnes ingen forskjell. Dette er helt vilt.


Sist flyttet til topp av BmOnline den Tir Jun 25, 2019 7:24 am
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2341
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Norulv Øvrebotten om KGB/FSB i Norge og verden

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron