Side 1 av 1

Forskjell på feighet når du ser en forbrytelse og medvirknin

UNREAD_POSTSkrevet: Tor Feb 02, 2017 1:25 pm
BmOnline
Norulv Øvrebotten

Forskjell på feighet når du ser en forbrytelse og medvirkning

En av de største avisene i Norge, Aftenposten, forteller i dag om Brunhilde Pomsel.

Hun var sekretær for Adolf Hitlers propagandaminister Joseph Goebbels.

I forrige uke døde Brundhilde Pomsel, 106 år.

I fjor kom det en dokumentarfilm om henne: "Et tysk liv."

I dokumentaren sa Pomsel at hun hadde litt dårlig samvittighet, men hun hevdet samtidig at hun ikke visste noe om massedrapet på seks millioner jøder, eller det hun kalte «saken med jødene».

Hun så at jøder ble deportert, og hun hadde hørt om konsentrasjonsleiren Buchenwald.

– Vi trodde at det kun var et fengsel. Jeg kunne ikke kjempe mot. Jeg ville aldri ha turt. Jeg var altfor feig, hevdet hun ifølge tyske medier.

Ledelsen i Aftenposten, VG og de andre avisene i Norges største mediekonsern Schibsted har nå bak seg fem års aktiv medvirkning i form av cover-up av et stort massemord på den norske befolkningen.

Hva Schibsted har gjort er ekstremt grovt.

Denne nedskytingen av barn og ungdommer i Norge i 2011 står ikke noe tilbake for nazistenes henrettelser under krigen av mennesker som de mente var dem underlegne, og det var ikke bare jøder.

Det er forskjell på å ikke kjempe mot noe og noen fordi du er feig, og å aktiv medvirke til kamuflere mot bedre vitende hva som er skjedd av grusomheter, slik norske journalister, redaktører og eiere av mediene har gjort i Norge siden 22. juli 2011.

Aftenposten bringer også en link til en artikkel om rettsaken mot den 95 årige oldingen Hubert Zafke.

Zafke ble som ung mann utkommandert for i en måned å arbeide som offiser i den nazistiske konsentrasjonsleiren Auschwitz fra 15. august til 14. September i 1944.

Han er ikke tiltalt for å ha drept noen, men for å ha bidratt til at drapsmaskinen i leiren fungerte, ifølge nyhetsbyråene AP og Reuters.

Sett på denne faktiske bakgrunn og med en slik rettspraksis når det gjelder forbrytelser mot menneskeheten, hva slags reaksjoner er det egentlig sentrale journalister og redaktører i Norge venter seg når alle løgnene deres om massemord og terror her hjemme ikke lenger blir trodd på av noen?

Når spillet deres mot egen befolkning og resten av verden snur?

De må leve i en stor boble. Med blind tro på fortsatt dobbel standard i rettshåndhevelsen. Slik de er blitt vant med i generasjoner.

Det bør ingen sann journalist lenger gjøre i Norge. Hvis vedkommende skal klare seg.

http://www.aftenposten.no/verden/Hun-fe ... xtor=RSS-3