Vladimir Putins smarte opplegg for å beholde kontrollen i Eu

Norulv Øvrebotten skriver om den russiske og morderiske fremgansmåten å undergrave et styresett ved bedrag og mord på et hvilket som helst kontinent i verden, som i Norge.

Vladimir Putins smarte opplegg for å beholde kontrollen i Eu

UNREAD_POST BmOnline » Lør Mar 04, 2017 8:16 am

Norulv Øvrebotten

Vladimir Putins smarte opplegg for å beholde kontrollen i Europa

Nå har Russlands president Vladimir Putin lenge sett hva som kunne skje i Europa, og han har i god tid sørget for å åpne særlig to viktige kanaler med flyktningstrømmer fra Midtøsten og Afrika til det europeiske fastlandet, nærmere bestemt ved å sette i gang opprør og ødelegge Syria først fra 2010, og deretter indirekte krige Libya til ruiner fra 2011, og slik kunne blande unge muslimske menn i våpenfør alder fra helt andre områder i den skapte flyktningstrømmen og gi dem fortrinnsrett til europeiske land som et forsvar for marionettene sine i dobbelstater under fordekt russisk herredømme.

Ved hjelp av marionetter i Vesten, i særlig grad president Barack Obama og utenriksminister Hillary Clinton, opprettet Kreml også IS, Den islamske staten, for å skape mest mulig konflikt i den arabiske verdenen, og slik øke antall flyktninger, og ellers bruke IS som falske flagg i terroranslag, slik du har sett i Belgia og Frankrike. For indirekte å sikre de russiskkontrollerte dobbelstatene der.

Alle angrep fra Barack Obama som president i USA mot vergeløse muslimer i forskjellige arabiske land har i hovedsak hatt samme reelle russiske mål. Innen det helt store strategiske opplegget fra Kreml.

Barack Obama drepte ikke mindre enn 19 000 muslimer med droner på åtte år. For det meste uskyldige barn og kvinner.

I realiteten på vegne av Kreml.

Hvis alt hadde gått etter planen for Kreml i presidentvalget i USA, skulle Hillary Clinton som ny marionett for Kreml i Det hvite hus ha tatt inn mange millioner muslimer til landet. Med samme fordekte russiske formål som i Europa.

Den underliggende militære strategien og taktikken er kamuflert som flyktninghjelp og vern om menneskerettigheter, og Erna Solberg, som en av de mange gamle agentene for Kreml, tok imot 31 000 av disse unge mennene i våpenfør alder bare i 2015 uten at det forelå noen saklig grunn til å slippe dem inn i landet.

Hvis det er noe de hemmelige tjenestene i Moskva har lært seg siden statskuppet i Russland i 1917, så er det å bygge femtekolonner av ulike slag i Vesten, for deretter kunne trekke i animerte tråder mot nasjonale befolkninger. For å bygge og sikre sin reelle makt.

For sikkerhets skyld åpnet president Putin opp den nye angrepslinjen over Storskog i Finnmark i 2015 for å få nok styrker inn til Norge. For å forsvare mafiastaten sin over grensen. Og undertrykke enda mer jenter og kvinner i Norge.

Det blir alltid gått etter de mest sårbare i samfunnet. For Kreml vet at de ressurssterke som hovedregel vil begå svik mot dem og dermed medvirke til angrepet på eget fedreland.

Det importerte forsvaret er nemlig systematisk lagt opp som et terrorvelde som sikter seg inn mot de aller svakeste, nemlig kvinner og barn, som blir herjet med og voldtatt, så befolkningen skal få mer enn nok med å klare seg uten å våge å gjør opprør mot det kamuflerte fremmedveldet.

Når du kjenner KGBs metoder, er det ikke så vanskelig å se hvordan Kreml opererer i hva som for russiske ledere er et europeisk teater, for å bruke et militært uttrykk.

Det ble fra 2010 lagt opp til tre piler inn til Europa på kartet i operasjonsenteret i Moskva. En pil fra Midtøsten over Tyrkia, en annen fra Afrika over Libya, og en tredje pil inn til Europa over Finnmark i Nord-Norge fra Russland selv.

For å ta brodden av motstand mot muslimsk innvandring, innrettet KGB sammen med frimurere og resten av den norske doble mafiastaten terroranslaget i Norge 22. juli 2011 som et angrep på muslimene ved bruk av det falske flagget Anders Behring Breivik, som mot skyhøy betaling spilte innvandringsmotstander og høyreekstremist.

Dette er en form for hybridkrigføring mot nasjonale befolkninger som har vist seg vellykket så langt, men utgjør et helvete for europeiske kvinner. Som er mest rammet av denne nye formen for den store terror fra øst og sviket fra egne medvirkende politikere.

Bare se mot Tyskland og Frankrike. Eller Sverige. Hvor russiskkontrollerte medier tier om all redselen og skrekken i befolkningen. Som i resten av Vesten.

http://www.dailymail.co.uk/.../KATIE-HOPKINS-reports...
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2310
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Norulv Øvrebotten om KGB/FSB i Norge og verden

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 3 gjester

cron