Fred Olsen - en viktig finansiell støtte til terror

Norulv Øvrebotten skriver om den russiske og morderiske fremgansmåten å undergrave et styresett ved bedrag og mord på et hvilket som helst kontinent i verden, som i Norge.

Fred Olsen - en viktig finansiell støtte til terror

UNREAD_POST BmOnline » Søn Jul 21, 2019 8:38 pm

Norulv Øvrebotten
Fred Olsen - en viktig finansiell støtte til terror

"Avisen Dagens Næringsliv er et talerør for gammel mafia i Norge som inkluderer de fleste skipsrederfamilier, og er eid av Fred Olsen, som under sovjetisk og russisk herredømme over Norge har bygget seg opp til å bli et stort frontselskap for russerne også ute i verden.

I likhet med familien Wallenberg i en annen dobbelstat i samme situasjon som land ellers i Vesten. Nemlig Sverige.

Om du går til dobbelstaten Australia helt på den andre siden av jordkloden, treffer du samme fenomenet, for eksempel også innen pressen i form av mediemogulen Rupert Murdoch. Som er blant dem som eier nyhetene også i USA.

Hvis Rupert Murdoch ikke hadde vært KGB, ville han ha blitt tatt av snikmordere for lenge siden. Slik som den britiske medieeieren Robert Maxwell, som ble myrdet på Kanariøyene i 1991.

Et over 80 år langt herredømme fra øst over dobbelstaten Norge har gjort de fleste kapitalister som har fått lov til å lykkes med utgangspunkt i Norge om til fronter for de hemmelige russiske tjenestene.

Fred Olsen har lenge vært en finansiell kilde til de aller hemmeligste delene av russernes skjulte nettverk som benytter mafiametoder til å styre Norge, og som til gjengjeld har fortrinnsrett til statskassen.

Det er en kjent sak at Fred Olsen har finansiert gruppen av russiskstyrte snikmordere i paramilitære Stay Behind, også kjent under andre navn som Gladio i Italia.

Det var mordere fra denne gruppen som gjennomførte terroren i Norge 22. juli 2011.

Trygve Hegnar er sønn av en kontorsjef hos Fred Olsen som håndterte mafiavirksomheten i dette rederiet, og derfor dukker som regel Hegnar opp som en aktør i bedragoperasjoner fra Stay Behind og KGB. Noe som også er skjedd i forbindelse med massedrapet 22. juli 2011.

Foruten bladet Kapital gir Trygve Hegnar ut Finansavisen.

Så når du leser Finansavisen og Dagens Næringsliv kan det være greit å vite litt om forbindelsene til den organiserte politiske kriminaliteten i denne doble staten under solid fordekt russisk herredømme. Gjennom generasjoner.

Denne nyhetsaken i Dagens Næringsliv følger det klassiske mønsteret for bedragoperasjoner fra KGB, i likhet med hva du har sett også i forbindelse med terroranslaget for fem og et halvt år siden og den kontinuerlige spinningen fra myndighetene på 77 lik hele tiden etterpå, og senest i dag i nasjonalforsamlingen.

Opplegget i narrespill over sovjetisk lest er alltid falsk i ett, falsk i alt, og virkeligheten blir skapt på grunnlag av alle stadig flere lurte og tvungne menneskers aktive handlinger og unnlatelser.

Da kan du skape en snøballeffekt av en underliggende løgn uten at det blir oppdaget overhodet senere. Siden løgnen er skjult i et hav av virkelige følger som den har utløst over lang tid.

Å ha noen lik som grunnlag for bedragoperasjoner for Kremls mafiaadvokater i de vestlige hovedstedene er en fordel når denne prosessen med stadig nye bedrag lappes over gamle, men mange bedragoperasjoner trenger ikke det.

Noe den store bedragoperasjonen for å berike seg på konstruerte klimaendringer har vist siden Kreml satte den i gang i 1985.

Fred Olsen soper inn penger på denne konstruksjonen fra KGB også, og mange kapitalister som utgjør russisk nomenklatura i Norge, og som har sine talerør i pressen, er nok i dag nærmere Watergate enn president Donald Trump. Som utsettes for KGBs narrespill over en lav sko for tiden.

De har bare ikke oppdaget det ennå.

Jeg må som tidligere sjefredaktør si at det er en fordel å ha dyp innsikt i det samfunnet som du skal rapportere fra. Ikke minst når staten er doblet og et mafiaopplegg som er skapt av Josef Stalin.

Skal du skaffe deg denne innsikten kan du ikke være en redd aktør, men holde fast på en viss idealisme og være redaktør, og da risikere å bli indirekte drept av din egen eier.

Jeg tror ikke dagens redaktører i Norge, Amund Djuve i Dagens Næringsliv medregnet, er av et slikt kaliber.

Dette har massedrapet den 22. juli 2011 vist. Nok en gang. For alt fra pressen både i Norge og internasjonalt om terrorangrepet i alle årene etterpå har enkelt sagt vært en stor løgn. En veldig stor løgn."

http://www.dn.no/nyheter/2017/03/21/122 ... fbi-horing


Sist flyttet til topp av BmOnline den Søn Jul 21, 2019 8:38 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2341
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Norulv Øvrebotten om KGB/FSB i Norge og verden

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron