Et sted må grensen gå for svik også fra politi og forsvar i

Norulv Øvrebotten skriver om den russiske og morderiske fremgansmåten å undergrave et styresett ved bedrag og mord på et hvilket som helst kontinent i verden, som i Norge.

Et sted må grensen gå for svik også fra politi og forsvar i

UNREAD_POST BmOnline » Tor Des 14, 2017 10:25 pm

Norulv Øvrebotten
Et sted må grensen gå for svik også fra politi og forsvar i Norge

Å doble en fremmed stat for å stjele den fra befolkningen og erobre den i all hemmelighet skritt for skritt over mange generasjoner er djevelsk genialt, men så var da også Josef Stalin usedvanlig intelligent og belest, og hadde dessuten den fordelen at han var sovjetrussisk enehersker i hele 30 år. Fra 1923 til 1953.

Nå er ikke president Vladimir Putin, som bygger videre ut det underjordiske russiske verdensimperiet fra forgjengerne med mye av de samme metodene, kommet like langt i erfaring og kontinuitet, men han har vært Kemls sterke mann i 17 år og har tenkt å fortsette som president i mange år til. Intelligensen mangler det ikke noe på.

Å gi seg i kast med en KGB-offiser som Putuin for vanlige vestlige politikere er som å sende femåringer i kamp med elitesoldater. De har ikke en sjanse.

I en doblet stat med anker i Moskva utgjør nasjonalt forsvar og politi i et vestlig land en okkupasjonsstyrke for russerne.

Dette betyr at det meste innen sikkerhet og trygghet blir korrumpert. Og følgene har vi sett demonstrert både fra politi, forsvar og domstoler i forbindelse med terroren fra den norske dobbelstaten mot det norske folk i form av massedrap og kontinuerlig bedrag som er spunnet på 77 lik i over seks år.

Personer i uniform og svarte kapper i staten som de fleste trodde skulle handle i samsvar med grunnlaget for å ha disse stillingene, selve grunnen som de har til å eksistere og heve lønn, har vist seg å ikke bare være illusjoner, men å være blant de farligste fiendene av eget folk.

Vi hadde vært bedre tjent med at de ikke fantes på jordens overflate. Når de er snudd mot oss.

Å suspendere alle ansatte i politi, forsvar og domstoler i Norge bør egentlig gjøres. I tillegg til å avvæpne dem alle sammen, og deretter opprette borgervern mot staten og ta et oppgjør med svikerne.

Et slikt modig skritt ville ha sendt et viktig budskap til resten av verden. Det ville ha blitt forstått.

Det er greit nok at folk i Norge enten de hadde uniform eller ikke lot seg lure våren 1945 av sovjetrussisk bedrag, da russerne hadde organisert en politistyrke med nordmenn før den tyske okkupasjonen tok slutt, og brukte den til å befeste den indirekte fysiske kontrollen over fastlandet som var grunnlagt fra Moskva før krigen i et fullbyrdet statskupp med sovjetiske metoder med virkning fra 10. januar 1940.

I maidagene 1945 jublet nordmenn i gatene over at fem års okkupasjon fra tyskerne var slutt uten å forstå at det tyske nederlaget ute innledet for alvor en til nå over 70 år lang indre okkupasjon av Norge fra russerne ved hjelp av de virkelig store forræderne som lenge før krigen kom til Norge hadde sveket eget fedreland og gitt det bort til ikke bare russerne, men også blindt hadde fulgt Josef Stalins ordrer og lagt landet militært åpent da han parkerte Norge hos sin allierte Hitler av overordnede strategiske hensyn fra 9. april 1940.

At mannskap i den norske politistyrken våren 1945 ikke forsto spillet er forståelig.

De kan på et vis tilgis. Det store bildet var ikke klart den gang. Forvirringen var stor.

Det som ikke er akseptabelt er at det norske forsvaret og politiet gjør samme jobben for russerne i 2017 til tross for at de nå godt vet hvordan dette spillet fungerer og hva som er det store bildet. I tillegg til å ha medvirket til massedrap på eget folk i over seks år. Det er helt uhørt.

Et sted må grensen gå for svik fra ledere og mannskaper i uniform. Også i Norge.

https://www.youtube.com/watch?v=yh3O15E_c3s

Kommentar bmo:

Ja, det er ikke måte på, hva vi skal bli utsatt for!!
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2343
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Et sted må grensen gå for svik også fra politi og forsva

UNREAD_POST BmOnline » Søn Jul 21, 2019 8:34 pm

Norulv Øvrebotten

"Deres løgnaktighet finner vi i det de ikke snakker om."

"Når «mainstream media» er lite villige til å la oss få lese nettopp de sakene som viser at elitens prestisjeprosjekt, det liksom-flerkulturelle samfunnet, har raknet totalt i en orgie av voldtekter og jødehat, og heller retter fokus inn mot menigmanns «garderobeprat», forsegles oppfatningen av media som en del av en elite hvis fremste oppgave er å skjule og dekke over elitens svik og fiasko, for så å legge skylden over på folk flest i stedet."

Jo, det vet at de også lyver, journalister og redaktører i Norge, la meg legge til det, så virkeligheten er langt verre enn hva denne kritikeren av dagens presse sier i denne artikkelen, og det gjør dem medskyldige i grove forbrytelser som terror og landssvik.

Unnskyldningen er at pressefolk i gamle medier er kapslet inn i den organiserte og politiske kriminaliteten som er utviklet gjennom et fordekt russisk herredømme i mange generasjoner. Ikke minst gjennom eierskapet. Og så er de redde for livet.

Med god grunn. I en mafiastat.

Hvis utsagnet om at løgnen ligger i det som det ikke snakkes om, er sant, rammer denne beskyldningen også Resett.no, Document.no og HRS, som vokser i leserantall fordi de gamle mediene unnslår viktige forhold og serverer halve sannheter – som per definisjon er hele løgner – altfor ofte ellers også.

Terroren 22. juli i Oslo og på Utøya er et godt eksempel på det.

Sannheten om terroren er underslått med vilje også på disse nettstedene i Norge, og alt er blitt presentert i en falsk kontekst slik myndighetene ønsker.

Dette er skjedd i over seks og et halvt år for enkelte av disse alternative nettstedene. Slike valg er politiske og ikke journalistiske.

Ergo finnes ingen ærlig redaksjon noe sted i Norge.

Og dette gjelder et så viktig spørsmål som sannheten om hele nasjonen og hvordan den norske staten er bygget opp. Og hva det reelle og indirekte målet med terroren har vært.

Denne sannheten har jeg fortalt siden angrepet 22. juli 2011 skjedde, med store konsekvenser for livet, så det finnes ikke noen unnskyldning for å la være å fortelle hva sant er for andre journalister i Norge. Jeg er ingen hvem som helst i norsk presse.

Derfor blir jeg lest også. Stadig mer, og mitt fokus er ikke primært på Norge, men hele Vesten.

Mine lesertall verden over er hemmelige. Du finner dem ikke i noen statistikk på nettet. Jeg kjenner dem ikke en gang selv, siden jeg ikke har behov for å vite dem.

https://resett.no/2017/12/29/karine-haa ... nakker-om/


Sist flyttet til topp av BmOnline den Søn Jul 21, 2019 8:34 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2343
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Norulv Øvrebotten om KGB/FSB i Norge og verden

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest