Danmark er en russisk-kontrollert vestlig dobbelstat også

Norulv Øvrebotten skriver om den russiske og morderiske fremgansmåten å undergrave et styresett ved bedrag og mord på et hvilket som helst kontinent i verden, som i Norge.

Danmark er en russisk-kontrollert vestlig dobbelstat også

UNREAD_POST BmOnline » Søn Jul 21, 2019 8:34 pm

Norulv Øvrebotten
Danmark er en russisk-kontrollert vestlig dobbelstat også, med både frimurere, mafiaadvokater og Stay Behind

Det forklarer alt. Også den falske flaggoperasjonen med innføring av rabiate muslimske unge menn uten beskyttelsesbehov under et falskt dekke om at de har det, men som KGB importerer til Vesten indirekte for å terrorisere og undertrykke befolkningen for å beholde kontrollen og sikre sine interesser som er bygget opp gjennom generasjoner. I likhet med i resten av Vesten.

De undertrykkende og skadelige konsekvensene rammer også statsråder i regjeringer som følge av statens doble struktur aldri kan være noe annet enn fronter av klassisk kommunistisk merke i slike nasjonale bedragopplegg fra Kreml.

Inger Stjøberg er innvandringsminister i Danmark og hun har heller ikke mye makt til å stoppe noe som helst av narrespill over en kommunistisk lest, selv om hun hadde villet når også hennes stat er doblet og i realiteten stjålet fra utlandet for lenge siden, og har en strukturfeil innlagt til fordel for en fremmed makt.

I helgen ga Inger Stjøbjerg et intervju til Berlingske Tidende hvor hun fortalte at hun ikke lenger var et fritt menneske i hva som før ble oppfattet å være hennes eget land, og at hun uten politivakter blir trakassert på det groveste av importerte muslimer uten beskyttelsesbehov.

I artikkelen heter det blant annet:

"På en Q8-tankstation i Korsør, tæt på Storebæltsbroen, blev hun omringet af fire unge mænd.

Under optrinnet blev Støjberg offer for tilråb som »danskerluder«, og der blev truet med »nakkeskud« og »Islamisk Stat«.

En af de fire mænd tog undervejs fat i Støjbergs magnetsløjfe med »Støt vore soldater« og kastede den på asfalten, mens han vredt omtalte de danske soldater som »terrorister og mordere«.

https://www.document.no/2018/01/08/nar- ... nd-lenger/

inger-stjberg-1024x573.jpg
Inger Stjøberg


Sist flyttet til topp av BmOnline den Søn Jul 21, 2019 8:34 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2392
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Norulv Øvrebotten om KGB/FSB i Norge og verden

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron