På vei mot Frihten fra KGB.

Norulv Øvrebotten skriver om den russiske og morderiske fremgansmåten å undergrave et styresett ved bedrag og mord på et hvilket som helst kontinent i verden, som i Norge.

På vei mot Frihten fra KGB.

UNREAD_POST BmOnline » Lør Aug 03, 2019 8:02 am

Norulv Øvrebotten

Vanskeligere enn noensinne for den norske staten å stanse det norske folk på veien til friheten og gjenvunnet nasjonal selvstendighet for Norge

Nå går det bare en vei og det er rett ned for den doble russiskstyrte norske staten som i generasjoner har hatt til følge at alt innen forsvar og sikkerhet og lov og rett i realiteten har utgjort en fordekt okkupasjonsstyrke for Sovjetunionen og senere Russland.

Dette har de ansatte i den norske statens maktorganer vært som en strukturell konsekvens av den doble staten fra mellomkrigstiden med ankerfeste i Moskva. I likhet med hva som har vært tilfelle i andre land i Vesten, medregnet Amerika.

Derfor oppfører politiet og de hemmelige tjenestene i Norge seg også verre overfor eget folk enn både den tyske sikkerhetstjenesten SD og dets Gestapo og den norske lakeien deres, nazisten Henry Oliver Rinnan og hans bande under den tyske okkupasjonen fra 1940 til 1945.

Verken Rinnan eller de tyske nazistene medvirket forsettlig til massedrap på Norges unger. Slik politiet og forsvar av i dag har gjort. Beviselig.

Alle de såkalte hemmeligstemplede papirene fra terroren 22. juli 2011 er blitt ødelagt. I likhet med andre beviser fra terrorangrepet.

Så at det finnes slike dokumenter som er hemmeligstemplet for seksti år er også en illusjon. Alt er borte.

Du er lurt grundig. Dag ut og dag inn. Måned etter måned. År etter år.

Av dårlige nordmenn som er langt, langt verre enn nazisten og landssvikeren Henry Oliver Rinnan som ble henrettet etter krigen.

Mye verre er denne banden av landsforrædere av i dag. Og mye større.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2341
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Norulv Øvrebotten om KGB/FSB i Norge og verden

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron