Når norske regjeringer gir President Vladimir Putin

Norulv Øvrebotten skriver om den russiske og morderiske fremgansmåten å undergrave et styresett ved bedrag og mord på et hvilket som helst kontinent i verden, som i Norge.

Når norske regjeringer gir President Vladimir Putin

UNREAD_POST BmOnline » Man Des 09, 2019 10:56 am

Når norske regjeringer gir President Vladimir Putin det Forsvaret som han vil ha i Norge


Jeg har sagt lenge at Norges største investering, kjøpet av jagerflyet F35 fra USA har vært bevisst sabotasje av det norske Forsvaret i likhet med nedlegging av ubåtbasen Olavsvern ved Tromsø, helikopterkjøp, fregattkjøp, nedlegging av de mest stridsdyktige heimevernsavdelingene og reduksjon av HV generelt pluss en lang liste av liknende tiltak ellers.

Marionetten bak terrorangrepet mote eget folk i 2011, statsminister Jens Stoltenberg, reduserte og saboterte Forsvaret for Kreml, da han var statsminister, og Erna Solberg har fulgt opp. Det meningsløse fregattkjøpet til langt over tjue milliarder kroner var for øvrig også statsminister Kjell Magne Bondeviks verk.

F35 er mer et bombefly enn jagerfly, men de blir nå uansett stående ute i sjødrev og regn på Ørland i Nord-Trøndelag, for penger til å bygge nye hangarer for dem har ikke staten tenkt på.

Robuste hangarer har de i Bodø, men Kreml har altså indirekte flyttet jagerfly fra nord til sør med langt lengre flyvetid til nord som per time koster fire ganger mer enn å fly F16.

Med et lavt forsvarsbudsjett er det ikke penger en gang til å lære opp flyvere skikkelig og forsvarlig. Flyene er dømt til å bli stående på bakken og ruste i regnet på Ørland.

Regjeringen Erna Solberg kaller Bodø flyplass og Andøya flyplass for sivile flyplasser med en militær status eller liknende ord.

Dette er jo ikke sant.

VI snakker her om de to beste flyplassene som Forsvaret har i Nord-Norge.

Det er investert for milliarder av dollar gjennom mange tiår i Bodø og på Andenes siden 1950-talet og over NATOs infrastrukturprogram for det meste.

Å si til Stortinget og det norske folk at Bodø og Andøya er sivile flyplasser primært og ikke militære, er å snu forholdet mellom sivilt og millitært på hodet og beslutte på det falske grunnlaget som da er skapt.

Hele tiden blir Hæren og landstridskreftene ellers skviset, og vi har nå ikke lenger noen Brigade Nord i Indre Troms, bare en illusjon er skapt om den, og regjeringen fragmenterte til og med siste langtidsplan og hele Hæren tatt ut av den. For å bli behandlet i enerom for senere å bli fremlagt. Da var Hæren skviset enda mer.

Helikopterne i nord er flyttet til Rygge.

Vi får det Forsvaret som president Vladimir Putin indirekte har bestemt at vi skal ha, og som ikke gjør det mulig for oss å overvåke Nordflåten og de strategiske viktige havene selv, og alt sammen gjør det lettere for ham å sette inn egne militære styrker for å berge dobbelstaten sin i Norge og marionettene i kuppregimet i Oslo.

Hvis det blir nødvendig.

Hittil har terror i ulike kreative former holdt Kreml med den virkelige makten gjennom den doble staten i Norge som forgjengeren Stalin allerede grunnla med et smart konstitusjonelt statskupp med virkning fra 10. januar 1940.

Jeg satt i ledelsen av Forsvarsdepartementet som politisk rådgiver for forsvarsminister Johan Jørgen Holst fra 1986 til 1988. Jeg var den gang også nestleder i styringsgruppen for den kommende langtidsplanen.

I 2003 og årene etterpå avslørte jeg at den norske staten var en kontra-etterretningsstat for Sovjetunionen og senere Russland, og at USA var lurt til å bygge ut en stadig større operasjon innen kontra-etterretning mot seg selv med de enorme investeringene i etterretning som USA hadde gjort i alle år etter krigen innen etterretning i Nord-Norge.

I et slik bilde er det lett å forstå at Moskva vil ha bort Andøya flystasjon og overvåkningsflyene som følger russiske ubåter med strategiske atomvåpen rettet om USA.

Den såkalte flyttingen av flyvirksomheten på Andøya til Evenes er et rent narrespill over kjent kommunistisk lest og kan bare forstås ut fra Moskvas behov og Russlands virksomhet og landets forsvarspolitiske kontekst.

Da er til gjengjeld Oslos planer og beslutninger svært så begripelig. For et trenet øye, i alle fall.

https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge ... entliggjor
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2357
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Norulv Øvrebotten om KGB/FSB i Norge og verden

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron