MAKTESLØSE OG UANSVARLIGE POLITIKERE.

Politikerne er med i hemmelige losjer og gir blaffen i hva det er folket vil, må fjernes. Stem derfor klokt på Norgespartiet, som har definert seg utenfor v-h aksen på det kuppede stortinget.

Nå kommer avsløringene på løpende bånd. Det er ingen vits i å stemme på de som er på dagens storting, pga kuppet i 1940.
Forumregler
Rikspolitikerne bedriver et skittent spill bak ryggen på det norske folk. http://bmonline.no/html/eu_69.html

Les om det ulovlige kartellet her: http//bmonline.no/html/kartellet.html
Http://bmonline.no/html/wetland.html

MAKTESLØSE OG UANSVARLIGE POLITIKERE.

UNREAD_POST Amund » Tor Sep 24, 2015 5:05 pm

Amund Garfors, Trålveien 33, 8520 Ankenes. Tlf. 769/56689 906/19206 968/00016 919/98054

MAKTESLØSE OG UANSVARLIGE POLITIKERE.
------------------------------------------------------------------------------------------------
I ei tid der det velter inn med såkalte asylsøkere og migranter i hundretall hvert eneste døgn til Norge, både i sør og nord, så sitter våre ansvarlige politikere musestille og totalt handlingslammet. Der de ser på dette, mens de tror at vanviddet vil stoppe av seg sjøl.
Og nå har også landets justisminister fra FrP, Anders Amundsen blitt så vingeklippet og skamfert, der han sto fram på TV i går, og var blitt politisk korrekt han også. Nå er han sannelig med på vanviddet, og helt frivillig. Der han ikke engang protesterte mot overmakta...
Anundsen har funnet ut at det nytter ikke å motsi islams beste venner i Norge, nemlig Erna Solberg og Jonas Gahr Støre, disse to som er to alen av samme stykke. Der de igjen er helt og holdent underlagt Angela Merkel, med lang fartstid fra DDR. Og som vet hvordan man knebler massene , der selvråderett er et fremmedord...
Er det noen som virkelig er så naive og tror at det ender med denne "papir-enigheten" om 120.000 "imigranter" som EU nå tredde nedover hodet på mdlemslandene? Og det når alle vet at flere millioner andre er på vei? Og i tillegg mens EU ligger der, totalt impotent og maktesløs overfor denne flodbølgen. Der Europa for tiden har kun en eneste politiker med baller, som er Victor Orban i Ungarm? En kan få angst og redsel av mindre. Og stakkars Norge og stakkars Europa.

NARVIK, 23.09.2015 AMUND GARFORS
Amund
 

Gå til Politikere som ikke lytter til grasrota, graver sin egen grav.

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron