Makt og avmakt.

Politikerne er med i hemmelige losjer og gir blaffen i hva det er folket vil, må fjernes. Stem derfor klokt på Norgespartiet, som har definert seg utenfor v-h aksen på det kuppede stortinget.

Nå kommer avsløringene på løpende bånd. Det er ingen vits i å stemme på de som er på dagens storting, pga kuppet i 1940.
Forumregler
Rikspolitikerne bedriver et skittent spill bak ryggen på det norske folk. http://bmonline.no/html/eu_69.html

Les om det ulovlige kartellet her: http//bmonline.no/html/kartellet.html
Http://bmonline.no/html/wetland.html

Makt og avmakt.

UNREAD_POST Thorbjørn Andersen » Ons Mar 16, 2016 12:31 pm

Makt og avmakt.

Boken ”Makten bak makten”, av Per Aslak Ertresvåg, ble kommentert i avisen Nationen, 7.7.2006. ”Maktens historie har mange kapitler” – var en kommentar fra journalisten Kari Gåsvatn. Forhåpentlig reagerte mange, og bråvåknet. Eller..?

FLERE kapitler i den sammenheng finner man beskrevet i samme bok. Dessuten mange henvisninger til ytterligere, og viktige fakta, Disse bør gi stoff for inngående analyse av vår tids VIRKELIGE tilstand – som ikke minst våkne journalister og redaktører skulle grepet tak i.

ENDA flere avsløringer har sikkert mange ventet på - etter at avisen også ga spalteplass allerede på 90-tallet for artikler av advokat Kr. Almås. Det ble i hvert fall ganske stille etter innlegg av advokaten, den gang. (Mange følte antagelig allerede da - rett og slett avmakt). Men kanskje den nevnte boken (og flere av bøkene skrevet av Per Aslak Ertresvåg) nå kan sette fart i en seriøs diskusjon omkring demokratiets stilling i dagens bedrøvelige situasjon. (Egentlig er vel tiden overmoden for en konsekvensanalyse av det som er utført i også senere år). Utfordringen går i første rekke til profesjonelle journalister og redaktører. For det eneste som kan avhjelpe situasjonen, er - som Gåsvatn avsluttet med - åpenhet, innsyn og motmakt.

ÅPENHET er uten tvil viktig i et demokrati. Men - ”Den frie presse” - er slett ikke så fri og åpen som mange tror. Imidlertid finnes det fremdeles en del modige redaktører som gir spalteplass for innlegg fra amatørskribenter som skriver i nesevis og irriterende klartekst!

INNSYN i menneskers trang til å herse med andre, hadde uten tvil våre forfedre, som forfattet Grunnloven. Grunnlovsmennene så imidlertid for seg frie borgere i et fritt og selvstendig Norge. Dette i motsetning til dagens situasjon – der flokken av ofte plagsomme politikere og byråkrater - med sin retoriske veltalenhet - har forført mange av landets øvrige borgere langt inn i en tilstand, som jeg vil karakterisere som et moderne slaveri. FORMYNDERSTATEN – er også brukt som betegnelse på systemet maktmennesker har stått bak i mange, mange år.

MOTMAKT til vår tids galskap må nødvendigvis komme fra fremmøtte velgere, som gjennom lang tid har latt seg forføre av makteliten – og gitt grønt lys til det hele. (Advarsler fra andre hold, har tydeligvis bare prellet av). Nå har vi alle av den grunn havnet i en meget alvorlig situasjon. Derfor har vi nå foran oss en stor utfordring. Takler vi den med fornuft?

NEVNTE advokat - Kristofer Almås - som i årevis inngående fulgte det politiske spillet – kom i god tid før Stortingsvalget i 2005 med følgende påstand i lokalavisen Østlendingen, 7.3.05: ”Det Stortinget som velges høsten 2005 vil stå overfor store og vanskelige oppgaver”. Han mente også at den årelange oppbygging av byråkratiet tilsa at vi over noen år må kvitte oss med 400.000 for mange ansatte i offentlig sektor. Om dette tallet stemmer i dag, vet jeg ikke. Men en nødvendig ryddesjau må utvilsomt til.

BEFOLKNINGEN har allerede erfart en del galskap i den globaliseringsprosessen som lenge har pågått – og som fremdeles pågår. Og mer kommer, helt sikkert. Tar jeg feil – er det bra.
Thorbjørn Andersen.
Halden.
Thorbjørn Andersen
 

Gå til Politikere som ikke lytter til grasrota, graver sin egen grav.

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester