Synnøve F Taftø forteller om EU forhandlingen

Juristen Synnøve Fjellbakk Taftø avslørte globalistenes planer, Eøs-avtalen og jesuittenes planer om maktovertakelse, jfr Jonas G Støre, AP.
http://bmonline.no/html/taftoe.html
Forumregler
Landsforræderne på Stortinget har i vente § 83 i Straffeloven vil innhente dem: § 83. Den som retsstridig søger at bevirke eller at medvirke til, at Norge eller nogen Del af Riget bringes under fremmed Herredømme eller indlemmes i anden Stat, eller at nogen Del af Riget løsrives, straffes med Hefte i mindst 8 Aar eller med Fængsel fra 8 Aar indtil 21 år.

Synnøve F Taftø forteller om EU forhandlingen

UNREAD_POST BmOnline » Fre Nov 08, 2019 8:26 pm

Det var ikke rare forhandlingene som ble foretatt- alt gikk liksom på "auto-pilot", se hva Synnøve F Taftø skriver:

Hvis dokk les The UN Law on treaties, så forstår dokk at den såkalte EØSavtalen e en illusjon, akkurat som eg sa i 1992. Eg va den som formulert ministererkæringen som sa at A comprehensive EEA-agreement is now within reach. I verkeleheita va det aldri nån EØS-forhandlinge, før Norge Sverige, Finland og Østerrike forhandla om medlemskap mens Island nekta å førhaindel om nokka som helst dersom ikkje fesken kom med. Det va full frihandel med fesk og industrivara med fesk som råstoff i EFTAn og reglan tilsa at dersom de fire søkerlandan meldt seg inn, skull det bi full frihandel mellom EFTA-land og EU-land innen 7 år.
Så kom landssviket hans Thorvald Stoltenberg den 25. juni 1991 då han gjekk ut og lova EU kvota i norsk økonomisk sone mot papirfisk. Islendingan var først hoppandes gæern, før dem trudd ikkje øran og auan, men då dem vart klar over Stoltenberg sin flause, sekra dem seg unntak på alle bestemmelser som va vektig før dem. I lag med sveitseran skreiv dem så en EØS-avtale som dem håpa det sveitsiske folk vil godta, men forgjeves, sveitseran sa nei, og EFTA domstolen e fortsatt det den ha vøre siden 1990, en kostbar interim-organisasjon som ifølge folkeretten ikkje har domsmyndighet.

I norske media og på wikipedia e det tabu å førtæl at da sveitseran ha sagt nei, fekk han Jonas Gahr Støre utnevnt en førhandlingsdelegasjon med seg sjøl som faglig ansvarlig før å forhandel medlemskap i Unionen. Den delegasjonen førhandla sammen med den østerrikiske, svenske og finske delegasjonen om landbruk med sikte på fullt EU-medlemskap Førhandlingen gjekk kjapt og tidlig i 1994 va avtalen ferdigskreven, eller parafert som det heit på diplomatspråket.
Avtalen skull tre i kraft ved undertegning, og de nye medlemslandan forplekta seg tel å ratifiser innen 31.12.94. Østerrike hadde godkjent EU-medlemskap ved ei folkeavstemning allerede i 1989 mens Finland, Sverige og Norge planla folkeavstemning etter underskriving av avtalen som va planlagt å skje på Korfu den 24. juni 1994.

Stortinget fekk avtalen til godkjenning primo juni 1994.
Ingen av representantan lest igjennom avtalen og med alminnelig flertall ble det besluttet å skriv under. Etter UN Law on Treaties e en avtale bindende før land og folk dersom statsminister og utenriksminister underskriv.


På Korfu va det ikkje berre ho Gro Harlem Brundtland og han Bjørn Tore godal som underskreiv, nei ho Grete Knudsen og Han Eivinn Berg setta også sine navn på papiret. Etter folkeretten ska det utferdiges en bekrefta kopi som skal oppbevares i traktatarkivet, men siste gang eg sjekka, før 2 år sida va det ikkje kommen nån kopi i det norske traktatarkivet.


Synnøve F Taftø
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2396
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Synnøve Fjellbakk Taftø så galskapen i UD.

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester