Kommunereform og folkeavstemning

Generellt forum for samfunnsspørsmål
Politikere som ikke lytter til grasrota, er med på å skrinlegge sin egen eksistens!
Forumregler
Her er det samfunnspolitikk som gjelder.

Velkommen til debatten!

Administrator BmOnline Forum

Kommunereform og folkeavstemning

UNREAD_POST BmOnline » Man Feb 13, 2017 8:18 am

Førde, Sogn og Fjordane
Politikken fra Oslo er et angrep på nordmenns identitet

Den storstilte sentraliseringen av politi, høyskoler, kommuner, fylker og mye annet, som har et omfang vi aldri har sett før, og som ingen er fortalt skulle skje før et valg, samler ikke bare enda mer makt i Oslo, noe som for øvrig har vært et karakterististsk og påfallende trekk de siste fem årene, men dette er også et røveri av gamle holdepunkter som har gitt mennesker identitet og tilhørighet rundt om i landet i generasjoner.


Sammen med en ukontrollert innvandring av mennesker med en muslimsk kultur som ikke er kompatibel med vår vestlige, utgjør politikken fra dagens regjering og storting et stort angrep på nasjonens identitet og karakter. Dette angrepet på egen nasjons identitet er vanskelig å håndtere for befolkningen, da ingen konsekvensutredning fra myndighetene er gjort av de omfattende inngrepene i nasjonal kultur og samfunn.


Det opereres ikke med en åpen politisk agenda i Oslo. Noe som slett ikke er et nytt fenomen i norsk historie.

Når det gjelder folkeavstemninger har vi ikke hatt en nasjonal sådan siden 1994, og den er lett å bevise var et rigget bedrag mot hele befolkningen.


I en het valgkamp som vekket til live den urgamle konflikten mellom sentrum og periferi i Norge, ble befolkningen i en folkeavstemning narret til å tro at den stemte over hvilke plikter og retter som Norge skulle ha overfor EU.

Det gjorde befolkningen beviselig ikke. Den ble forledet til å forholde seg til en godt snekret illusjon og ble lurt trill rundt.

For regjeringen Gro Harlem Brundtland hadde forut for folkeavstemningen om EU- forpliktet den norske staten til alle EUs plikter. Uten forbehold.

EØS ble kamuflert utad som en ren handelsavtale. Det ser alle i dag var en stor usannhet. Vi ble for godt bundet til masta i EU gjennom dette dobbeltspillet i saksbehandlingen av Norges forhold til EU i 1994.

Det ble benyttet en kontradiksjon - en motsigelse - i saksbehandlingen fra den norske stat for å lure egen befolkning.

Befolkningens nei til EUs plikter i avstemningen hadde derfor ingen betydning. At folket sa nei til rettighetene er i denne forbindelse faktisk irrelevant når avvisningen av pliktene ikke hadde noen betydning overhodet.

Noe som allerede er bestemt og avtalt kan av rasjonelle grunner ikke bestemmes på nytt. Det blir da bare en illusjon.

Det gjelder i alle livets forhold.

Så hele den opprivende valgkampen og folkeavstemningen om EU høsten 1994, var et stort narrespill mot den norske befolkningen. Fra Oslo.

EØS kom til som en del av et stort bedrag mot eget folk.

Så det er god grunn til å være på vakt mot de mange sentraliserende tiltakene fra Oslo som nå om dagen blir tredd ned over hodet på det norske folk uten konsekvensutredninger og holdbare rasjonelle begrunnelser. Erfaringen så langt gir god grunn til å lete etter de virkelige motivene som befinner seg under hva som blir sagt offisielt.

Det er ikke bare når det gjelder forholdet til EU at sentralmakten i Oslo har lurt egen befolkning trill rundt.

Denne fremgangsmåten med bedrag i saksbehandlingen av viktige forhold går faktisk igjen som en rød tråd i norsk historie siden mellomkrigstiden ved nærmere undersøkelse. Mediene har som alle andre sviktet sin oppgave når de ikke har avslørt denne svikaktige måten å styre landet på for lengst. Den er så uærlig som den kan få bli.

Så å styre landet med bedrag burde vi sette en stopper for. Mens det ennå er mulighet til det, og mens vi ennå har restene av identiteten vår i behold. Dette lureriet av eget folk fra staten har pågått altfor lenge allerede.
24 · 11. juli 2016 14:22

http://nordnorskdebatt.no/article/kommu ... stemning-0

Kommentar BmOnline:
Nå står marionettene til Kreml i kø. De befinner seg på stortinget og departementene. I Forsvarsstaben, PST og politistaben.
De skal alle settes til ansvar, hvor lenge mer skal de få drepe gode nordmenn?

Her ser dere et innlegg fra en norsk avis, Østlandets Blad) som har latt seg lede av sykdommen fra stortinget, nemlig sammenslåing:
https://www.oblad.no/debatt/barum/as/de ... -68-163219

Merk dere at avisinnlegget skryter uhemmet over sammenslåing uten den gode tanken om at mange bekker små gjør en stor Å. Ser dere.

Dette er et tyveri av lokaldemokratiet som foregår på landsbasis i disse sorgens dager, våkn opp!!


Avisa Fremover- debatt:

https://www.fremover.no/narvik/debatt/b ... ommentArea


Sist flyttet til topp av BmOnline den Man Feb 13, 2017 8:18 am
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2387
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Samfunn og politikk

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron