Coroanspriten er kreftfremkallende

Øst- vest- hvem er best, nord og sør dør som før?
Forumregler
Mange tror at Helsevesenet vil oss det beste, men nei ikke nå lenger. Bare se på hva som har skjedd, det er pengene som pleies i stedet for pasientene i verdens rikeste land. EN SKAM!!

Coroanspriten er kreftfremkallende

UNREAD_POST Benzen » Fre Apr 16, 2021 5:40 pm

Håndsprit er blitt sett på som et helt nødvendig middel for å hindre spredning av bakterier og virus. Men en ny studie fra Valisure, et uavhengig laboratorium som vurderer legemiddelproduktkvaliteten, fant farlige nivåer av benzen i 21 av 260 prøver av håndrensemiddel. Dette skriver Newsweek på sine nettsider.

I en undersøkelse av 168 forskjellige merker overskred benzennivåer Food and Drug Administration ( FDA ) midlertidige grense for mengden av kjemikaliet som er tillatt i håndrensere, eller 2 ppm.

«Disse funnene er alarmerende og avslører en alvorlig potensiell risiko for folkehelsen som [Valisure] ber om rask handling fra [Food and Drug Administration] for å adressere riktig,» heter det i rapporten .

Benzen regnes som et kreftfremkallende kjemikalium , og tidligere studier har funnet at det er «sannsynligvis ikke noe sikkert nivå» av eksponering for mennesker. Når det gjelder håndrensere, kan benzen komme inn i kroppen gjennom innånding eller absorpsjon gjennom huden, og er kjent for å kunne forårsake blodkreft som leukemi.

Valisure oppfordret FDA til å tilbakekalle de forurensede produktene og gi ny veiledning om akseptabel daglig eksponering for benzen i håndrensere.
Norske råd

Helse Norge skriver på sine nettsider om håndsprit:

Å smake på håndsprit (antibac) er sjeldent farlig, men mengden barnet ditt har fått i seg er avgjørende for om det er fare for forgiftning. Sprut i øyet med håndsprit gir umiddelbart ubehag og svie, men sjelden alvorlig øyeskade. Men de tar ikke høyde for at det kan være benzen i spriten.

Vi tror ikke Helse Norge mener dette, for hvis noe er sjeldent farlig, så er det helt uvanlig farlig. Vi tror dette bare skyldes manglende kunnskaper om norsk grammatikk, og at det de mener er at det er sjelden farlig.

FHIs veileder for bruk av håndsprit nevner heller ikke faren for at produktene kan inneholde benzen.

Kommentar bmonline:
Trodde dere massemorderne ville fortelle oss at ROMPE spriten var kreftfremkallende? ÅÅ langt ifra!!

Nå begynner dere kanskje å våkne, i stedet for å si,- Ja, kanskje det??

Steigan.no

https://steigan.no/2021/04/kreftframkal ... v46oTGhPnk
Benzen
 

Gå til Helsevesenet

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron