Hemmeligheter i Skriften om Opprykkelsen

Her kan det hende at du finner noen gode ord

Moderator: BmOnline

Forumregler
Bibelhenvisninger og salmeversj

Hemmeligheter i Skriften om Opprykkelsen

UNREAD_POST BmOnline » Tor Apr 23, 2009 7:40 pm

Branham forteller om opprykkelsen i Bibelen, den skjer i den syvende kirketidsalder, som er Laodikea. Det finner du i Joh. Åp. 3:14.
Merk dere at Enok ble rykket bort. Ser dere- og Han var den 7. fra Noa. Kain var ikke regnet med, fordi han v a r slangens avkom. Mens Abel var Adams avkom, som var fra det Hellige- merk dere at Abel hadde åpenbaringen. Mens Kain var av den onde, står det skrevet. Det var toeggede tvillinger som ble født, den ene var Adams sønn, den andre var slangens sønn. Og merk dere at slangen var veldig stor og oppreist med armer og ben, som Gud fjernet etter at han lurte Eva. Dette fordi slangen var et menneske meget likt og han var så pen, den peneste av alt står det skrevet. Så det var ikke epler, men SEX som tok oss ut av Eden. Eva "falt" for slangen. For dette straffet Gud slangen, tok bort hans lemmer, slik at han måtte åle på sin buk alle dager. Det var ikke epler, men sex som var synden. Utroskap er synd. Og det var det Eva bidro til. Før det var gått 24 timer, så lå hun med sin mann, og da ble et egg til befruktet- og hun ble gravid med tvillinger- toeggede tvillinger. Og det var slangen som viste henne hvordan det skulle gjøres. Derfor ble han straffet. Men alt dette er forutbestemt til å skje. Helvetet ble skapt for satan og hans engler. Så det fins et helvete å unnfly og en frelse og Evig Liv å INNTA.

058. Slik er det med Den Levende Guds Menighet. Når tiden kommer vil alle sammen ... Hvis en lar Gud få begynne å gjøre noe, da får alle tak i noe av poenget og forsvinner av gårde med det. Forstår dere? Det har alltid vært slik. Jeg leste om Martin Luther i historien for ikke så lenge siden. Det stod at det ikke var så vanskelig å forstå at Martin Luther kunne protestere mot den katolske kirke og slippe fra det. Men han sa: ”Men det var mer merkelig at han kunne holde hodet høyere enn all den fanatisme som fulgte hans vekkelse, og forsatte med å stå rett med sin rettferdiggjørelse. Skjønner dere! Etterligninger og alt mulig faller …

059. Se på Fru Semple McPherson, Aimee Semple McPherson som hadde dette templet over her. Da hadde alle damepredikanter på de samme "vingene", og bar Bibelen på samme måte. Det er bare kjødelige etterligninger. De kan ikke være det opprinnelige. Menigheten kan ikke være slik. Dersom en menighet i en by har fått noe, vil de ikke gi seg før de har fått det samme. Skjønner du? De hører ikke med til det opprinnelige lengre. Guds Ord er det opprinnelige. Det er Ordet, og det må bringes fram etter sitt slag i sin *tidsalder, de som er utvalgt, forutbestemt av Gud Fader. Nå, hvordan kommer vi inn i menigheten? Ved en Ånd blir vi alle døpt inn i det Ene legeme, Kristi Legeme som er Bruden, Ordet. Døpt inn der ved Den Hellige Ånd. *(Sin sesong)

060. Nå, la oss legge merke til om vi er i den siste tid eller ei. Nå,- vi oppdager hvis vi slår opp i 1. Mosebok, omtrent ved det 5. kapittel … Og en kan også slå opp i Lukas, og se at Enok var den 7. fra Noa. Det griper inn i slangens sæd, for hvis Kain var Adams sønn, var han den åttende. Skjønner du? Men ikke noe sted i Bibelen står det at Kain var Adams sønn, for Bibelen sier at han var av den onde, og Adam var ikke den onde. Skjønner dere? Men han Kain var av den onde. (Joh 1. brev 3,12)

061. Nå ser vi at Enok var den 7. fra Adam, hvilket var en forbilde på menighetstidene. Nå, alle de andre 6 før ham døde, men Enok ble forvandlet. Enok, den syvende, ble bortrykket, og det viser at det er den syvende menighetstid som får bortrykkelsen. Nå, det er ingen tvil om at vi lever i den 7. menighetstiden. Vi vet alle det. Nå, det er den syvende menighetstid som skal oppleve bortrykkelsen. Alle de andre seks døde. Men Enok ble forvandlet, for han ble ikke funnet - Gud tok ham. Men at Enok ble bortrykket, det er forbilde på dette at alle de andre døde, men endetidens Brud vil bli kalt ut av den syvende Menighetstid, ved bortrykkelsen uten å dø. Og det er vi som bærer vitnesbyrd om den tiden nå. Å, du og du! La oss grave riktig dypt ned i dette. Ser du?

062. Nå, her har vi likeledes et annet forbilde på de syv menighetstider, som står nevnt i Åpenbaringen 10:7, det at den store hemmeligheten som står i boken skulle bli avdekket ved den syvende engels Budskap. Nå, der er en Budbærer høyere oppe enn disse, og det er også en budbærer nede på jorden. Ordet engel betyr ”en budbærer.” Og dette her var noe som skjedde i den syvende engels Budskap, mens han erklærte sin tjeneste og begynte å la sin tjeneste lyde.

Nei. For dette her skjedde ikke helt i begynnelsen da han startet opp. Den gangen Jesus startet opp, begynte Han med å helbrede de syke og plagede, og de sa: ”Åh, den store Rabbi, Han er en profet!” Og da ville alle ha ham i sin menighet, men så kom en dag når Han satte seg ned og sa: ”Jeg og min Fader er ett,” det var noe annet. Det var noe annet. Det var noe annet. Og: ”Uten at dere eter Menneskesønnens kjød og drikker Hans blod, har dere ikke liv i dere. " Å, Han er en vampyr.” Forstår dere, forstår dere?
Det var... noe annet. Han forklarte det ikke. De hadde allerede sett åpenbaringen, stadfestelsen av Guds Ord for Hans tid, som hadde blitt gjort til en virkelighet og det hadde bevist for dem at Han var Budbæreren til den tiden. Han behøvde ikke forklare noe.
Disse disiplene var kanskje ikke i stand til å forklare det, men de trodde det enten de kunne forklare det eller ei. De satt riktig stille og trodde det. Hvordan kunne de forklare om de skulle ete Hans kjød og drikke Hans blod? Jammen, det var umulig for dem å gjøre det, men de trodde det, fordi de var bestemt til det. Jesus sa at Han hadde utvalgt dem før verdens grunnvoll ble lagt. Ser dere? De trodde det. Enten de kunne forklare det eller ei, så trodde de det likevel.

WB
Hvis du ønsker å lese resten av dokumentet:
http://bmonline.no/html/bort.html
og gå ned til Linje 63.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2394
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Hemmeligheter i Skriften om Opprykkelsen

UNREAD_POST BmOnline » Fre Nov 20, 2015 9:52 am

Slangens sæd, last ned

Slangens sæd NOR58-0928e.pdf
Slangens sæd
(248.75 KiB) 55 gangerBmOnline


Sist flyttet til topp av BmOnline den Fre Nov 20, 2015 9:52 am
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2394
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Bibelhenvisninger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron