Den 7. menighetstids budbærer, Laodikea

Her kan det hende at du finner noen gode ord

Moderator: BmOnline

Forumregler
Bibelhenvisninger og salmeversj

Den 7. menighetstids budbærer, Laodikea

UNREAD_POST BmOnline » Tir Jun 13, 2017 5:39 pm

Men i de dager til den syvende engels røst, når han blir hørt, da skal Guds hemmelighet være fullendt,...
Endetiden... som er den 7. og siste Kirketidsalder hvor Bortrykkelsen skjer, av Bruden. (Rapture)


Nå, blir hørt, denne budbæreren, den syvende engelen her lar sitt Budskap lyde til Laodikea-menigheten. Legg merke til denne engelens type Budskap, "Avslutte alle Guds Mysterier som er skrevet i Boken." Nå det var ikke gitt til den første engelen, ikke til den andre engelen, ikke til den tredje, fjerde, femte eller sjette engelen. Men det var den syvende engel som hadde denne typen Budskap, som oppdrag.
Den syvende engel avslutter alle mysterier som har ligget med løse ender gjennom alle disse organisasjonene og denominasjonene. Den syvende engelen samler dem sammen, og avslutter hele mysteriet. Det er hva Bibelen sier. Avlsutter den skrevne Boks mysterium.

La oss nå merke oss noen få av disse mysteriene, og om dere ønsker å notere dem ned. Først, vil jeg ta hva Scofield sier her, i Matteus 13, om dere vil skrive noen av dem ned i fall du ikke har en Scoefield Bibel. Du kan lese hva han tror, at mysteriene er, i det 11. verset.

"Og Han svarte og sa til dem, dere er det gitt å kjenne til mysteriene om himmelens kongedømme, men dem er det ikke gitt."

Mysteriene- her er "mysteriet." Et mysterium er Skriften, er en tidligere skjult sannhet nå Guddommelig åpenbart, (som er) et overnaturlig element som fortsatt er til stede til tross for åpenbaringen. De større mysterier og de store mysteriene er:

Nummer 1, mysteriet om det Himmelske Kongeriket. Det er det som vi snakker om nå.
Matteus 13:3, til 50.
Nå det 2. mysteriet er mysteriet om Israels forblinding gjennom denne tidsalderen. Rom 11,25, med sammenhengen.
Det 3. mysteriet er mysteiet om forvandlingen av de levende Hellige ved Enden av denne tidsalderen. Første Korinterne 15, også Tessalonikerne 4;14 til 17.

Det 4. mysteriet om det nye testamentets Menighet som et Legeme bestående av både jøder og hedninger. Efeserne 3:1 til 11, Rom 16;25, og Ef 6,19 og Kolosserne 4;3.
Det 5. mysteriet er om Menigheten som Kristi Brud. Ef 5;28 til 32.
Det 6. mysteriet er om den Levende Kristus, samme i går og i dag og for evig. Gal 2;20 og Heb 13,8, og flere steder som det.
Det syvende mysteriet er om Gud, til og med Kristus som den inkarnerte Guddommens fylde Legemeliggjort, i Ham er all Guddommelig Visdom. Og Gudsfrykten er gjenopprettet til mennesket.
Niende mysteriet er mysteriet om urettferdighet, funnet i Andre Tessalonikerne, osv.
Det tiende mysteriet er om de syv stjernene i Åpenbaringen 1;20, vi har nettopp vært igjennom det. De syv stjernene av de syv menighetene, de syv budbærerne osv.
Og det ellevte mysteriet er mysteriet Babylon, den prostituerte. Åp 17;5 til 7. Det er noen av mysteriene som denne engelen skal avslutte, hele "mysteriet," alle Guds mysterier.
Og det andre:
Må jeg si dette med ærbødighet, og ikke referere til meg selv, men referere til Guds Engel.
Slangens sæd, det har vært et skult mysterium, gjennom alle årene. Nåden foldet ut, ikke vanære men ekte, sann nåde. Det finnes intet som et Evig brennende helvete. Du vil brenne i millioner a v år, men ikke for Evig. Fordi Helvete ble skapt for djevelen og hans engler, mens Evig ikke har noen begynnelse eller ende, mens helvete vil ha en ende fordi det ble skapt.

Alle disse mysteriene!
Mysteriet om Dåpen i Den Hellige Ånd, uten sensasjon, men Pesonen Kristus utfører i deg de samme gjerningene som Han gjorde.
Mysteriet om Vanndåpen. Hvor den ekstreme treenighetslæren har brakt inn titlene "Fader, Sønn, Hellige Ånd." Og mysteriet om mysteriet om Guddommen som blir oppfylt i dåpen i Navnet "Jesus Kristus" i følge Åpenbaringsboken, som Menigheten i denne tiden skulle motta.

Der er noen av mysteriene.

William M Branham


Sist flyttet til topp av BmOnline den Tir Jun 13, 2017 5:39 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2392
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Bibelhenvisninger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron