Den romersk Katolske kirke forfulgte kristne og drepte dem

Her kan det hende at du finner noen gode ord

Moderator: BmOnline

Forumregler
Bibelhenvisninger og salmeversj

Den romersk Katolske kirke forfulgte kristne og drepte dem

UNREAD_POST BmOnline » Tir Jun 13, 2017 5:47 pm

Den romerske katolske kirken forfulgte de kristne og drepte flere hundre tusen av dem. Nå er det pavens jesuitter som tar seg av den jobben, hvor de dreper protestanter over hele verden, (jesuitteden)

De vantro tror mer på organisasjonene enn Ordet!
by BmOnline. on13 januar, 2009 - 23:36

Det var nok ikke såå gildt det Mr. Dette møtet i Nikea. Jeg tror ikke at alt var så rosenrødt som du vil ha det til. Hvorfor?
Fordi katolikkene forfulgte kristne og drap dem fordi de ikke var medlem av DKK.
Det var kun de som var medlem av den DKK som kunne kalle seg kristne, sa Vatikanet og DKK.
Og hvor mange hundre tusen kristne ble drept? Det er ikke Herrens vilje. Ca. 70 millioner kristne har DKK tatt av dage.
Og i samme stund endret vatikanet så meget på Bibelen, fordi nettopp paven skulle fremstå som noe gudelig og flott. Men sannheten er at han intet har å gjøre med Herren Jesus Kristus, Amen!

Slik henger det sammen mr mind.
http://bmonline.no/html/dekke.html
På denne linken kan du se at paven kysser koranen som vatikanet lagde til muhammedanerne. Hvor mye krig og elendighet har ikke vatikanet vært medskyldig i? Herren refset deres gjerninger, Joh. Åp, 2,6.

BmOnline


Vår Herre frelser ALDRI en denominasjon eller en tradisjon. Og hvorfor det? Jo, les Heb 4,2.
2 Det glade budskap er jo forkynt både for oss og for dem. Men de hadde ikke noe gagn av ordet de hørte, fordi det ved deres tro ikke ble smeltet sammen med dem som hørte det. Dvs, de trodde ikke på det de hørte. Vantro gjorde at de ikke trodde, og de falt. Du må være personlig involvert, grunne og finne sannheten- ved å ta imot Ordet ved Tro! Da først vil Herren ta imot deg, når troen har slått rot i ditt hjerte. Vi er nødt til å innse at Herren ikke kan ta imot oss- ved at vi henger fast ved dogmer fra en død organisasjon en tradisjon- som feks pinsevennene eller katolikkene. Derfor må Herren rense oss og ta bort alt det gamle og sette inn det nye livet i Kristus Jesus, Amen! Og det står skrevet: De hatet Jesus Kristus mer enn drankeren, organisasjonene-. Derfor kastet de ut Herren, og Han står i dag UTENFOR disse porter, står det skrevet. Så hvordan kan folk i sektene vandre i dem, når de IKKE bryr seg om Guds Hellige Ord? Hvordan tør de å bli værende der- i et totalt mørke?

Men Han Herren Jesus Kristus- vil ut av denominasjonene finne enkelt individer, sier Bibelen.
Så hvordan tørr kirkene å sosialisere Guds gaver, på det viset at bare du er medlem her, så har du det? Ser dere?

Ingen kirker har rettigheter til å gjøre krav på å inneha fasiten til Guds Ord, når de ikke engang følger Hans Hellige Ord, ser dere? Amen! Livet DU lever viser hvem du er- det er beviset på om du er omvendt til Kristen- dvs det NYE LIVET.

Sektene har ALDRI vært i nærheten av å være kristne. De bare sier det- det er alt.

Derfor har Herren advart oss imot dette, jfr Åp 2,6. Gal 1,8 og 1,9. Og videre om forbudet å la seg henge fast i menneske dogmer, Matt 15,9 og i Heb 13,9 og Åp 18,4. Dette er det samme som å la seg besmitte av surdeig, som er vantro. Fordi vantro er synd. Det er det som virkelig er synd. Å drikke, røyke, hore osv er vantroens egenskaper. Dette gjør ikke en troende i Kristus Jesus, dvs livet i Kristus.


Sist flyttet til topp av BmOnline den Tir Jun 13, 2017 5:47 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2392
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Bibelhenvisninger

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron