Ingen kunne tru- ja, Nrk- nå er det vel Oslo sin tur snart??

Multikulti, dvs kniv og gaffel må du minst ha dobbelt opp av for å klare å konkurrere med massemorderne som er importert hit av blodbadsglobalistene. Nå skal de slakte ned masse gode nordmenn med vaksiner. Det er et siste stikk de tar, før de alle blir kastet inn i Guatanmo fengselet.

Har dere skjønt tegningen? Mordere skal overta husværene som nå planlegges å bli ledige i kjølvannet av Corona drapene på det norske folket. Husk det er ikke en pandemi, men en PLAN-demi.

Ingen kunne tru- ja, Nrk- nå er det vel Oslo sin tur snart??

UNREAD_POST BmOnline » Tor Feb 05, 2009 9:37 am

På en plass hvor ingen kunne tru at nokon kunne bu?

Ja, nå er det vel på tide at Nrk virkelig begynner å ta inn over seg alvoret i sin malplasserte serie, hvor ingen kunne tru at nokon kunne bu? For til nå i dette vissvassprogrammet sitt, har jo alle ville bodd der? Men nå kan jeg avsløre en plass hvor absolutt INGEN vil bo:

Ikke her:
http://bmonline.no/forum/viewtopic.php?f=5&t=5

Eller her:
http://bmonline.no/forum/viewtopic.php?f=29&t=57

og her:
http://bmonline.no/forum/viewtopic.php?f=29&t=43

og her:
http://bmonline.no/forum/viewtopic.php?f=5&t=45

I Oslo fikk vi ikke lov å slippe turistene ut av bussen i den "nydelige" Karl Johans gate i frykt for at passasjerene ble tafset på av den flerkulturelle hor-mixen som traffiking der. Ja, virkelig nydelige tilstander i "verdens beste" land å bo i?

Det er derfor med stor undring at jeg spør, om hvorfor ikke Oslo er med i dette programmet på Nrk, "hvor nokon ikke kunne tru at nokon kunne bu?"
Det må vel bero på en stor glipp hos Nrk, de har det jo rett utenfor "stuedøren" å- ja, det er billig å lage. Blitz kan sikkert hjelpe til med litt ukultur-kollisjon og blålys- med Lillevolden i bakgrunnen, som blir strippet av purk-dirketør Killingren?
Det hadde blitt en stor slager for Nrk. En sukseess av de skjeldne?
Slik "17.mai-stemning" i Oslo må vi tilbake til 1945 for å finne maken til. Hvor Norge framstod som fritt, mens det egentlig ble kuppet.


BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2385
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Ingen kunne tru- ja, Nrk- nå er det vel Oslo sin tur sna

UNREAD_POST Gertrud » Fre Nov 07, 2014 6:11 pm

I den norske bygd Nord Fron har nogen i efteråret sat klistremærker op imod multikultur. Hvorfor nu det store besvær, når der findes lokalaviser, der tager imod debatindlæg og læserbreve? Det forstår jeg slet ikke. Norge er jo hverken Kina eller Saudiarabien.

Selvfølgelig kan vi blive lidt forvirrende med mange forskellige kulturer, som går på kryds og tværs imod hinanden:

Multikultur. Hvad er det? Alle kulturer blandet sammen. Med hinanden. Mod hinanden. Over hinanden. Under hinanden. Alt tilladt. Rod. Rodløshed. Uorden. Kaos. Alles love mod hinanden. Ret. Uret. Efterret. Bænkevælling. Alle ord. Alle guder. Alle djævle. Enhver sort. Sort er alle farver rørt sammen. Ruskomsnusk. Ragnarok.

Vi skal tollerere det hele. Hvad er det at tollerere? Det er at godtage noget, som normalt ikke er godtagbart!


Med venlig hilsen

Spydpigen
http://www.spydet.blogspot.se

------

http://radio.nrk.no/serie/distriktsprog ... 06-11-2014
Gertrud
 

Mauricio Rojas: Därför blir SD största parti | SvD

UNREAD_POST Gertrud » Man Aug 03, 2015 4:44 pm

Mauricio Rojas: Därför blir SD största parti | SvD

Om allt fortsätter som hittills kommer SD att bli Sveriges största parti vid nästa val. De senaste tre riksdagsvalen har partiets röstandel fördubblats och inget tyder på att denna progression kommer att hejdas. Drivkraften bakom en så uppseendeväckande framryckning ligger inte i Jimmie Åkessons omorientering av partiet mot en mer salongsfähig invandringskritisk och folkhemsnostalgisk hållning. Det har givetvis varit förlösande för partiets bredare acceptans, men det är en mäktig våg av folkligt missnöje som til syvende og sidst förklarar partiets framgångar.

Missnöjet bottnar inte i en gryende rasism eller främlingsfientlighet. Så har många velat hävda, men utan det minsta sakliga stöd. Vad som däremot är påfallande och väldokumenterat är en växande oro över en misslyckad integration, som kopplas ihop med en tilltagande segregation, utanförskap och otrygghet. Att det sammanfaller med en rekordstor invandring, tiggeriets utbredning och hundratals ungdomars medverkan i Islamiska statens terrorkrig gör inte saken mindre bekymmersam.

Att inte erkänna detta och istället ge sig på SD:s väljare, som om de vore obotliga rasister, är inte bara att skjuta på budbäraren utan manar fram en ännu starkare reaktion mot vad som uppfattas som ett verklighetsförnekande ”etablissemang”. Det är, kort sagt, inte bara dumt utan också kontraproduktivt.
Annons

http://www.svd.se/darfor-blir-sd-storst ... /om/ledare
Gertrud
 


Gå til Der ingen kunne tru at nokon kunne bu

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest