Fjordman kommenterer om NRK og journalister

Hvorfor følges ikke FNs internasjonale konvensjon mot rasisme i Norge?
Akkurat slik det i FNs internasjonale konvensjon mot rasisme, står at faktisk enhver stat har rett til å behandle statsborgere annerledes enn utlendinger, statens folk først..

Moderator: BmOnline

Forumregler
Her gjelder det integrering, noe som ALDRI har forekommet i Norge. http://bmonline.no/html/musl.html

Det sies at det foregår, men det er bare to av 100 som lar seg integrere. Husk hva de fremmede gjør, de vil importere sin egen kultur og religion, klart det skaper splid og hersk, og dette er noe rikspolitikerne vil skal skje.
Hvis ikke, så hadde de lyttet til Ola og Kari, men det gjør de ikke. Innvandringsstoppen av 1975 er et gedigent skuespill. Da først begynte innvandringen, Stortinget og pavens jesuitter instruerer nå eiendomsprinsippene over Norges Grunnlov. Tenk det. De som nekter å la seg integrere, skal nektes opphold i Norge, dvs sendes ut på dagen!
Hvorfor følges ikke FNs internasjonale konvensjon mot rasisme i Norge?
Akkurat slik det i FNs internasjonale konvensjon mot rasisme, står at faktisk enhver stat har rett til å behandle statsborgere annerledes enn utlendinger, statens folk først..

Administrator BmOnline Forum

Fjordman kommenterer om NRK og journalister

UNREAD_POST BmOnline » Fre Apr 20, 2012 9:33 pm

Sunnmørsposten publiserte 19. april en artikkel skrevet av Arne Per Andersen som representerer uhederlig journalistikk av aller verste merke. Å beskylde noen for å medvirke til massemord uten en gang å be personen om en kommentar per epost er svært grovt og utgjør sannsynligvis et brudd på Vær Varsom-plakaten til Norsk Presseforbund.

Hvorfor blir en kjent venstreradikaler som Tor Bach rådspurt, og hvorfor opptrådte avisen som mikrofonstativ uten å gi en kontroversiell person ett eneste kritisk spørsmål? Bach har gitt uttrykk for at vold mot politiske motstandere kan være OK. Det samme har medlemmer av Vepsens søsterorganisasjon Expo i Sverige, grunnlagt av forfatteren Stieg Larsson. De har samarbeidet med voldelige venstreekstremister fra AFA, kjent for å overfalle politiske motstandere.

Les også: - Jensen er profeten og Breivik disippelen

Det faktum at store deler av pressen unnlater å nevne slikt gjør at de er med på å legitimere politisk vold. At for eksempel NRK ukritisk bruker Expos Daniel Poohl som såkalt ekspert er ikke akseptabelt.

Relle islamkritikere er antiterrorister. Anders Behring Breivik har sagt både i retten og i sitt manifest at han kopierte det islamske jihadistiske terrornettverket al-Qaida gjennom sine terrorhandlinger. Dette var godt kjent da denne artikkelen ble skrevet. Likevel ble det ikke nevnt med ett ord. Dette dreier seg om karakterdrap og har ingenting med offentlig debatt å gjøre.

Det er ikke noe høyreekstremt ved å mislike islam eller være kritisk til skadevirkningene av den største innvandringsbølgen i menneskehetens historie, som gjør at mange innfødte europeere føler seg som fremmede i noen av sine egne byer. Tysklands kanskje mest kjente islamkritiker, Thilo Sarrazin, er sosialdemokrat.

Dersom man er bekymret for høyreekstremister bør man fokusere mer på Det muslimske brorskapet. Deres mektige åndelige leder Yusuf al-Qaradawi har priset Hitler. Likevel blir representanter for det totalitære Brorskapet invitert til vestlige hovedsteder for samtaler, fra Oslo til Washington. Det er bekymringsfullt.

Peder Nøstvold Jensen
http://www.smp.no/meninger/ytring/artic ... XJyU.emailPS:
Adolf Hitler var en nasjonalsosialist = Nazist. En Sosialist kan ALDRI bli en høyre exstremist, hørte dere Nrk? Slutt å lur folket på globalist agnet deres!! Sosialisme har til alle tider hørt til på venstre fløy på skalaen i den politiske v-h aksen.

Dette har jeg hevdet i alle år, men ringer klokkene i notre nrk? Merk dere at Hitler var en venstreorientert extremist akkurat som AP og SV, Akpml og Rødt. Blander du rødt og grønt, så får du Brunt grums, SV,AP, Krf, SP og V= nazi-adolf.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2382
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Fjordman kommenterer om NRK og journalister

UNREAD_POST Leif Fjeldberg » Lør Apr 21, 2012 7:25 pm

Venstresiden i norsk media

Det er en ting som har forundret meg mye. I mange år var venstresiden i media opptatt med å forsvare kommunistiske diktaturer som Pol Pot, Røde Khmer, Stalin og Mao. Stalin sendte 10-talls millioner mennesker i døden etter andre verdenskrig. Mao var slett ikke bedre, minst 80 millioner mistet livet på grunn av han. Pol Pot blir betraktet som en av de blodigste. Ingen av disse har noen gang blitt stilt til ansvar for sine massakre. Gjett hvorfor? Og de som hyllet dem, skulle ikke disse som sto til tjeneste i den kommunistiske propaganda gjennom å hylle mordere som Castro, Stalin, Mao, Hoxa, Kim Il Sung og andre ha et moralsk ansvar.
Men de har aldri innrømmet at de tok feil. Det er den samme 68-generasjonen som nå sitter i fremtredende stillinger i skoleverket, departementene og media. Både TV og avisredak-sjonene er fulle av dem. De tok de nødvendige eksamener, la om til en pen, borgerlig livsstil og kalte seg konsulenter og «team-tenkere». Men likevel var de ikke noe bedre enn Lenin.
Når jeg ser og hører dem i tv-debatter og avisartikler blir jeg deprimert, for jeg vet hva de har stått for. Dette er min mening, men det er noe de færreste har forstått.


Leif Fjeldberg
Leif Fjeldberg
 


Gå til Innvandring/integrering

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron