Innvandring avvikler velferdsstaten

Hvorfor følges ikke FNs internasjonale konvensjon mot rasisme i Norge?
Akkurat slik det i FNs internasjonale konvensjon mot rasisme, står at faktisk enhver stat har rett til å behandle statsborgere annerledes enn utlendinger, statens folk først..

Moderator: BmOnline

Forumregler
Her gjelder det integrering, noe som ALDRI har forekommet i Norge. http://bmonline.no/html/musl.html

Det sies at det foregår, men det er bare to av 100 som lar seg integrere. Husk hva de fremmede gjør, de vil importere sin egen kultur og religion, klart det skaper splid og hersk, og dette er noe rikspolitikerne vil skal skje.
Hvis ikke, så hadde de lyttet til Ola og Kari, men det gjør de ikke. Innvandringsstoppen av 1975 er et gedigent skuespill. Da først begynte innvandringen, Stortinget og pavens jesuitter instruerer nå eiendomsprinsippene over Norges Grunnlov. Tenk det. De som nekter å la seg integrere, skal nektes opphold i Norge, dvs sendes ut på dagen!
Hvorfor følges ikke FNs internasjonale konvensjon mot rasisme i Norge?
Akkurat slik det i FNs internasjonale konvensjon mot rasisme, står at faktisk enhver stat har rett til å behandle statsborgere annerledes enn utlendinger, statens folk først..

Administrator BmOnline Forum

Innvandring avvikler velferdsstaten

UNREAD_POST Informanten » Tor Aug 13, 2015 8:23 am

Ifølge nyere uttalelser fra den regjerende britiske utenriksministeren, 59 år gamle Philip Hammond, så truer den pågående tilstrømningen av flyktninger fra Afrika, Europas levestandard og sosiale grunnstruktur.

Den britiske utenriksministeren Philip Hammond fra det sittende regjeringspartiet Tory, har nå offentlig uttrykt hva mange EU-borgere lenge har tenkt om den ukontrollerte tilstrømningen av økonomiske flyktninger fra Afrika.

59 år gamle Hammond, som er tidligere næringssjef, transport- og forsvarsminister, uttalte at den pågående tilstrømningen av flyktninger fra Afrika truer levestandarden og EUs sosiale grunnlag.

Les også: FN: Innvandring avvikler velferdsstaten

– Den europeiske union har ikke plass til millioner av mennesker som er på utkikk etter et nytt liv. Dette kan vi ikke fortsette med. Europa kan ikke beskytte og opprettholde sin levestandard og sin sosiale struktur, og samtidig absorbere millioner av innvandrere fra Afrika, sa statsråden nylig til TV-kanalen BBC.

– EU-landene burde være i stand til å løse disse problemene ved å sende dem som ikke har rett til asyl tilbake til sine hjemland. Etter gjeldende europeisk lovgivning kan de mange emigranter være ganske trygge på at det aldri vil skje, føyde han til.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?t=23&v=hEnXjYlNQBc[/youtube]

https://www.frieord.no/innvandring-2/fl ... nstruktur/
Informanten
 

Gå til Innvandring/integrering

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron