Innvandrere kjøper falske pass for 35000 kroner

Hvorfor følges ikke FNs internasjonale konvensjon mot rasisme i Norge?
Akkurat slik det i FNs internasjonale konvensjon mot rasisme, står at faktisk enhver stat har rett til å behandle statsborgere annerledes enn utlendinger, statens folk først..

Moderator: BmOnline

Forumregler
Her gjelder det integrering, noe som ALDRI har forekommet i Norge. http://bmonline.no/html/musl.html

Det sies at det foregår, men det er bare to av 100 som lar seg integrere. Husk hva de fremmede gjør, de vil importere sin egen kultur og religion, klart det skaper splid og hersk, og dette er noe rikspolitikerne vil skal skje.
Hvis ikke, så hadde de lyttet til Ola og Kari, men det gjør de ikke. Innvandringsstoppen av 1975 er et gedigent skuespill. Da først begynte innvandringen, Stortinget og pavens jesuitter instruerer nå eiendomsprinsippene over Norges Grunnlov. Tenk det. De som nekter å la seg integrere, skal nektes opphold i Norge, dvs sendes ut på dagen!
Hvorfor følges ikke FNs internasjonale konvensjon mot rasisme i Norge?
Akkurat slik det i FNs internasjonale konvensjon mot rasisme, står at faktisk enhver stat har rett til å behandle statsborgere annerledes enn utlendinger, statens folk først..

Administrator BmOnline Forum

Innvandrere kjøper falske pass for 35000 kroner

UNREAD_POST Smukka » Lør Okt 03, 2015 8:55 am

Nå kan UDI og purken ta ferie!

"NORSK": Ifølge den svenske tabloidavisen Aftonbladet så fikk deres medarbeider et norsk pass iløpet av få dager for 35.000 kroner.

Med det kan hun reise over hele Europa. (Foto: Aftonbladet).
Ifølge den svenske tabloidavisen Aftonbladet opplever menneskesmuglere en svært lukrativ tid. Over 30.000 menneskesmuglere opererer i Europa med å hente inn såkalte flyktninger, velferdsasylanter og terrorister til europeiske land. Prisen? 35.000 norske kroner for et pass.

Falske pass kan kjøpes i bøtter og spann fra søta bror i Sverige:
Menneskesmuglere opererer i Hellas og Tyrkia og tilbyr rike velferdsflyktninger nye identiteter, papirer og pass, samt transport til hvilket land de ønsker seg.

Prisen på en komplett pakke ligger på så mye som hundre tusen kroner. Et norsk pass vil koste ca. 3.500 euro, eller rundt 35.000 norske kroner.

falske_pass.jpg
Du bare betaler, så har du et norsk pass.


FALSKE PASS: Menneskesmuglere kan skaffe ethvert lands pass for den rette summen. Rike velferdsflyktninger fra Midtøsten og Afrika kan enkelt komme seg inn i Europa for noen titalls tusen kroner.

Aftonbladet har skaffet seg et falsk norsk pass gjennom en menneskesmugler ved navn «Abu F». Han opererer fra Hellas og ifølge avisen skal han ha et svært omfattende nettverk av medhjelpere.

Avisen skal etter å ha snakket med «Abu F» ha fått kontakt med hele fem ulike menneskesmuglere som kan hjelpe den fiktive flyktningen til Aftonbladet å komme seg til sitt drømmeland.

Den beste måten å komme seg til Europa på er å fly. Da trenger man et pass. Ifølge menneskesmugleren kan han skaffe Aftonbladets flyktning et norsk pass.

Fra Aftonbladet:

– Det bästa för din syster är att flyga.

Hur går det till?

– Vi fixar ett pass.

Är det ett äkta pass eller falskt?

– Det beror på. Skicka bild på din syster så ska jag tala om vad för sorts pass jag kan fixa åt henne.

Kommer du göra passet i Sverige?

– Det beror på, jag har folk överallt.

Kommer de följa med henne till Sverige?

– Nej, varför skulle de göra det.

Okej, så du kan inte hjälpa henne i Sverige.

– Hon kommer inte behöva någon hjälp, men skulle det bli nödvändigt kan jag ordna fram folk. Skicka bara kortet så jag vet.

For å komme seg til Sverige eller et annet Schengen-land må man ha et pass fra et Schengen-land. I land som Sverige holder det med et syrisk pass. Dette er ennå lettere og betydelig billigere. Da får man automatisk oppholdstillatelse.

Ifølge smugleren bruker de Facebook eller Viber-appen for å kommunisere. Det gjør dem anonyme for sikkerhetspolitiet.

Blir de tatt, koster det knapt noen tusen kroner for å slippe løs igjen og de kan fortsette med menneskesmuglingen.

Etter under en uke med venting har Aftonbladets flyktning blitt «norsk».

https://www.frieord.no/utenriks/falskt- ... yktninger/

Således innføres helvete i Eurabia, les CCCP unionen, EU.
Smukka
 

Gå til Innvandring/integrering

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron