TANKER OMKRING BEREDSSKAPSMOTTAK AV ASYLSØKERE I NARVIK.

Hvorfor følges ikke FNs internasjonale konvensjon mot rasisme i Norge?
Akkurat slik det i FNs internasjonale konvensjon mot rasisme, står at faktisk enhver stat har rett til å behandle statsborgere annerledes enn utlendinger, statens folk først..

Moderator: BmOnline

Forumregler
Her gjelder det integrering, noe som ALDRI har forekommet i Norge. http://bmonline.no/html/musl.html

Det sies at det foregår, men det er bare to av 100 som lar seg integrere. Husk hva de fremmede gjør, de vil importere sin egen kultur og religion, klart det skaper splid og hersk, og dette er noe rikspolitikerne vil skal skje.
Hvis ikke, så hadde de lyttet til Ola og Kari, men det gjør de ikke. Innvandringsstoppen av 1975 er et gedigent skuespill. Da først begynte innvandringen, Stortinget og pavens jesuitter instruerer nå eiendomsprinsippene over Norges Grunnlov. Tenk det. De som nekter å la seg integrere, skal nektes opphold i Norge, dvs sendes ut på dagen!
Hvorfor følges ikke FNs internasjonale konvensjon mot rasisme i Norge?
Akkurat slik det i FNs internasjonale konvensjon mot rasisme, står at faktisk enhver stat har rett til å behandle statsborgere annerledes enn utlendinger, statens folk først..

Administrator BmOnline Forum

TANKER OMKRING BEREDSSKAPSMOTTAK AV ASYLSØKERE I NARVIK.

UNREAD_POST BmOnline » Tor Mai 04, 2017 5:13 pm

Amund Garfors, Trålvn. 33, 8520 Ankenes. Tlf. 769/56689 906/19206

TANKER OMKRING BEREDSSKAPSMOTTAK AV ASYLSØKERE I NARVIK.

Når man ser hvordan myndighetene jobber bak vår rygg med å snu opp ned på hele samfunnet, da kan man bli nokså skremt.

Ja, der man ikke får den minste informasjon verken gjennom kommunens pålagte informasjonsplikt til sine innbyggere, samtidig som media ikke gjør jobben sin.

Og da er det flere enn undertegnede som blir oppgitt.

Et hvert oppegående og våkent menneske ser jo sjøl tydelig og klart tilstanden. Der en kan observere at her i Narvik er demografien i ferd med å forandre hele dette samfunnet. Og da, da blir det nemlig en PLIKT for dem som føler et ansvar, at de sier i fra!


For her kan vi imidlertid tydelig se tilløpet til en konflikt som jeg tror vi vil få se stadig mer av i framtida.
Det er en konflikt som skjærer tvers gjennom det politiske landskapet både i partipolitisk og den tradisjonelle høyre-venstre aksen.
Ja, det er en konflikt hvor man på den ene siden har rikspolitikerne og deres forlengede arm, UDI, IMDi og dette uvesenet som kaller seg NGO eller såkalte ”frivillige” og ”humanitære” organisasjoner – og som i klart språk er disse asylbaronene og andre som skal profitere og gjøre seg til mangemillionærer på denne trafikken.
Og der skattebetalerne til slutt sitter igjen med svarteper og regninga.

På den andre siden har vi kommunepolitikerne, dvs ordførere og medlemmer av formannskap og kommunestyrer.
Rikspolitikerne som alltid gir totalt blaffen i problemene for en hver fattig kommune. For de er nemlig blitt Norges svorne fiender.
De er ikke annet enn en patetisk forsamling av yrkesløgnere og forrædere, personlig medskyldige i overfall, ran, butikktyveri, innbrudd, voldtekter, rasisme og diskriminering mot nordmenn. Tvangsekteskap, kjønnslemlestelse og æresdrap hører også med.
Nei, det er ikke de som blir rundstjålet av ”berikelsen” fra nærmeste ”asaylmottak.” (les, oppsamlingssenter for utenlandske kriminelle)
For det er ikke deres sønner og døtre som blir overfalt, ranet og voldtatt slik som er blitt rutine i de større byene.
Det er ikke de som må reise med busser, trikker eller tog hvor en av passasjerene plutselig hyler ”Allahu Akbar” og går amok med kniv, skytevåpen eller en håndgranat. For våre politikere som med åpne øyner har importert denne ondskap til vårt land, de lever i en boble og er beskyttet og kjøres i store pansrede biler og med væpnet politi som passer på dem, hvor enn de måtte oppholde seg.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2382
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Innvandring/integrering

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron