Honnør til Nordlys

Hvorfor følges ikke FNs internasjonale konvensjon mot rasisme i Norge?
Akkurat slik det i FNs internasjonale konvensjon mot rasisme, står at faktisk enhver stat har rett til å behandle statsborgere annerledes enn utlendinger, statens folk først..

Moderator: BmOnline

Forumregler
Her gjelder det integrering, noe som ALDRI har forekommet i Norge. http://bmonline.no/html/musl.html

Det sies at det foregår, men det er bare to av 100 som lar seg integrere. Husk hva de fremmede gjør, de vil importere sin egen kultur og religion, klart det skaper splid og hersk, og dette er noe rikspolitikerne vil skal skje.
Hvis ikke, så hadde de lyttet til Ola og Kari, men det gjør de ikke. Innvandringsstoppen av 1975 er et gedigent skuespill. Da først begynte innvandringen, Stortinget og pavens jesuitter instruerer nå eiendomsprinsippene over Norges Grunnlov. Tenk det. De som nekter å la seg integrere, skal nektes opphold i Norge, dvs sendes ut på dagen!
Hvorfor følges ikke FNs internasjonale konvensjon mot rasisme i Norge?
Akkurat slik det i FNs internasjonale konvensjon mot rasisme, står at faktisk enhver stat har rett til å behandle statsborgere annerledes enn utlendinger, statens folk først..

Administrator BmOnline Forum

Honnør til Nordlys

UNREAD_POST BmOnline » Tir Okt 19, 2010 1:32 pm

Amund Garfors,

8520 Ankenesstrand.

Tlf. 769/56689 906/19206HONNØR TIL AVISA NORDLYS


For to år siden kom det fram planer om at det skulle bygges en større moskee i Tromsø. Selvsagt ble det flertall i bystyret. Og vennligsinnede politikere og en naiv ordfører stille seg som vanlig opp med smil og gode ord. Ja, uten den minste betenkelighet til at forslaget ikke skulle gå igjennom i bystyret.

Men da skjedde det noe som ikke er så vanlig i dette naive landet, styrt av godfjotter, og som aldri bryr seg om å se lengre enn til neste valg. Ja tenk det, avisa Nordlys slo til - og valgte å gjøre noe med dette. Slik en avis skal gjøre. Slikt er jo uhørt og helt uvanlig i Norge, der journalistene er blitt nikkedukker, og er blitt vant til at de skal holde en meget lav profil når det gjelder det negative med innvandringen av muslimer og det islam som de bringer med seg i kofferten. Noe kritisk journalistikk når det gjelder et slikt brennbart område, det skal ikke norske aviser og redaktører bry seg så altfor mye med. Og politikerne, de vil helst ha seg frabedt at folk følger for mye med i deres gjøren og laden.. Men heldigvis, Nordlys tok til å stille en rekke relevante spørsmål ved byggeplanen, og hvordan finansieringen av denne moskeen hadde gått for seg. Og ikke minst: De ville ha svar på sine spørsmål!

Ja, nå har Nordlys klart å grave fram en del svar, og disse svar har nok skremt en del politikere. For nå blir de gjort oppmerksomme på hva det egentlig betyr at en slik kjempestor moskee skal finansieres fra et land som Saudi Arabia, der menneskerettigheter mangler og kvinneundertrykkelse råder. Det er meget viktig at politikerne i Tromsø får riktige opplysninger om dette, og hva det betyr for millioner av mennesker å leve i et slikt land. Og da får heldigvis pipa en annen lyd, og skepsisen mot dette bygget blir endelig tatt opp til debatt. Sjøl har jeg besøkt dette landet flere ganger, og glemmer aldri en gang vi lå med kai i Jeddah. For der kunne vi følge en offentlig henrettelse i kikkert fra bruvingen!

Det er sikkert mange som ikke forstår hvor utrolig viktig det er at vi har slike journalister, og ikke minst en slik redaktør som Hans Kristian Amundsen, som tør å tale både våre lokalpolitikere og rikspolitikere midt imot. Og der de viser sin oppriktige skepsis til en slik moskee som finansieres fra en utenlandsk stat, som styres med jernhånd, og hvor demokrati og frihet er totalt fraværende.

For det er ganske åpenbart at strategien med å få lokalisert dette prestisjeprosjektet, verdens nordligste moskee, det var meget viktig. Og dette signalbygget skulle stå fram som et bevis på at Islam nå var i ferd med å beseire Vesten. Her brukes alle påskudd, metoder, strategier og ikke minst mye penger for å synliggjøre hele verden, at Islam til slutt skal beseire oss alle…

Vi er meget flinke med demografiske utredninger her i landet. Vi er også flinke til å regne og registrere. Ja, vi må måle opp våre hus og leiligheter, for alt skal på data. Og vi proppes så å si med registrert faktaobservasjon hele tiden. Men hva hjelper det, når vi nekter å ville ta inn over oss hva ISLAM egentlig er, og hva denne såkalte religionen innebærer, og hva den i framtida vil føre til?

Nå er det sannelig på tide at vi begynner å ta inn over oss debatten om islam som har vært ganske fraværende, og som det politiske trossystem og maktfaktor den er. Og det av virkelig tyngde! Som er kommet hit. Ja, hit til Norge og hit i nord, her og nå, i vårt sekulære samfunn. Mens det skal feies bort og ikke snakkes om i vårt skoleverk. Der det aldri blir sagt et vondt ord om dette i våre kirker. Hvor media for lengst har fått munnkurv og holder kjeft. Mens det fra politikernes side feies under teppe, og tror at det dermed er borte. Nei, det blir aldri borte!

For hvilke angst er det egentlig som har grepet dette landet? Har vi fått sannhetsfobi eller har vi sovnet og håper å våkne når dette spøkelset endelig er jaget på dør? Eller nekter vi å se sannheten i øynene? Jo, det er mange som lider av sannhetsfobi, men også de med surrealistiske vrangforestillinger om det ”fargerike fellesskap” vil til slutt våkne!

Derfor, hatten av for redaktøren i Nordlys! Og all heder og ære til de journalistene i avisa som tør der de andre avisene i Norge tier. Og heller har valgt å se en annen vei…

Narvik, 16.10.10.

AMUND GARFORSHonnør Nordlys 191010Sendt 19.10.10 til:

”Alle” norske aviser. De norske politiske parti. Biskopene i Norge. Nasjonale aktivister.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2382
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Legger seg langflate for islam

UNREAD_POST BmOnline » Fre Feb 24, 2017 12:06 pm

ÆRE OG HONNØR TIL KAPELLAN TROND LAKSAA!

Endelig skjedde det som jeg har ventet på så lenge så lenge. En prest går ut og sier tinga akkurat slik den vanlige mann og kvinne sier det, og ikke minst tenker. Også Trond Laksaa er rystet over meldingen om kjønnsdelt gymnastikk i en Tromsø-skole. Ja, han skal ha full ære og honnør for sitt glimrende innlegg i FREMOVER den 20. oktober. Laksaa gjør bare sin plikt som norsk statsborger og som prest, når han prøver å rope ut et varsku til et sovende folk, og til sine sovende overordne her i Narvik. Ikke minst til en biskop i Bodø, som for lengst har lagt seg flat for Islam, og ønsker både moskeer og alt som lukter av islam velkommen til gards…
Det burde aldeles ikke være en kapellans jobb å gå ut slik Laksa ser seg nødt til å gjøre. Men når alle andre innafor den norske kirke, som forlengst burde tatt sitt embete alvorlig, og ikke minst gått i strupen på våre uansvarlige knehøner av noen politikere, da blir det slike som føler ansvar for sine egne barn, slik Laksaa gjør, og minst sine sognebarn, som må gjøre jobben.
Selvfølgelig skal vi alle i dette landet stå opp for våre egne norske verdier! Og når de blir prøvd utvisket, av t.o.m. våre egne venstrevridde og nasjonalfiendtlige visergutter og jenter på alle plan i samfunnet, og som ønsker å ødelegge det som har tatt generasjoner å bygge opp i vårt land, da skulle det vel bare mangle at ikke den vanlige borger i dette landet skal ytre seg? Sjøl er undertegnede så og si utestengt fra å skrive i de fleste lokalavisene. Og derfor var det meget gledelig at en prest er villig til å kjempe videre for denne meget viktige saken.
Vi kan ikke lenger stole på våre biskoper! De er for lengst underlagt et politisk korrekt regime. Og skal en prest i dag ha det ringe og minste håp om å bli biskop, da må han passe tunga si. Og ALDRI si noen politikere imot!! Dessverre er biskoper, slike som Monrad Norderval, som var biskop i Nord-Hålogaland 1962 til 1972, blitt mangelvare i dag. Biskoper og prester som er fritt-talende og folkelige, og ikke minst som bryr seg om sitt eget folks framtid, de har dessverre sovnet, eller blitt stumme som østers.
Ja, man kan kveles av skam over Norges naivitet overfor politiske ideologier som Islam. For denne religionen/ideologien, om man kan kalle det for slikt, den er TOTALT uforenelig med et fredelig demokratisk fungerende vestlig samfunn. Det våre biskoper og prester og samtlige politikere må ta inn over seg, det er at Islam er IKKE en uskyldig privat liten religion der oppe i Tromsø. Men det er ei oppskrift på et undertrykkende, menneskesorterende og skremmende samfunn – og som vil ruinere alt vi setter pris på i vårt frie samfunn. Derfor må den ideologien avvises kontant, og ALDRI få noe slags makt i vårt land!
Dette har kapellan Trond Laksaa forstått. Men å få de ansvarlige i dette landet til å forstå at Islam er allerede i krig mot Vesten, og alt vi står for, det vil bli en møysommelig oppgave for mange av oss i årene framover!

Ankenes, 21.10.10.
Amund Garfors


Sist flyttet til topp av BmOnline den Fre Feb 24, 2017 12:06 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2382
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Innvandring/integrering

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron