Stavanger får stormoské av despoten Erdogan?

Hvorfor følges ikke FNs internasjonale konvensjon mot rasisme i Norge?
Akkurat slik det i FNs internasjonale konvensjon mot rasisme, står at faktisk enhver stat har rett til å behandle statsborgere annerledes enn utlendinger, statens folk først..

Moderator: BmOnline

Forumregler
Her gjelder det integrering, noe som ALDRI har forekommet i Norge. http://bmonline.no/html/musl.html

Det sies at det foregår, men det er bare to av 100 som lar seg integrere. Husk hva de fremmede gjør, de vil importere sin egen kultur og religion, klart det skaper splid og hersk, og dette er noe rikspolitikerne vil skal skje.
Hvis ikke, så hadde de lyttet til Ola og Kari, men det gjør de ikke. Innvandringsstoppen av 1975 er et gedigent skuespill. Da først begynte innvandringen, Stortinget og pavens jesuitter instruerer nå eiendomsprinsippene over Norges Grunnlov. Tenk det. De som nekter å la seg integrere, skal nektes opphold i Norge, dvs sendes ut på dagen!
Hvorfor følges ikke FNs internasjonale konvensjon mot rasisme i Norge?
Akkurat slik det i FNs internasjonale konvensjon mot rasisme, står at faktisk enhver stat har rett til å behandle statsborgere annerledes enn utlendinger, statens folk først..

Administrator BmOnline Forum

Stavanger får stormoské av despoten Erdogan?

UNREAD_POST Pluto » Tor Jan 17, 2019 4:49 pm

Stavanger får stormoské av despoten Erdogan?

Med politikernes velsignelse

Et enstemmig bystyre i Stavanger har fattet vedtak: Oljebyen skal "berikes" med en stormoské, inkludert en "snik-minaret". Hva tenker politikerne med? Integrering med den ene hånden, og anti-integrering for full musikk med den andre. Dette mens vi venter på bønneropene... De "gale" fortsetter ødeleggelsen av Norge.


Hege Storhaug

Publisert: 17.01.2019 - 05:52

Oppdatert: 17.01.2019 - 14:17

Islams makt øker år for år, med særdeles god politisk drahjelp fra våre folkevalgte. Det eneste positive jeg kan si i denne saken fra bydelen Storhaug i Stavanger, er at mitt Storhaug-navn kommer fra en helt annen kant av landet, nemlig Sunmøre. Ikke akkurat at det gir et håp i moské-mørket.
Totalitære krefter på Storhaug

Vi kunne sent i fjor avsløre at moskeen i Stavanger, som heter Mevlana Moské, også kalt Mevlana Camii, i Brønnøysundregisteret oppført som The Muslim Association Rogaland, har åpne bånd til tyrkiske Diyanet. Moskeen ble stiftet av tyrkere og pakistanere i 1981, men pakistanerne brøt ut i 1995 og startet en egen moské i 1996, Rogaland Muslim Society.

I 2010 knyttet Mevlana Moské seg til Diyanet, det tyrkiske Direktoratet for religiøse anliggender, som er Erdogans forlengede islamske arm inn i Vest-Europa. Fire år senere, i 2014, fikk moskeen to fast ansatte gjennom Diyanet.

Dette fant vi ut via en rapport fra et universitet i Tyrkia om tyrkiske religiøse organisasjoner i Norge datert 2016. Øverst på side 11 i rapporten omtales Mevlana Moské og Diyanet i ett og samme åndedrag.

Diyanet har selv erklært islam for «overlegen» kristendommen og jødedommen, og at interreligiøs dialog er uakseptabelt. Det er en kjent sak at Diyanet, og dens underliggende organ ATIB, sponser moskeer i Europa og sende imamer til de samme. Blant annet derfor satte Østerrike foten ned i fjor og utviste en rekke imamer, blant andre tyrkiske, som jobber aktivt mot integrering av «sine egne». Utvisningene fikk Erdogan opp i det røde feltet og erklærte like godt Østerrike «hellig krig».
Tilgi dem ikke…

https://www.rights.no/2019/01/stavanger ... cOK9DheDdQ
Pluto
 

Gå til Innvandring/integrering

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron