Asylanthysteriet

Hvorfor følges ikke FNs internasjonale konvensjon mot rasisme i Norge?
Akkurat slik det i FNs internasjonale konvensjon mot rasisme, står at faktisk enhver stat har rett til å behandle statsborgere annerledes enn utlendinger, statens folk først..

Moderator: BmOnline

Forumregler
Her gjelder det integrering, noe som ALDRI har forekommet i Norge. http://bmonline.no/html/musl.html

Det sies at det foregår, men det er bare to av 100 som lar seg integrere. Husk hva de fremmede gjør, de vil importere sin egen kultur og religion, klart det skaper splid og hersk, og dette er noe rikspolitikerne vil skal skje.
Hvis ikke, så hadde de lyttet til Ola og Kari, men det gjør de ikke. Innvandringsstoppen av 1975 er et gedigent skuespill. Da først begynte innvandringen, Stortinget og pavens jesuitter instruerer nå eiendomsprinsippene over Norges Grunnlov. Tenk det. De som nekter å la seg integrere, skal nektes opphold i Norge, dvs sendes ut på dagen!
Hvorfor følges ikke FNs internasjonale konvensjon mot rasisme i Norge?
Akkurat slik det i FNs internasjonale konvensjon mot rasisme, står at faktisk enhver stat har rett til å behandle statsborgere annerledes enn utlendinger, statens folk først..

Administrator BmOnline Forum

Asylanthysteriet

UNREAD_POST Apekattene » Fre Jan 21, 2011 5:06 pm

Det ropes og skrikes og skråles som om kongen ble pint til døde om dagen. Men dette er jo bare pirking. Det er overhodet ikke noe som tilsier at denne ropingen og de hysteriske anfallene egentlig har noe for seg i saken til den russiske jenta Madina Salamova, som også har tatt til seg tilnavnet "Maria Amelie". Da AP-kattpartiet ikke ville gi henne asyl, så skrek venstre-ape-skrattene seg hese. Men det er det da ingen grunn til å ta anstøt av.

Her er en meget vektigere grunn til både å ta anstøt, bli dårlig, øm og sår både her og der, for mange, mange, mange år siden å hatt en virkelig god grunn til å melde seg ut av ape-skrattpartiene: Ap hadde knapt sett 15 tallet på galluppen om folket rann dette i hug.

Les denne linken og la deg bli satt ut, ta anstøt og meld deg straks ut av AP, H, SV, FrP, SP og V:

http://bmonline.no/html/eu_69.html
viewtopic.php?f=42&t=6

Finn fram kluten og begynn tutingen straks, for her er det virkelig grunn til både å blåse i basunene og melde seg ut av samtlige ape-skrattparti. Tenk våre rikspolitikere har holdt nordmenn for narr i over 40 år, ved å hevde at vi har et demokrati å være stolt av?
Det hadde vært gode nyheter å formidle av NRK og TV2 samt Aftenposten, Dagbladet og VG?

Dette innlegget ble slettet på SOL debatt politikk to ganger på rad.
http://debatt.sol.no/category/debattgru ... k-politikk
Et sted hvor skitt kan skrives, men hvor sannheten straks blir slettet av statslesbene. (les ottar)

Norge
Apekattene
 

Gå til Innvandring/integrering

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron