Russia og Ukraina!

Amerikanerne ville lære muslimene å pisse beint, se hva som nå skjer der borte i "bombekrateret"!

Russia og Ukraina!

UNREAD_POST BmOnline » Søn Mar 06, 2022 2:27 pm

Israel News:

https://www.youtube.com/watch?v=zVZLzBh ... liNewsLive

Did Putin Foil NATO Backed Plot Against Donbas?
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2543
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Russia og Ukraina!

UNREAD_POST Di Anita Skjold » Man Mar 07, 2022 9:47 am

Russland erklærer krig mot Straussians
av Thierry Meyssan
Russland fører ikke krig mot det ukrainske folket, men mot en liten gruppe mennesker innenfor den amerikanske makten som har forvandlet Ukraina uten dets viten, Straussians. Den ble dannet for et halvt århundre siden og har allerede begått en utrolig mengde forbrytelser i Latin-Amerika og Midtøsten uten USAs viten. Dette er deres historie.
VOLTAIRE NETWORK | PARIS (FRANKRIKE) | 1. MARS 2022
عربي DEUTSCH ΕΛΛΗΝΙΚΆ ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIENSK NEDERLANDS PORTUGUÊS РУССКИЙ
Leo Strauss
Denne artikkelen er en oppfølging av:
1. " Russland ønsker å tvinge USA til å respektere FN-pakten, " 4. januar 2022.
2. " Washington forfølger RAND-planen i Kasakhstan, deretter Transnistria ," 11. januar 2022.
3. " Washington nekter å høre Russland og Kina ," 18. januar 2022.
4. " Washington og London, døvet ", 1. februar 2022.
5. " Washington og London prøver å bevare sitt herredømme over Europa ", 8. februar 2022.
6. " To tolkninger av den ukrainske affæren ", 16. februar 2022.
7. " Washington slår alarm, mens dets allierte trekker seg ut ", 22. februar 2022
Ved daggry den 24. februar gikk russiske styrker massevis inn i Ukraina. I følge president Vladimir Putin, som talte på TV på den tiden, var denne spesielle operasjonen begynnelsen på hans lands svar på «de som streber etter verdensherredømme» og som fremmer Natos infrastruktur til hans lands dørstokk. I løpet av denne lange talen oppsummerte han hvordan NATO ødela Jugoslavia uten autorisasjon fra FNs sikkerhetsråd, og til og med bombet Beograd i 1999. Deretter gjennomgikk han ødeleggelsen av USA i Midtøsten, i Irak, Libya og Syria. Først etter denne lange presentasjonen kunngjorde han at han hadde sendt troppene sine til Ukraina med det dobbelte oppdraget å ødelegge de Nato-tilknyttede væpnede styrkene og få slutt på de Nato-væpnede nynazistiske gruppene.
Umiddelbart fordømte alle medlemslandene i Atlanterhavsalliansen okkupasjonen av Ukraina som sammenlignbar med den i Tsjekkoslovakia under "Praha-våren" (1968). Ifølge dem hadde Vladimir Putins Russland adoptert Sovjetunionens «Bresjnev-doktrine». Derfor må den frie verden straffe det gjenoppståtte «Onderiket» med «ødeleggende kostnader».
Tolkningen av Atlanterhavsalliansen er fremfor alt rettet mot å frata Russland dets hovedargument: Selv om Nato ikke er en konføderasjon av likemenn, men en hierarkisk føderasjon under angelsaksisk kommando, gjør Russland det samme. Den nekter Ukraina muligheten til å velge sin skjebne, akkurat som sovjeterne nektet tsjekkoslovakene det. Det er riktig at Nato bryter prinsippene om suverenitet og staters likhet fastsatt i FN-pakten, men det bør ikke oppløses, med mindre Russland også oppløses.
Kanskje, men sannsynligvis ikke.
President Putins tale var ikke rettet mot Ukraina, eller engang mot USA, men eksplisitt mot «de som streber etter verdensherredømme», altså mot «Strausserne» i USAs maktstruktur. Det var en ekte krigserklæring mot dem.
25. februar kalte president Vladimir Putin Kiev-ledelsen «en klikk av narkomane og nynazister». For de atlantiske mediene var disse ordene fra en psykisk pasient.
I løpet av natten 25. til 26. februar sendte president Volodymyr Zelensky et våpenhvileforslag til Russland via den kinesiske ambassaden i Kiev. Kreml reagerte umiddelbart ved å angi sine betingelser:
arrestasjon av alle nazister (Dmitro Yarosh og Azov-bataljonen, etc.)
fjerning av alle gatenavn og ødeleggelse av monumenter som glorifiserer nazistiske samarbeidspartnere under andre verdenskrig (Stepan Bandera, etc.),
nedlegging av våpen.
Den atlantiske pressen ignorerte denne hendelsen, mens resten av verden, som visste om den, holdt pusten. Forhandlingen mislyktes noen timer senere etter at Washington grep inn. Først da ville den vestlige opinionen bli informert, men de russiske forholdene ville alltid være skjult for dem.
Hva snakker president Putin om? Hvem kjemper han mot? Og hva er årsakene som har gjort den atlantiske pressen blind og stum?
Paul Wolfowitz
EN KORT HISTORIE OM STRAUSSIANS
La oss stoppe opp et øyeblikk for å vurdere denne gruppen, strausianerne, som vestlige vet lite om. De er individer, alle jødiske, men på ingen måte representative for verken amerikanske jøder eller jødiske samfunn over hele verden. De ble dannet av den tyske filosofen Leo Strauss, som søkte tilflukt i USA under fremveksten av nazismen og ble professor i filosofi ved University of Chicago. Ifølge mange beretninger hadde han dannet en liten gruppe trofaste elever som han ga muntlig undervisning. Det er ingen skriftlig oversikt over dette. Han forklarte dem at den eneste måten for jødene å ikke bli ofre for et nytt folkemord, var å danne sitt eget diktatur. Han kalte dem hoplitter(Spartas soldater) og sendte dem for å forstyrre domstolene til sine rivaler. Til slutt lærte han dem skjønn og berømmet den "edle løgnen". Selv om han døde i 1973, fortsatte hans studentbrorskap.
Straussianerne begynte å danne en politisk gruppe for et halvt århundre siden, i 1972. De var alle medlemmer av den demokratiske senatoren Henry «Scoop» Jacksons stab, inkludert Elliott Abrams, Richard Perle og Paul Wolfowitz. De jobbet tett med en gruppe trotskistiske journalister, også jødiske, som hadde møttes ved City College i New York og redigerte magasinet Commentary . Begge gruppene var nært knyttet til CIA, men også, takket være Perles svigerfar Albert Wohlstetter (den amerikanske militærstrategen), til Rand Corporation (tenketanken til det militærindustrielle komplekset). Mange av disse unge giftet seg inntil de dannet en kompakt gruppe på rundt 100 personer.
Sammen utarbeidet og vedtok de "Jackson-Vanik Amendment" midt i Watergate-krisen (1974), som tvang Sovjetunionen til å tillate emigrasjon av den jødiske befolkningen til Israel under smerte av økonomiske sanksjoner. Dette var deres grunnleggende handling.
I 1976 var Paul Wolfowitz [ 1 ] en av arkitektene til "Team B" som ble anklaget av president Gerald Ford for å vurdere den sovjetiske trusselen [ 2 ] . Han ga ut en delirisk rapport der han anklaget Sovjetunionen for å forberede seg på å overta "globalt hegemoni". Den kalde krigen endret karakter: det var ikke lenger et spørsmål om å isolere (inneholde) Sovjetunionen, den måtte stoppes for å redde den "frie verden".
Straussianerne og de intellektuelle i New York, som alle var på venstresiden, stilte seg til tjeneste for den høyreorienterte presidenten Ronald Reagan. Det er viktig å forstå at disse gruppene verken er venstre- eller høyreorienterte. Noen medlemmer har byttet fem ganger fra det demokratiske partiet til det republikanske partiet og tilbake igjen. Det som er viktig for dem er å infiltrere makt, uansett ideologi. Elliott Abrams ble assistent for utenriksministeren. Han ledet en operasjon i Guatemala hvor han satte en diktator til makten og eksperimenterte med israelske Mossad-offiserer om hvordan man kunne opprette reserver for maya-indianerne for til slutt å gjøre det samme i Israel med de palestinske araberne (Maya-motstanden ga Rigoberta Menchú henne Nobels fredspris). Så fortsatte Elliott Abrams sine uttak i El Salvador og til slutt i Nicaragua mot sandinistene med Iran-Contra-saken. På sin side opprettet de intellektuelle i New York, nå kalt "Neokonservative", National Endowment for Democracy (NED) og US Institute of Peace, en mekanisme som organiserte mange fargede revolusjoner, som startet med Kina med forsøket på statskupp av Statsminister Zhao Ziyang og den påfølgende undertrykkelsen på Den himmelske freds plass.
På slutten av George H. Bushs (farens) embetsperiode utarbeidet Paul Wolfowitz, den gang nummer 3 i forsvarsdepartementet, et dokument [ 3 ] basert på en sterk idé: etter nedbrytningen av USSR, USA måtte forhindre fremveksten av nye rivaler, fra og med EU. Han avsluttet med å gå inn for muligheten for ensidig handling, dvs. å få slutt på FNs samordnede aksjon. Wolfowitz var utvilsomt designeren av «Desert Storm», operasjonen for å ødelegge Irak som tillot USA å endre spillereglene og organisere en ensidig verden. Det var i løpet av denne tiden at Straussians verdsatte begrepene «regimeendring» og «demokratifremme».
Gary Schmitt, Abram Shulsky og Paul Wolfowitz gikk inn i det amerikanske etterretningssamfunnet gjennom Consortium for the Study of Intelligences arbeidsgruppe for etterretningsreform. De kritiserte antagelsen om at andre regjeringer tenker på samme måte som den amerikanske regjeringen [ 4 ] . Deretter kritiserte de mangelen på politisk lederskap i etterretning, og lot den vandre inn i
uviktige spørsmål i stedet for å fokusere på de vesentlige. Politisering av etterretning er det Wolfowitz allerede hadde gjort med B-teamet og det han ville gjøre igjen i 2002 med Office of Special Plans, og fant opp argumenter for nye kriger mot Irak og Iran (Leo Strauss sin "edle løgn").
Straussianerne ble fjernet fra makten under Bill Clintons periode. De gikk deretter inn i Washingtons tenketanker. I 1992 publiserte William Kristol og Robert Kagan (mannen til Victoria Nuland, mye sitert i de tidligere artiklene) en artikkel i Foreign Affairs hvor de beklaget president Clintons engstelige utenrikspolitikk og ba om en fornyelse av "velvillig global hegemoni" [ 5 ] . Året etter grunnla de Project for a New American Century (PNAC) ved American Enterprise Institute. Gary Schmitt, Abram Shulsky og Paul Wolfowitz var medlemmer. Alle Leo Strauss sine ikke-jødiske beundrere, inkludert protestanten Francis Fukuyama (forfatteren av The End of History ), sluttet seg umiddelbart til dem.
Richard Perle
I 1994, nå en våpenhandler, ble Richard Perle (aka "mørkets prins") rådgiver for presidenten og eks-nazisten Alija Izetbegović i Bosnia-Hercegovina. Det var han som brakte Osama Bin Laden og hans arabiske legion (forløperen til Al Qaida) fra Afghanistan for å forsvare landet. Perle var til og med medlem av den bosniske delegasjonen ved signeringen av Dayton-avtalen i Paris.
I 1996 skrev medlemmer av PNAC (inkludert Richard Perle, Douglas Feith og David Wurmser) en studie ved Institute for Advanced Strategic and Political Studies (IASPS) for den nye israelske statsministeren, Benjamin Netanyahu. Denne rapporten [ 6 ] tar til orde for eliminering av Yasser Arafat, annektering av de palestinske områdene, en krig mot Irak og overføring av palestinere dit. Det var ikke bare inspirert av de politiske teoriene til Leo Strauss, men også av de til vennen hans Ze'ev Jabotinsky, grunnleggeren av "revisjonistisk sionisme", som Netanyahus far var privatsekretær.
PNAC samlet inn penger til kandidaturet til George W. Bush (sønnen) og publiserte før hans valg sin berømte rapport "Rebuilding America's Defenses". Den ba om en Pearl Harbor-lignende katastrofe som ville kaste det amerikanske folket inn i en krig for globalt hegemoni. Dette er nøyaktig ordene som PNACs forsvarsminister Donald Rumsfeld brukte 11. september 2001.
Robert Kagan
«»
Takket være 9/11-angrepene installerte Richard Perle og Paul Wolfowitz admiral Arthur Cebrowski i Donald Rumsfelds skygge. Han spilte en rolle som kan sammenlignes med den til Albert Wohlstetter under den kalde krigen. Han påla strategien "endeløs krig": USAs væpnede styrker skulle ikke vinne flere kriger, men starte mange av dem og holde dem i gang så lenge som mulig. Målet ville være å ødelegge alle de politiske strukturene til de målrettede statene for å ødelegge disse befolkningene og frata dem alle midler til å forsvare seg mot USA [ 7 ] ; en strategi som har vært implementert i tjue år i Afghanistan, Irak, Libya, Syria, Yemen...
Alliansen mellom Strausianerne og de revisjonistiske sionistene ble beseglet på en stor konferanse i Jerusalem i 2003, som israelske politiske skikkelser fra alle kanter dessverre mente de burde delta på [ 8 ] . Det er derfor ikke overraskende at Victoria Nuland (Robert Kagans kone, daværende ambassadør i NATO) grep inn for å erklære våpenhvile i Libanon i 2006, slik at den beseirede israelske hæren ikke ble forfulgt av Hizbollah.
Bernard Lewis og Benjamin Netanyahu
Bureau de Presse du Premier ministre
Noen individer, som Bernard Lewis, har jobbet med alle tre gruppene, Straussianerne, de neokonservative og revisjonistiske sionistene. En tidligere britisk etterretningsoffiser, han fikk både amerikansk og israelsk statsborgerskap, var rådgiver for Benjamin Netanyahu og medlem av USAs nasjonale sikkerhetsråd. Lewis, som halvveis i karrieren forsikret om at islam er uforenlig med terrorisme og at arabiske terrorister faktisk er sovjetiske agenter, ombestemte seg senere og forsikret med samme selvtillit at religionen forkynner terrorisme. Han oppfant strategien for "civilisasjonens sammenstøt" for USAs nasjonale sikkerhetsråd. Ideen var å bruke kulturelle forskjeller for å mobilisere muslimer mot de ortodokse, et konsept som ble popularisert av hans assistent ved rådet, Samuel Huntington, bortsett fra at Huntington ikke presenterte det som en strategi, men som en uunngåelighet som måtte imøtegås. Huntington begynte sin karriere som rådgiver for den sørafrikanske hemmelige tjenesten under aparteheid-tiden, og skrev senere en bok,Soldaten og staten [ 9 ] og argumenterer for at militæret (vanlig og leiesoldat) er en spesiell kaste, den eneste som er i stand til å forstå nasjonale sikkerhetsbehov.
Etter ødeleggelsen av Irak var Straussianerne gjenstand for alle slags kontroverser [ 10 ] . Alle er overrasket over at en så liten gruppe, støttet av nykonservative journalister, kunne ha skaffet seg slik autoritet uten å ha vært gjenstand for en offentlig debatt. Den amerikanske kongressen utnevnte en Iraq Study Group (den såkalte "Baker-Hamilton Commission") for å evaluere sin politikk. Den fordømte, uten å navngi den, Rumsfeld/Cebrowski-strategien og beklaget de hundretusenvis av dødsfallene den hadde forårsaket. Men Rumsfeld trakk seg og Pentagon fulgte ubønnhørlig denne strategien, som den aldri offisielt hadde vedtatt.
I Obama-administrasjonen fant Straussianerne veien inn i visepresident Joe Bidens kabinett. Hans nasjonale sikkerhetsrådgiver, Jacob Sullivan, spilte en sentral rolle i organiseringen av operasjonene mot Libya, Syria og Myanmar, mens en annen av hans rådgivere, Antony Blinken, fokuserte på Afghanistan, Pakistan og Iran. Det var han som ledet forhandlingene med øverste leder Ali Khamenei som resulterte i arrestasjon og fengsling av sentrale medlemmer av president Mahmoud Ahmadinejads team i bytte mot atomavtalen.
Regimeskiftet i Kiev i 2014 ble organisert av Straussians. Visepresident Biden er fast forpliktet til det. Victoria Nuland kom for å støtte de nynazistiske elementene i Høyre Sektor og for å overvåke den israelske «Delta»-kommandoen [ 11 ] på Maidan-plassen. En telefonavlytting avslører hennes ønske om å "knulle den europeiske union" (sic) i tradisjonen til Wolfowitz-rapporten fra 1992. Men lederne av EU forstår ikke og protesterer bare svakt [ 12 ] .
«Jake» Sullivan og Antony Blinken plasserte visepresident Bidens sønn, Hunter, i styret til et av de store gasselskapene, Burisma Holdings, til tross for motstand fra utenriksminister John Kerry. Hunter Biden er dessverre bare en junkie, han ville tjene som en front for en gigantisk svindel på bekostning av det ukrainske folket. Han ville utnevne, under tilsyn av Amos Hochstein, flere av hans steinervenner til å bli andre frontmenn i spissen for forskjellige selskaper og til å plyndre ukrainsk gass. Dette er menneskene som president Vladimir Putin kalte en «klikke av narkomane».
Sullivan og Blinken stolte på mafia-gudfar Ihor Kolomoysky, landets tredje største formue. Selv om han er jøde, finansierte han tungvektene til Høyre Sektor, en nynazistisk organisasjon som jobber for NATO og kjempet på Maidan-plassen under «regimeskiftet». Kolomoïsky utnyttet forbindelsene sine til å ta makten i det europeiske jødiske samfunnet, men hans medreligionister gjorde opprør og kastet ham ut av internasjonale foreninger. Imidlertid klarte han å få sjefen for Høyre Sektor, Dmytro Yarosh, utnevnt til visesekretær for det ukrainske nasjonale sikkerhets- og forsvarsrådet og å få seg selv utnevnt til guvernør i Dnipropetrovsk oblast. Begge mennene ville raskt bli fjernet fra enhver politisk funksjon. Det var deres gruppe som president Vladimir Putin kalte en «klikke av nynazister».
I 2017 grunnla Antony Blinken WestExec Advisors, et konsulentfirma som samlet tidligere senior embetsmenn i Obama-administrasjonen og mange Straussianere. Firmaets virksomhet er ekstremt lavmælt. Den bruker de politiske forbindelsene til sine ansatte for å tjene penger; det som noe annet sted ville bli kalt korrupsjon.
Joe Biden er ikke en Straussianer, men han har drevet forretninger med dem i omtrent femten år. Her med Anthony Blinken.
STRAUSSIANERNE ER FORTSATT DE SAMME SOM ALLTID
Siden Joe Biden kom tilbake til Det hvite hus, denne gangen som president i USA, har Straussianerne drevet showet. «Jake» Sullivan er nasjonal sikkerhetsrådgiver, mens Antony Blinken er utenriksminister med Victoria Nuland ved sin side. Som jeg har rapportert i tidligere artikler, dro hun til Moskva i oktober 2021 og truer med å knuse Russlands økonomi hvis den ikke følger dette. Dette var begynnelsen på den nåværende krisen.
Understatssekretær Nuland gjenoppstod Dmitro Yarosh og påla ham president Zelinsky, en TV-skuespiller beskyttet av Ihor Kolomoysky. 2. november 2021 utnevnte han ham til spesialrådgiver for sjefen for hæren, general Valerii Zaluzhnyi. Sistnevnte, en ekte demokrat, gjorde først opprør og aksepterte til slutt. Da han ble spurt av pressen om denne forbløffende duoen, nektet han å svare og nevnte et spørsmål om nasjonal sikkerhet. Yarosh ga sin fulle støtte til den "hvite führeren", oberst Andrey Biletsky, og hans Azov-bataljon. Denne kopien av SS Das Reich - divisjonen har vært bemannet siden sommeren 2021 av amerikanske leiesoldater tidligere fra Blackwater [ 13 ] .
Etter å ha identifisert Straussianerne, må vi innrømme at Russlands ambisjon er forståelig, ja til og med ønskelig. Å befri verden fra Straussianerne ville være å yte rettferdighet til millionen eller flere dødsfall de har forårsaket og å redde de de er i ferd med å drepe. Det gjenstår å se om denne intervensjonen i Ukraina er den rette måten.
Uansett, hvis ansvaret for de aktuelle hendelsene ligger hos Straussianerne, har også alle de som lar dem handle uten å vike et ansvar. Starter med Tyskland og Frankrike, som undertegnet Minsk-avtalene for syv år siden og ikke gjorde noe for å sikre at de ble implementert, og deretter med de rundt femti statene som undertegnet OSSE-erklæringene som forbyr utvidelse av Nato øst for Oder-Neisse-linjen og gjorde ingenting. Bare Israel, som nettopp har kvittet seg med de revisjonistiske sionistene, har uttrykt et nyansert standpunkt til disse hendelsene.
Dette er en av lærdommene fra denne krisen: demokratisk styrte folk er ansvarlige for beslutningene som er tatt i lang tid av deres ledere og opprettholdes etter vekslinger ved makten.
Thierry Meyssan
Oversettelse
Roger Lagassé
Di Anita Skjold
 

Re: Russia og Ukraina!

UNREAD_POST Globalistene sjakk m » Fre Mar 11, 2022 10:05 pm

Benjamin Fulford Full Rapport: EU Forhandler Overgivelse Til Russland, Den Falske Biden-Regjeringen Dødsømt

Ingen tvil om, at dagens massemedia er dødsdømt, for i denne artikkelen, blir alt mer enn.., snudd på hodet. Hele verden, snur nå ryggen til Khazar Mafiaen.

EU eller Nazistenes fjerde Rike, vet at det er sjakkmatt.., og prøver å forhandle om en overgivelse til Russland, bekrefter flere kilder. Dette betyr, at det falske Biden-regimet i USA, også må overgi seg eller dø.., lover kildene. «Ukraina er slangens hode. Når det først er tatt.., er det ikke noe globalistisk imperium lenger. De er ferdige», forklarer en australsk spesialstyrkeoffiser.

Årsaken til dette nederlaget.., er at Pentagon og de fem øyne-nasjonene (Australia, Canada, England, New Zealand og USA) nekter å kjempe mot Russland, på vegne av det Nazistiske EU.

Dette fikk det Franske militæret, til å gjøre en oversikt over NATOs evne, til å kjempe mot Russland, minus Angelsakserne. De konkluderte med, at NATO bare kunne holde ut i fem dager.., mot et fullskala Russisk angrep.

https://www.voltairenet.org/article215757.html

Det er også tydelig, at dette Russiske trekket, var planlagt for lenge siden. Det er grunnen til, at Russlands president Vladimir Putin sa i 2021, at Store Europeiske politiske skikkelser har «snakket om behovet, for å skape et enkelt rom fra Lisboa til Ural. Jeg tror, ​​og jeg nevnte dette, hvorfor Ural? Til Vladivostok».

https://www.eurasiareview.com/27012021- ... tin-at.../

«Den Russiske politikeren Vladimir Zhirinovsky, visste at krigen ville starte 22. februar 2022. Han visste nøyaktig denne datoen, for noen år tilbake!» en FSB-kildenotater.

Arild: Denne datoen skrevet med tall: 22022022

Enda mer spennende…, viser det Russiske våpenskjoldet, en ridder i hvit hatt, som tråkker på et krypdyr. Er dette bare en tilfeldighet, eller betyr dette…, at aktuelle hendelser, ble planlagt for århundrer siden?
………………………………………………………………...

RUSSIAN´S COAT OF ARMS
DEPICTS A WHITE HAT KNIGHT
KILLING A REPTILIAN.
THINK ABOUT IT.
………………………………………………………………...

Uansett hva tilfellet måtte være, er det helt klart GAME OVER, for den Khazariske Mafiaen, i Ukraina.

Det Russiske Forsvarsdepartementet, sier at Kiev-regimet nesten fullstendig har mistet evnen til, å administrere administrasjonen av regionene og distriktene, i landet.

https://telanganatoday.com/us-preparing-to-create...

FSB.., Den Føderale Sikkerhetstjenesten i Russland og CIA sier begge…, at den Ukrainske marionettpresidenten Volodymyr Zelensky, underlagt den Khazariske Mafiaen.., for lengst har flyktet til Polen. Han har også blitt lovet en rik pensjonisttilværelse, i Florida. Se vedlagte bilder av hans eiendeler i Costa Rica, ved Dresner Bank (1,3 milliarder dollar), og huset hans på 34 millioner dollar i Miami, Florida.
……………………………………………………………….

The last few years of the bloody war on Donbass, har been run from Miami… and guess who was there with Zelensky….
……………………………………………………………….

https://www.veter.....ans.....today.... ... -in-miami/

Når det gjelder de Nazistiske fotsoldatene, som bruker sivile og menneskelige skjold i Ukraina.., forventer ikke Putin, å komme til noen avtaler, med «en gjeng med narkomane og ny-Nazister, som er innesperret i Kiev».

https://tass.com/russia/1411363

Russerne sier, at de Nazistiske troppene i Ukraina, vil bli behandlet som kriminelle, og de fleste vil bli drept direkte. Det er i grunnen, GAME OVER.

Det er også militær aktivitet, utenfor Ukraina. For eksempel sier Franske etterretningskilder, at nasjonen Moldova, som ligger mellom Ukraina og Romania, har «opphørt å eksistere».

Svenske etterretningskilder sier, at både Finland og Sverige, overga seg til Russland forrige uke, og lovet å holde seg nøytrale, og holde seg utenfor Nato.

De facto overgivelsen av resten av Europa til Russland…, kan sees i mange offentlige kommentarer. For eksempel, bemerket den britiske statsministeren Boris Johnson, i en meningsartikkel i New York Times, at «Dette er ikke en Nato-konflikt, og det vil ikke bli det heller ... Russland har en overveldende kraft ... Det som skjer i Europa, vil ha dype implikasjoner, over hele verden."

Snakk om sanksjoner mot Russland, er rett og slett skrik og skrål. Det er grunnen til, at den Tyske Økonomiministeren Robert Habeck sier.., at landet hans, ikke kunne klart seg uten Russisk olje, og advarte om at «mangel på forsyning, kan true sosial samhørighet, i Tyskland».

For å forstå hva Russerne tenker, er det godt å se tilbake på, hva deres presidentavatar Vladimir Putin.., sa til Davos-gangsterne i 2021. Han advarte om, at å ignorere «systemiske sosioøkonomiske problemer», var en «farlig illusjon». Han bemerket, at «Moderne teknologiske giganter, konkurrerer de facto med stater», og at «globale forretningsforsøk, på å erstatte lovlige demokratiske institusjoner, og i hovedsak….., tilrane seg, eller begrense folks naturlige rett, til å bestemme selv», MÅTTE STOPPES. I det som utgjorde en krigserklæring mot Khazar Mafia-bedriftsfascistene.., konkluderte han med, at «Verden kan ikke fortsette å skape en økonomi, som bare vil være til nytte for, én million mennesker - den såkalte «Eliten» - vi må nå gå fra å oppgi fakta til handling».

FSB.., Den Føderale Sikkerhetstjenesten i Russland, forhandler nå direkte med White Dragon Society, om hvordan man kan erstatte Bretton Woods-systemet etter krigen…, med noe som faktisk fungerer for menneskene, på planeten. Da FSB fortalte en White Dragon Society-representant, at «81% av alle kriger fra 1945-2001, ble startet av USA.... USA kan gjøre all slags dritt, og kalle det «historie», og betaler ingen pris for det.» White Dragon Society-representanten svarte: «Den Amerikanske Bedriftsregjeringen, vil snart slutte å eksistere.., og god befrielse».
………………………………………………………...

KRIGER 1945 - 2001 LANSERT AV:

USA:………… 81%

ANDRE LAND 19%
………………………………………………………..

Denne følelsen deles av ledere over hele verden. For å se Indias holdning, se for eksempel dette morsomme 2-minutters TV-klippet.

https://twitter.com/skbozphd/status/1499298691156705282?
ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1499298691156705282%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.zerohedge.com%2Fmarkets%2Fmust-see-tv

Siden Pentagon nekter å kjempe mot Russland, på vegne av Nazistene, som utførte terrorangrep som 911 og Fukushima, prøvde Khazar Mafiaen å henvende seg til Tyrkia.., for å få beskyttelse. Dette er hva Tyrkiske offisielle medier, hadde å si:

Uansett hva som skjer, må en krig mellom Tyrkia og Russland unngås...Hvis Vesten bringer Russland i kne, vil det andre trinnet være, å vende seg direkte til Tyrkia.

https://www.yenisafak.com/.../a-europea ... aging-in...

Resten av den Muslimske verden, skyr også de Khazariske Mafia-styrte landene. For eksempel, har Pakistans statsminister Imran Khan, «inngått en avtale om å importere naturgass fra Russland - til tross for ramaskrik, over invasjonen av Ukraina».

https://www.msn.com/.../imran-khan-stri ... ar-AAUvn6Z

Saudi-Arabia har også brutt med Khazar Mafiaen, og har sluttet å levere gratis olje til Khazar Mafiaen, i bytte mot fiat-dollar, sier CIA-kilder.

Det er grunnen til at gassprisene i USA, skyter i været. Situasjonen er lik, i Latin-Amerika. For eksempel, nekter Brasils Bolsonaro å sanksjonere Russland, og sier at Ukrainerne, har betrodd nasjonens skjebne, til en komiker.
……………………………………………………….

Brasils Bolonaro nekter å sanksjonere mot Russland ..., sier ukrainere «stolte på en komiker med skjebnen til en nasjon».

Bolsonaro sa på en pressekonferanse, mens de var på ferie, at ukrainere hadde «stolt på en komiker med skjebnen til en nasjon» -
refererer til Zelenskys tidligere karriere, som skuespiller og komiker.
……………………………………………………...

Global avsky, mot Khazar Mafiaens uendelige ondskap, betyr at alliansen for å eliminere den, er nær en endelig seier, sier Dragon Family-kilder.

Putin har et siste trekk, i dette sjakkspillet.

Han kunne nasjonalisere, hele Russland. Akkurat som Xi har denne planen, som sitt siste trekk.

Det blir ingen atomkrig.

En global økonomisk krise, kan være nødvendig, for å beseire den Sataniske Kabalen.

Hvis begge land blir nasjonalisert, vil det globale systemet kollapse.

En global omstart, vil bli overvåket av Alliansen, beskriver en CIA-kilde situasjonen.

Bedriftspropagandamediene prøver å sukkerbelegge det hele, ved å late som om deres olje-, bil-, teknologiselskaper osv. trekker seg ut av Russland.., som om de kan ta oljebrønnene, fabrikkene osv. med seg. I VIRKELIGHETEN BLIR DE BESLAGLAGT.

Bedriftspropagandister prøvde også å få det til å se ut som om, de kunne ødelegge Russland økonomisk, ved å ekskludere det fra det internasjonale SWIFT-bankoverføringssystemet. Men, som MI6 bemerker, er SWIFT-systemet i hovedsak et system for.., hvitvasking av penger for NATO. Det er et gammelt system. BRICS kunne ikke brydd seg mindre om SWIFT.

Det samme gjelder Visa og Mastercard, som har kunngjort at de trekker seg fra Russland. I sannhet, har russerne allerede forberedt en overgang til Kinas Unionpay betalingsakseptnettverk.., som opererer i 180 land.

https://www.reuters.com/.../russian-ban ... switch.../

Det er på tide for Vestlige nasjoner, å innse at deres fullstendige dominans av verdensøkonomien, for lengst er over.., ifølge den Russiske regjeringen.

https://m.theepochtimes.com/russia-issues-warning-to...% 3D%3D

FSB.., Den Føderale Sikkerhetstjenesten i Russland bemerker også…., at COVID-19 forsvant fra Russland, så snart biokrigføringslaboratoriene i Ukraina, ble stengt.

En annen fordel med militæraksjonen i Ukraina, er at de fleste av verdens spam- og e-postsvindeloperasjoner.., nå er over. Slutten på Khazar Mafiaenss hvitvaskingsaktiviteter i Ukraina, viser seg også å være dødelig for dem, bemerker de. Tapet av både militær og økonomisk kontroll.., har tvunget Khazar Mafiaen til å forhandle, om en overgivelse.

Israels statsminister Naftali Bennett, som nylig ble arrestert (testet positivt for COVID-19, og er selvisolert), har gått med på å jobbe for at Alliansen, og skal forhandle om en overføring av makt.., bort fra Khazar Mafiaen.

Av denne grunn, har Israels statsminister Naftali Bennett, møtt Russlands president Vladimir Putin, på vegne av Khazar Mafia-marionettregjeringene i USA, Frankrike og Tyskland, sa Mossad-kilder.

Arild: «Testet positivt for COVID-19» kan tolkes som «under kontroll av Alliansen» nå, som jobber for Lyset. Disse «smittebærerne», får tilbudet om, en kule i panna…, eller nøste opp i den dritten, døm har vært med på.., og beholde livet. Man kan se slik på det.., at disse menneskene, hadde aldri kommet ut av jerngrepet, Khazar Mafiaen hadde på dem.., hadde det ikke vært for Alliansen.

Khazar Mafiaen har hatt jerngrepet i tusenvis av år. Nå står den, for fall. Det er en serie.., del 1 - 96.. på nettet om Khazar Mafiaen, så dette gir en pekepinn, på hvor omfattende, dette har vært.
…. ….

https://indianexpress.com/.../israeli-p ... tin-in.../

Likevel, er Khazar Mafiaen nå desperat og farlig, og gjør flere forsøk på, å iscenesette et kjernefysisk terrorangrep. For eksempel, er det nyhetsrapporter om et «lasteskip fullt av Porscher, Volkswagens og Bentleys», som brenner midt i Atlanterhavet.

Det er hva CIA, sa om brannen: Det var nesten helt sikkert, et kontraktsdrap. Alliansen satte ut en DEW - Direct Energi-Weapon - fra verdensrommet.

Energistrålen traff maskinrommet, og smeltet alt. Det var ingen måte, å slukke brannen på. Alliansen visste, at det var en kjernefysisk enhet ombord på frakteskipet, på vei til Rhode Island.., for å bli brukt i en Falsk Flagg-hendelse i USA.

https://m.theepochtimes.com/.../cargo-f ... porsches...

Det Russiske nyhetsbyrået Tass, rapporterte også: «Den nasjonalistiske Azov-bataljonen, planlegger å sprenge en reaktor ved Kharkiv Institute of Physics and Technology National Research Center, og skylder på Russiske styrker. Khazar Mafiaen håper også fortsatt, at de kan komme seg ut av affæren.., med et attentat.

Det er grunnen til, at Carolina-senator Lindsey Graham sa.., at Putin burde bli myrdet, for å få slutt på Russlands invasjon av Ukraina.

https://www.theguardian.com/.../lindsey ... suggests...

Her er hva CIA, hadde å si om det: Lindsey Graham vil snart teste positivt for COVID-19…, en gang til.

Han vil isolere seg hjemme. (Vi vet, at han vil bli arrestert og avhørt av Alliansen). Når han dukker opp igjen, vil han ha på seg GPS-støvelen. Mest sannsynlig, vil han forsvinne. En dekkhistorie, vil bli oppfunnet. Han har krysset grensen.

Washington DC, er også nå blokkert av lastebiler, for å få slutt på det kriminelle Fake Biden-regimet. Det er bare et spørsmål om tid, før pluggen trekkes.., angående hele denne forestillingen.

Arild: The Show Must Go On….., men som man skjønner nå.., ikke særlig mye lenger.

Ta en titt på noen av bildene og videoene nedenfor, for å se hvor ute av kontakt med virkeligheten.., den såkalte G7-ledelsen har blitt. Legg merke til den falske Kamala Harris, den falske Biden, utkledningslederne i Canada, Ukraina, Frankrike osv., så får du en idé om, hvor degenerert ting har blitt.

Vær også oppmerksom på, at disse såkalte lederne.., ennå ikke har betalt for den falske pandemien og vaksinekrigsforbrytelsene. I tilfelle du ikke la merke til det, mens du ble distrahert av den Russiske invasjonen.., har den Britiske regjeringen gitt ut en rapport, som bekrefter at de fullt vaksinerte, nå er ansvarlige for 9 av 10 Covid-19 dødsfall i England.

https://eraoflight.com/.../uk-gov-released-a-report... i England/

Det er lignende rapporter om vaksineskader, fra hele verden.

Det er grunnen til, at det amerikanske senatet nettopp stemte for, å avslutte en nasjonal nødsituasjon, på grunn av såkalt COVID-19. De er bare den siste delen av en voksende bevegelse, for å avslutte hele svindelen. I Canada, motsetter provinsregjeringer, militæret osv. seg åpenlyst.., Justin Castros forsøk på, å gjøre Canada til en totalitær vaksinestat.

MI6-kilder sier, at de har sjekket hele Justin Castros historie, som går tilbake til barneskolen, og M16-kilder har konkludert med.., at han er en manchurisk kandidat, og en forræder. Ikke forvent, at Justin Castro skal være her mye lenger. Det samme kan sies om Emanuelle Macron, og mange andre. Menneskeheten er i ferd med å bli frigjort, og den vil være ustoppelig.

For å avslutte denne uken, vil vi gjerne vise deg denne videoen, av en fremmed UFO. En NASA-kilde involvert i Project Bluebeam sier: «Jeg har aldri sett noe lignende».

Dette er ikke BlueBeam. Min beste analyse: dette er en portal som har åpnet seg.., for å vise en annen verden av teknologi. Her er et annet mystisk fenomen, filmet nylig i Russland. Et annet tegn på, at dette ikke er normale tider.., er de mange UFOene, i en BBC-rapport om situasjonen i Ukraina.

Enten det er BlueBeam eller noe annet.., er disse hendelsene, både utenomjordiske og overjordiske.., et tydelig tegn på, at planeten Jorden.., gjennomgår endringer av bibelske proporsjoner.

En ny tidsalder begynner.

Slutt

Lagt ut 03/08/2022 av EraOfLight — 22 kommentarer ↓

Kilde: https://eraoflight.com/.../benjamin-ful ... report.../
Globalistene sjakk m
 


Biovåpen fabrikkene i Ukraina

UNREAD_POST Kjellaug S » Lør Mar 19, 2022 9:57 am

Her er sannheten om Ukrainas store biovåpen produksjon mot menneskeheten. Going back to the 1980- ies Pentagon again.
Bush and Bush jr.
DR Francis Boyle: Bio Weapons Expert Exposes Labs In Ukraine

https://www.bitchute.com/video/hbjGkmm9 ... tNChuJgqHY L
Kjellaug S
 

Russia og Ukraina!

UNREAD_POST USA » Lør Mar 19, 2022 10:04 am

American Empire, Commentary, Militarism, Russia, Ukraine

US Militarism in Russia & Around the World

By following the Truman Doctrine, Brian Terrell says the U.S exploits and dishonors the very real aspirations of people for peace and self-determination.

Us is everywhere- Truman spokes

https://consortiumnews.com/2022/03/18/u ... GgmPZkyK9U
USA
 


Gå til Utenrikspolitikk

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron