Konsekvens; Endring av grunnloven idag

Mange av påleggene som kommer til kommunene fra sentralt hold er pga den ulovlige innførte EØS-avtalen. EU-direktiver er i strid med Norges Grunnlov da det er nordmenn som skal lage lover for Norge. Det er et svik og et forræderi imot nasjonen og folket vi er vitne til skjer. Nå må det en riksrettssak til mot svikerne på stortinget og i Regjeringen. http://bmonline.no/html/wetland.html
Forumregler
Merk dere at rikspolitikerne vil ha vekk kommuner.
Her kan dere lese årsaken til hvorfor de vil fjerne kommunene:
http://grunnlovens-vektere.com/html/sammen.html

Konsekvens; Endring av grunnloven idag

UNREAD_POST BmOnline » Man Mai 21, 2012 4:47 pm

Jarle Johansen 21. mai 10:06
Konsekvens; Endring av grunnloven idag. Paven - Vicar of Christ, Anti-Krist, erstatter Kvitekrist.

"Ein skal skikk følgje eller land fly." ~ Norsk ordtak

Med fullt av idioter av gymnasiaster, bruktbilselgere og husmødrene som Stortinget består av, så er det ikke rart at de kriminaliserer seg selv ved endring av grunnloven, jfr. Ansvarlighetsloven. Sovjetrussland gjorde det samme som Norge gjør i...dag i 1917 ved Bolsjevikrevolusjonen, med Hr. Blank (Lenin), Trotsky (Bronstein) og ikke minst Kal Marx Levy som inspirator, avsatte og senere drap den kristne Tsar og hele hans familie med. Landet gikk inn i en deprivasjon som kostet 66 million av deres innbyggere livet ifølge Alexander Solshenitzin, og følgende 70 års ufrihet og åndelig mørke, fordi de hadde vært likgyldige nok til å godta råskapen til de røde horder, tapte de velsignelsene og kom under forbannelsen. De hadde med sin likgyldighet bragt karma over sitt eget hode.

Norge går motsatt vei av de som vil lykkes med hva de gjør:

"I en stor ny kirkehistorie, skrevet av en verdensledende kirkehistoriker fra Oxford, siteres president Yang Zemin i 2003: «Om jeg skulle gjøre mer for Kina, noe som kan samle alle Kinas kantoner, måtte det være å gjøre kristendommen til Kinas statsreligion».
Men Kina overtar den kristne Troen og vinner-appene, sier Harvard-historikeren. Noen andre står klar til å lede!
De store land i verden er nå i enorme vekkelser og vil ha Jesus. Aller mest Kina. De har offisielt undersøkt hva som gjorde Vesten ledende. -Det var deres religion, kristendommen, svarte den kinesiske ekspertkommisjonen. Og la til: - Vi er sikker på det.
Hvorfor vinner Kina det økonomiske lederskapet? spør Harvardprofessoren.
– Jo, det er stapp fullt i kirken her. Disse har Troen som gjorde Europa stort. Den holder Europa på å miste."
http://idag.no/ledere-oppslag.php3?ID=21002

Takket være en gjeng med broilere på Stortinget.

Hvis noen vet med seg selv at det som skjer ikke er rett, men føler avmakt og usikkerhet hva de kan gjøre, så legg meg til som venn og send meg en melding, og jeg skal fortelle dem etter hvert hva de hver enkelt kan gjøre og bidra med for å redde sin egen sjel og karma, om nasjonen og hele verden skulle miste sin og bli dratt ned i elendigheten.

Jarle Johansen
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2382
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Lokalpolitikk

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron