Statskog øker festeavgiftene ved domstolen

Mange av påleggene som kommer til kommunene fra sentralt hold er pga den ulovlige innførte EØS-avtalen. EU-direktiver er i strid med Norges Grunnlov da det er nordmenn som skal lage lover for Norge. Det er et svik og et forræderi imot nasjonen og folket vi er vitne til skjer. Nå må det en riksrettssak til mot svikerne på stortinget og i Regjeringen. http://bmonline.no/html/wetland.html
Forumregler
Merk dere at rikspolitikerne vil ha vekk kommuner.
Her kan dere lese årsaken til hvorfor de vil fjerne kommunene:
http://grunnlovens-vektere.com/html/sammen.html

Statskog øker festeavgiftene ved domstolen

UNREAD_POST BmOnline » Fre Nov 16, 2012 1:08 pm

Statskog har opp igjennom tidene økt festeavgiften for mange. Hva er egentlig årsaken til at de skal øke avgiften?

Det finnes 3 forskjellige festekontrakter som har infløkte regler som utganspunkt, jfr eldre festekontrakter og nyere festekontrakter.
Felles for dem alle er at det er Statskog som setter nye festeavgifter. Men i avtalen om festeavgift fremgår det at det er forskjellige måter å utøve skjønn ved fastsettelse av avgiften for hver av de tre forskjellige typene inngåtte festeavtaler. Prinsippet som er eldst, stammer fra tiden før 1975, og loven av 1975 setter malen for mange festekontrakter. Nå har altså Statskog hatt flere rettssaker mot festere for å få øket festeavgiften. I hvilke hensikter
økes festeavgiften? Fins det vektige årsaker, eller noen rett som kan påberope denne tendensen i å øke festeavgiften?

Mitt svar, nei. Dette er et kollektivt mål, som sosialistene har satt i system for å utarme, ødelegge velferden i Norge.
Derfor, gjør ditt ytterste for å spre denne informasjonen til alle det måtte berøre. Statskog løper ærendet for fanden selv. Statskog kan man ikke stole på. Deres agenda burde nå settes under lupen, på linje med alt som nå foregår i statsforvaltningen- til det værre for Ola og Kari nordmann.

Les mer: Husk, sosialistene i AP stod som hovedaktør for å devaluere krona. Det begynte med Einar Gerhardsen ved makten, og stadig har det gått nedoverbakke med krone-verdien. Ved å starte pengepressen, så oppnår du å skape inflasjon, å få mer penger i omløp enn du egentlig har i verdi. Den samme effekt oppnåes når man øker lønninger over alle støvelskaft i industrien, da oppnåes den samme negative trend, inflasjon. Kronen raser i verdi. Mottiltak, høyere priser. Og slik går sosialistenes karusell, helt til krakket kommer. Og det er planlagt av AP og de andre globalistene.

Statskogs festekontrakter.pdf
Her er dokumentert rettssaker mot tomtefestere for å øke avgiftene
(25.88 KiB) 120 ganger


BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2382
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Lokalpolitikk

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron