Norske politikere er noen luringer

Mange av påleggene som kommer til kommunene fra sentralt hold er pga den ulovlige innførte EØS-avtalen. EU-direktiver er i strid med Norges Grunnlov da det er nordmenn som skal lage lover for Norge. Det er et svik og et forræderi imot nasjonen og folket vi er vitne til skjer. Nå må det en riksrettssak til mot svikerne på stortinget og i Regjeringen. http://bmonline.no/html/wetland.html
Forumregler
Merk dere at rikspolitikerne vil ha vekk kommuner.
Her kan dere lese årsaken til hvorfor de vil fjerne kommunene:
http://grunnlovens-vektere.com/html/sammen.html

Norske politikere er noen luringer

UNREAD_POST Tronens Ambassadør » Tor Jul 25, 2013 8:03 am

Norske politikere er noen luringer, de skammer seg ikke over å voldta det norske folket ved utilbørlige underskudd som er tilveiebrakt pga deres lavmål i økonomi-styring-. Nordmenn flest skulle således sende sine regninger til disse ildskjelene de kaller "rådmenn" i kommunene, skjønt mange av dem ikke er menn.

Om det så ikke var nok, så kommer de jaggu for å voldta oss igjen- da med en eiendomsskatt- som er skyhøy- regnet ut i forhold til verdien på boligene. Det sier litt om systemet som leker pollti og røver, hvor de stjeler penger fra folket de skulle tjene.
Det for at løgnerne skal stjele mest mulig penger av folket de er satt til å tjene. Når skal foket få disse kastet i kasjotten?

Først stemmer folk disse inn, når de så ikke gjør jobben sin, så skal folk flest betale dem penger slik at de kan fortsette sitt sløseri med å ødelegge vårt land?

Når de også i Hamarøy ikke sa ifra før valget- at de ville innføre eiendomsskatten etter valget, ble mange lurt. Hadde velgerne visst at AP-kommuner driver et "dobbelt spill", så hadde HELE nordland vært blått etter forrige valg.

Flere andre AP-kommuner i norland mistet makten og det ble heldigvis blått. Nå bør dere merke dere at det er kun AP kommuner som har vært på ROBEK Lista.

Husk, stem ALDRI sosialistisk!!


Hilsen

Tronens Ambassadør

PS:

Under krigen hadde gode nordmenn en binders på jakkeslaget, som et symbol på Nasjonal tilhørighet. I dag er symbolet ennå sterkere og mer synlig. Alle som har ei sikkerhetsnål i jakka i dag, de viser sin AVSKY mot nazi AP, LO og det globale helvetet som Gro H Brundland AP og hennes medsammensvorne i NRK og Tv2 står for, pluss riksavisene og den illegale Europabevegelsens stortingsgruppe inne i nasjonalforsamlingen. Fordi denne arbeider på tvers av alle partigrenser og dermed har æren for å ha ødelagt vårt demokrati, som de skryter over at vi har i Norge- på Nrk og fra talerstolen på dette galehuset de kaller stortinget.

Støtt riksrettssaken.
Tronens Ambassadør
 

Samtlige parti er under sperregrensen!

UNREAD_POST BmOnline » Fre Mai 02, 2014 8:53 am

Legg merke til dagens meningsmålinger, hvor de skryter av at den og de har så og så mange prosent opp, og andre så og så langt ned osv.

Hva tror dere dette er? Jo, det er et skuespill.

1. For det første- om Norge hadde hatt et demokrati, så hadde det IKKE vært JA til EU på Stortinget, fordi Stortinget skal avspeile folkets røst- det er akkurat hva et demokrati igjenspeiler på stortinget. Men når folket har stemt konsekvent nei til EF i 72, og nei til EU i 1994, så fungerer et demokrati slik at stortinget skal avspeile folkets vilje til enhver tid. Men dette har ALDRI skjedd i Norge, merk dere mine ord. Det viser seg altså at de lyver til oss om disse viktige sakene, hvor meget mer er usant inne på Stortinget? Svaret er- det meste.

Når vi så ser at saker på Stortinget har null støtte i folket, tror dere da at FOLKET støtter disse lystløgnerne på valgmålinger som visse firma har æren for å utføre? Sannheten er at samtlige parti på stortinget er under sperregrensen! Fordi de har IKKE flertallet av folket i ryggen om sine utflukter på sak.

Og da er det meget ille fatt i Norge, vi lever under en diktator og i et diktatur.


BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2382
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Norske politikere er noen luringer

UNREAD_POST BmOnline » Ons Mai 08, 2019 9:04 am

La deg ikke trollbinde av diktaturet i Norge!

Her kan du lese mer om metodene som fhv stm Gro H Brundtland benyttet for å innføre Eøs. Hun ble den nyttige idioten for USSR til å utføre jobben, slik Einar G gjorde det samme, da krigsseilerne ble liggende i rennesteinen i Oslo- etter annen verdenskrig.

BmOnline


Sist flyttet til topp av BmOnline den Ons Mai 08, 2019 9:04 am
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2382
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Lokalpolitikk

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron