Dårlige toalett på barneskole i Oslo

Mange av påleggene som kommer til kommunene fra sentralt hold er pga den ulovlige innførte EØS-avtalen. EU-direktiver er i strid med Norges Grunnlov da det er nordmenn som skal lage lover for Norge. Det er et svik og et forræderi imot nasjonen og folket vi er vitne til skjer. Nå må det en riksrettssak til mot svikerne på stortinget og i Regjeringen. http://bmonline.no/html/wetland.html
Forumregler
Merk dere at rikspolitikerne vil ha vekk kommuner.
Her kan dere lese årsaken til hvorfor de vil fjerne kommunene:
http://grunnlovens-vektere.com/html/sammen.html

Dårlige toalett på barneskole i Oslo

UNREAD_POST Helseløs » Tir Nov 26, 2013 11:34 am

På Nordstrand i Oslo finnes det en barneskole hvor toalettforholdene er under all kritikk. Nevnte skole ligger ikke langt unna Nordstrand Kirke.

Barna som går her, holder seg helt til de kommer hjem, er dette virkelig mulig? De har således hård mage, med de følger det får gjennom sin skolegang.
Hvem er det som har ansvaret for at toalettforholdene skal være uklanderlige? Har denne skolen ikke midler til å holde toalettene i orden? Toalettsetene er løse og renholdet kunne vært bedre. Hvor stor læring går ikke elvene glipp av under slike forhold?

Har trivselen på denne barneskolen opphørt? Er det slik å forstå at vi bare skal akseptere at dette er dagen og malen- for hva som er helt vanlig?

Når man opplever at så er tilfelle, da begynner man å lure på om dette er omkvedet i alle barneskolene i Norge?

Bekymrings-klokkene bør da ringe, hvor Norge i media fremheves som verdens beste land å bo i? Det er jo det motsatte som er tilfellet, kanskje foreldrene begynner å våkne? Kom hjem fra skolen for å sitte på toalettet i en hel time.

Her er et eksempel til fra Oslo: http://www.nrk.no/ostlandssendingen/ele ... -1.9907535
Helseløs
 

Gå til Lokalpolitikk

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron