Revolusjon - ikke bare i Halden!

Mange av påleggene som kommer til kommunene fra sentralt hold er pga den ulovlige innførte EØS-avtalen. EU-direktiver er i strid med Norges Grunnlov da det er nordmenn som skal lage lover for Norge. Det er et svik og et forræderi imot nasjonen og folket vi er vitne til skjer. Nå må det en riksrettssak til mot svikerne på stortinget og i Regjeringen. http://bmonline.no/html/wetland.html
Forumregler
Merk dere at rikspolitikerne vil ha vekk kommuner.
Her kan dere lese årsaken til hvorfor de vil fjerne kommunene:
http://grunnlovens-vektere.com/html/sammen.html

Revolusjon - ikke bare i Halden!

UNREAD_POST Thorbjørn Andersen » Lør Jan 04, 2014 11:38 pm

REVOLUSJON – ikke bare i Halden!

Påstanden fremsettes etter nok en gang å ha lest innlegget til Tormod R. Ausland. (HA, 5. mars, 2013). Allerede da kom han med kommentarer til det som i årevis har foregått i byen – både politisk og administrativt. (Senere innlegg fra ham bare bekrefter det hele).
SNIKREVOLUSJON – er nok en enda riktigere betegnelse. For utviklingen har foregått etter oppskriften ”to – skritt – fram – ett – tilbake”. Altså, stille, rolig, og for mange - umerkelig.
LESERE tenker dermed øyeblikkelig på Arbeiderpartiets taktikk. MEN – det er etter min mening feil. Fullstendig feil! Og det gjelder ikke bare i denne byen. Arbeiderpartiet i Norge er dessuten slett ikke alene om fremgangsmåten mot et slikt sosialistisk SYSTEM - også i global sammenheng. (Andre må også ta sin del av skylden for utviklingen. Slik er det, bare). Men er det et slikt SYSTEM vi egentlig vil ha?
DISKUSJON omkring nettopp det spørsmålet skulle vært tatt for lengst – for advarselen kom allerede for noen år siden i boken til den vesttyske filosofen Günther Rohrmoser. Innholdet i boken ”Snikrevolusjonen” bør i dag absolutt vekke en slumrende befolkning. For nå, etter mange faktaopplysninger - må alle våkne - selv om oppvåkningen føles smertefull og brutal.
FØLGENDE sitater fra boken tilsier det; ”Vi står i dag ikke overfor en situasjon kjennetegnet av materiell elendighet, vi har å gjøre med en elendighet på bevissthetsområdet”. Og ”Vi lever midt i en marxistisk revolusjon som truer med å sluke oss”.
ELENDIGHET på bevissthetsområdet er akkurat hva det hele dreier seg om. For raffinert bruk av propaganda, og andre knep -- har snudd det aller meste på hodet. Bare tenk etter.
MANGE har rett og slett blitt hjernevasket. Helt inn til margen.


Thorbjørn Andersen
Halden
Thorbjørn Andersen
 

Gå til Lokalpolitikk

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron