Bærum kommune krever høy avgif på etablert avgift

Mange av påleggene som kommer til kommunene fra sentralt hold er pga den ulovlige innførte EØS-avtalen. EU-direktiver er i strid med Norges Grunnlov da det er nordmenn som skal lage lover for Norge. Det er et svik og et forræderi imot nasjonen og folket vi er vitne til skjer. Nå må det en riksrettssak til mot svikerne på stortinget og i Regjeringen. http://bmonline.no/html/wetland.html
Forumregler
Merk dere at rikspolitikerne vil ha vekk kommuner.
Her kan dere lese årsaken til hvorfor de vil fjerne kommunene:
http://grunnlovens-vektere.com/html/sammen.html

Bærum kommune krever høy avgif på etablert avgift

UNREAD_POST Bærums vel » Tor Feb 20, 2014 12:25 pm

Fikk krav om bæretillegg for søppel etter 45 år

Må renovatøren som henter søppel gå mer enn 10 meter for å plukke opp avfallsposen, må du punge ut med et bæretillegg på over 900 kroner.

– Mitt søppelstativ har stått på samme sted i 45 år. Jeg har aldri fått beskjed om at det måtte flyttes før jeg fikk en regning på bæretillegg dumpende ned i postkassen. Det var et krav på og en påminnelse om at jeg ikke hadde betalt avgiften, sier Torsvik til Budstikka.

Torsvik forteller at han aldri har aldri fått varsel om at han må betale et bæretillegg fra kommunen. Derfor finner han det urimelig at de sender et krav om betaling på et varsel han ikke har fått.

Dårlig kundebehandling

– Dette er dårlig kundebehandling, sier Harald Torsvik til Budstikka.

Søppelkassen har stått på en liten platting ved garasjen siden rekkehuset i Lupinveien sto ferdig i 1968. Ifølge Torsvik er det ca. 11 meter fra innkjørselen til rekkehuset og frem til stativet.

– Hadde de som henter avfallet svingt litt på bilen inn mot plassen foran huset mitt, hadde avstanden vært under 10 meter. Jeg synes de er veldig kranglete når de får avstanden til å bli 11 meter, sier Torsvik til Budstikka.
– Byråkratisk tull

– Jeg synes dette pålegget er noe byråkratisk tull. For å slippe mer bråk med kommunen flyttet jeg søppelkassen syv meter nærmere innkjøringen. Jeg måtte finne et praktisk sted å ha den, forteller 78-åringen.

I kommunens postlister finner Budstikka flere klager fra folk som har fått krav om bæretillegg.

Blant annet er noen kritiske til at det ikke er vedlagt noen dokumentasjon på at avstanden frem til søppelstativer overstiger grensen på 10 meter.

http://www.budstikka.no/nyheter/fikk-kr ... -1.8299220

Ny søppel-app til Bærumsbeboerne
Bærums vel
 

Gå til Lokalpolitikk

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron