Sommerkronikken må følges opp

Mange av påleggene som kommer til kommunene fra sentralt hold er pga den ulovlige innførte EØS-avtalen. EU-direktiver er i strid med Norges Grunnlov da det er nordmenn som skal lage lover for Norge. Det er et svik og et forræderi imot nasjonen og folket vi er vitne til skjer. Nå må det en riksrettssak til mot svikerne på stortinget og i Regjeringen. http://bmonline.no/html/wetland.html
Forumregler
Merk dere at rikspolitikerne vil ha vekk kommuner.
Her kan dere lese årsaken til hvorfor de vil fjerne kommunene:
http://grunnlovens-vektere.com/html/sammen.html

Sommerkronikken må følges opp

UNREAD_POST Thorbjørn Andersen » Man Aug 18, 2014 1:18 pm

Sommerkronikken må følges opp.
Jeg sikter til kronikken, skrevet av Steinar R. Paulsen. Den var tankevekkende, og handlet om fire temaer: Landets økonomi – landets forsvar – innvandring – Norges forhold til EU.

INNLEDNINGEN var følgende: Det er en mengde saker som våre massemedier og det norske kommentariatet er opptatte av, men som betyr lite og ingenting positivt for Norge og nordmenn i det lange løp.

AVSLUTNINGEN er det også all grunn til å tenke grundig over, og gjenta: Utfordringen for norske velgere: Hvilket parti går inn for (1) at vi nordmenn stadig skal forbedre vår levestandard gjennom å rendyrke de aktiviteter som til enhver tid gir mest penger i felleskassen, som (2) med øynene vendt mot havet sørger for at vi holder oss med et sterkest mulig forsvar som en integrert del av NATO i et tettest mulig samarbeid med USA, Storbritannia, Danmark og Nederland, som (3) reduserer innvandringen til velutdannede personer som Norge trenger og som (4) representerer velgerne i sin holdning til EU og arbeider for at Norge skal gjenvinne tapt selvstendighet gjennom utmeldelse av EØS? Hvis det ikke finnes et slikt parti, må det vurderes å etablere et slikt selvstendighetsparti.

KRONIKKEN i sin helhet kan leses på nettstedet: http://www.kommentar2.no/?p=2869

FORSKJELLIGE synspunkter (som bør anspore til debatt) er det helt sikkert, både på kronikkens innhold, og antydningen om behovet for et eventuelt nytt parti. (Blir det siste en realitet, betinger det – etter min mening - et parti som bygger på intensjonene i Norges grunnlov. For alt annet er av liten eller ingen interesse). Dette mener styret i NHP - Norges Hjemmesitter Parti – med tilslutning fra undertegnede, som fremdeles sitter som selvvalgt formann og sekretær i partiet….

Thorbjørn Andersen.
Halden.
Thorbjørn Andersen
 

Gå til Lokalpolitikk

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron