HVA ER DET SOM FOREGÅR BAK VÅR RYGG?

Mange av påleggene som kommer til kommunene fra sentralt hold er pga den ulovlige innførte EØS-avtalen. EU-direktiver er i strid med Norges Grunnlov da det er nordmenn som skal lage lover for Norge. Det er et svik og et forræderi imot nasjonen og folket vi er vitne til skjer. Nå må det en riksrettssak til mot svikerne på stortinget og i Regjeringen. http://bmonline.no/html/wetland.html
Forumregler
Merk dere at rikspolitikerne vil ha vekk kommuner.
Her kan dere lese årsaken til hvorfor de vil fjerne kommunene:
http://grunnlovens-vektere.com/html/sammen.html

HVA ER DET SOM FOREGÅR BAK VÅR RYGG?

UNREAD_POST Amund Garfors » Man Nov 03, 2014 10:48 pm

Amund Garfors,
Trålveien 33, 8520 Ankenes. Tlf. 769/56689 906/19206 968/00016
HVA ER DET SOM FOREGÅR BAK VÅR RYGG?
-------------------------------------------------------------------------------
Det ser nå ut som det er en forbrytelse dersom man bare ymter frampå at Norge skal være vårt land også i framtida. Sannheten er et mektig våpen, og som har felt mange fiender, men som man helst ikke skal tilkjennegi, men holde vekk fra publikum. Debatten rundt innvandring og islam er også belemret med faktiske feil og fastlåste dogmer og myter. Dessverre blir disse feilene til vedtatte sannheter helt inn i de toppolitiske rekkene, og ikke minst inn i de tyngste medieinstitusjonene.

Og manipulasjon er en utstrakt øvelse fra visse hold, mens de mer naive og ærlige dumhetene - om et slikt uttrykk kan brukes - ja som undertegnede fikk erfare i sitt møte forleden, da Bård Tufte Johansen besøkte Narvik med sin forestilling Mann 44, der det heller legges et slør over de faktiske forhold, og der vi er i ferd med å miste landet vårt.

I ødeleggelsen av Norge er alt tillatt; manipulerende språkbruk, udokumenterte påstander og etablerte "sannheter" blir ofte et domineringsinstrument. Og det går på bekostning av både enkeltindividets rettigheter og ukrenkelighet. Ja ikke minst på sannhetens konto av våre muligheter til å videreføre et godt samfunn til dem som kommer etter oss. Der samfunnet skal baseres på trygghet, frihet og velferd. Men der man heller ser stygge og svarte skyer i horisonten.

Når man tar opp temaer som gjengvoldtekter, gettodannelser, narkotikakriminalitet, hjemvendte jihad-krigere, grenser uten kontroll, menneskesmugling, en kriminalitet som bare øker år for år, banksvindel og id-svindel, så blir man møtt med et nedlatende smil og dumme kommentarer. De fleste har det nok litt for godt til å forstå at slik vi nå har det, slik vil det IKKE være i all framtid! Jeg tror denne likegyldigheten som man ser så altfor mye av, kommer av at mennesker både her i Norge og resten av Europa gjennom mange år har vært vant til å stole på sine politikere, og på det de leser i avisene og på TV-nyhetene, som de tar som god fisk. En svært farlig rutine og uvane!
For nå forandrer alt seg ganske dramatisk. Og det med en politiker-adel som er besatt av multikultur-orgien de hyller. Ikke minst denne dekonstruksjonen av nasjonen, den etniske befolkningen- som Professor Thomas Hylland Eriksen og hans likesinnede står bak. Ja med et media som er nesten stum og kuppet av de samme menneskene, der mange opptrer som medløpere og heiagjeng. Mens befolkningen er omtrent i koma, og der de er blitt opplært i den gode, multikulturalistiske politiske korrekthet.

Og etter at avisene er fordøyd, da blir oppmerksomheten rettet mot TV og fotball, "Idol" "Farmen" "Jakten på kjærligheten" "Stjernekamp" Skavland" "Nytt på nytt" "Skal vi danse" osv osv. Ja de fores ustanselig med sirkus, brød og søppel når de sitter i sofaen og sløver i halvt koma. Kanskje ikke før et terrorangrep (II. 22.juli) og et blodbad utført av IS sine folk, som forlengst er på plass i Norge - da vil kanskje befolkningen begynne og våkne opp, og forstå hva som foregår?
Narvik, 03.11.2014 Amund Garfors
Amund Garfors
 

Gå til Lokalpolitikk

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron