Kronikk til ettertanke.

Mange av påleggene som kommer til kommunene fra sentralt hold er pga den ulovlige innførte EØS-avtalen. EU-direktiver er i strid med Norges Grunnlov da det er nordmenn som skal lage lover for Norge. Det er et svik og et forræderi imot nasjonen og folket vi er vitne til skjer. Nå må det en riksrettssak til mot svikerne på stortinget og i Regjeringen. http://bmonline.no/html/wetland.html
Forumregler
Merk dere at rikspolitikerne vil ha vekk kommuner.
Her kan dere lese årsaken til hvorfor de vil fjerne kommunene:
http://grunnlovens-vektere.com/html/sammen.html

Kronikk til ettertanke.

UNREAD_POST Thorbjørn Andersen » Lør Jan 31, 2015 4:39 pm

Kronikk til ettertanke.

Jeg sikter til kronikken i Halden Arbeiderblad, 17. januar, 2015 – ”Ytringsfrihet i Midt-Østen” – skrevet av Frode Rekve, tidligere redaktør i samme avis – senere instituttleder, Institutt for Journalistikk (IJ) i Fredrikstad.


HAN skrev om sine inntrykk fra en konferanse han deltok på i Istanbul, hvor han møtte en gjeng meget prøvede kolleger – nettopp i forbindelse med kampen omkring det frie ord.

ETTERTANKEN min kom da Rekve nevnte den arabiske våren for tre år siden. Da marsjerte folk taktfast og optimistisk i gatene over hele Midt-Østen og ropte: Vi vil vite sannheten!

HER i landet har det også foregått litt av hvert, spesielt de senere år. (Både foran og bak politiske kulisser). For tiden er det mye snakk om såkalt ytringsfrihet…..

DERFOR bør ingen bli forundret dersom samme rop kommer også her i Norge, MEN - hvor mange profesjonelle redaktører og journalister vil engasjere seg?

KANSKJE amatørskribenter heretter kan få slippe til med sitt bidrag i klartekst?

Thorbjørn Andersen.
Halden.
Thorbjørn Andersen
 

Arab spring

UNREAD_POST Arab atuomn » Lør Jan 31, 2015 4:50 pm

Well known words from many newspapers and media on earth. But who was this Arab spring ment for?


http://www.bbc.com/news/world-middle-east-30003865


Arab end.
Arab atuomn
 


Gå til Lokalpolitikk

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron