HVOR BLE DET AV ÅPENHETEN OG DEMOKRATIET?

Mange av påleggene som kommer til kommunene fra sentralt hold er pga den ulovlige innførte EØS-avtalen. EU-direktiver er i strid med Norges Grunnlov da det er nordmenn som skal lage lover for Norge. Det er et svik og et forræderi imot nasjonen og folket vi er vitne til skjer. Nå må det en riksrettssak til mot svikerne på stortinget og i Regjeringen. http://bmonline.no/html/wetland.html
Forumregler
Merk dere at rikspolitikerne vil ha vekk kommuner.
Her kan dere lese årsaken til hvorfor de vil fjerne kommunene:
http://grunnlovens-vektere.com/html/sammen.html

HVOR BLE DET AV ÅPENHETEN OG DEMOKRATIET?

UNREAD_POST BmOnline » Fre Aug 02, 2019 7:03 am

Amund Garfors, Trålveien 33, 8520 Ankenes. Tlf. 769/56689 906/19206
HVOR BLE DET AV ÅPENHETEN OG DEMOKRATIET?
--------------------------------------------------------------
Vi husker vel alle like etter 22.7.11 - der vi fikk høre om at nå skulle det bli mye mer åpenhet og demokrati. Ja, der folk skulle få komme fram med sin kritikk mot myndighetene. Og der det ikke skulle legges lokk på slikt i landets aviser.
Men hva opplever vi? Jo, vi ser nå daglig hvordan ytringsfrihet, meningsmangfoldet og demokratiet angripes fra flere fronter. Og det på en og samme tid. Friheten til å ytre seg angripes av en slags konformitet og militant nymarxisme - som i "toleransens" navn ønsker å utslette det kulturelle mangfoldet. Samtidig som islamisme og antisemitismen presser på, der dette uhyret etterhvert vokser seg sterkere og sterkere, også på hjemmebane. Ja der den på flere samfunnsfelt slutter seg til den allerede ekstreme venstresiden. Og som er blitt gjennomgående og godtatt etter 40-50 års iherdig kulturkrig, der også kristendommen er kommet under ild.
Jeg vil påstå at de skandinaviske demokratiene begynner mer og mer å ligne på politistater eller overvåkningssamfunn og gryende militarisering i den offentlige sfære. Der samfunnets elite i politikk, media og akademia styrer gjennom bruk av et slags nytt språk og en ideologisk ensretting. Som videre fører til uthuling og undergraving av fornuften og demokratiets fundament.
Ikke nok med det, men i tillegg hviler denne nye og skremmende globalismen som en slags klam hånd over det hele. Der kapitalen er i ferd med å vinne en endelig og avgjørende seier etter mange tiårs kamp mot nasjonalstatens suverenitet og indre autonomi.
Fordi våre samfunn endres gradvis til det verre, så vennes vi sakte til politistatens fremvekst. Ikke minst til vår tids nye utopiske tankestrømninger og språklige dekonstruksjoner og virvar. Det er som den berømmelige frosken i gryta. Det som for bare noen få år siden var uhørt eller totalt utenkelig, det blir etter hvert en dagligdags normaltilstand. Og uansett hvor mange kloke ord og utstuderte eksperter vi har i alle sektorer i samfunnet, så klarer de hverken å stoppe eller begrense de framvoksende samfunnssykdommene og faresignalene som brer seg i alle felt i samfunnet. Slik er det, og slik blir det, når de blinde skal lede de blinde.
Og derfor er det god grunn til å heise flagget den 8.mai! Hvem veit når også det tar slutt?
NARVIK, 03.05.2015

Kommentar bmonline:
Ja, Amund- det er fascistenes "religion" som pavestaten har innført. Nå er det slutt på alt som heter kjære dere, kjære folk, kjære mor osv osv. Fanden er løs i det norske politiet som er blitt våre banditter, merk dere mine ord. Se på det såkaldte politimerket, der finner du to fascist-søyler med øks på hver side i logoen til bandittene. SKREKK og GRU er hva de står for. DU blir bøtelagt bare du går på feil side av veien. Se hva som har skjedd. APe-kattene viser sitt sanne ansikt!!! Jeg har sagt det før, de hører ALLE hjemme i kasjotten snarest!
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2382
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Ytringsfrihet og demokrati.

UNREAD_POST Thorbjørn Andersen » Ons Sep 18, 2019 8:32 am

Ytringsfrihet og demokrati.

HVILKE BEGRENSNINGER gjelder for ytringsfrihet – og hva innebærer disse?

BÅDE lokalt og sentralt har spørsmålet igjen blitt aktualisert - spesielt etter noen karikaturtegninger for en tid tilbake, men også etter nylige uttalelser og beskyldninger om ”brun politikk” i et norsk, politisk parti.

OPPFATNINGEN min i den sammenheng - er at diskusjonen bør fortsette. Dermed tror, og håper jeg at spørsmål omkring også tidens ”demokratisering” kommer mer i fokus.

GRUNNLOVEN – og dens intensjoner – synes å ha gått i glemmeboken. Fullstendig.

SISTE PÅSTAND er for drøy – mener sikkert noen lesere. Hva mener andre?

Thorbjørn Andersen.
Halden.
Thorbjørn Andersen
 


Gå til Lokalpolitikk

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron