Går det an for nordmenn å bli flyktninger i hjemlandet Norg

Mange av påleggene som kommer til kommunene fra sentralt hold er pga den ulovlige innførte EØS-avtalen. EU-direktiver er i strid med Norges Grunnlov da det er nordmenn som skal lage lover for Norge. Det er et svik og et forræderi imot nasjonen og folket vi er vitne til skjer. Nå må det en riksrettssak til mot svikerne på stortinget og i Regjeringen. http://bmonline.no/html/wetland.html
Forumregler
Merk dere at rikspolitikerne vil ha vekk kommuner.
Her kan dere lese årsaken til hvorfor de vil fjerne kommunene:
http://grunnlovens-vektere.com/html/sammen.html

Går det an for nordmenn å bli flyktninger i hjemlandet Norg

UNREAD_POST Norulv Øvrebotten » Tir Sep 08, 2015 12:48 pm

Norulv Øvrebotten "Just wait...."

Går det an for nordmenn å bli flyktninger i hjemlandet Norge?

Ja, jeg vet det. Av personlig erfaring. Når du blir forfulgt, overfalt og trakassert, med gamle kommunistiske metoder, blir du til slutt tvunget ut av eget hjem og på flukt som fredløs, for du må ikke tro at politiet våger å løfte en finger for å beskytte deg. Jeg har flere ganger måttet flykte til andre steder i Norge eller til utlandet fordi jeg er blitt torturert og skadet i Norge i de siste tjue årene. Slik er livet som dissident i den siste sovjetstat. Livet ditt er ikke mye verd.

Det samme måtte en annen sekretær av tidligere forsvarsminister Johan Jørgen Holst gjøre i 1998. Anne Orderud Paust og mannen, diplomaten Per Paust, måtte flykte til USA for ikke å bli trakassert til døde.

Anne gikk med kniv i vesken. Så redd var hun. Det samme gjorde jeg i 1996. To år før Johan Jørgen Holst selv døde av mistenkelig hjerneblødning i 1994. Politiet i Oslo bare illuderte å beskytte ekteparet. I mitt tilfelle gjorde politiet ikke en gang det. Hvordan det var mulig å ta Holst visste jeg lenge ikke, men fant ut av det også.

Da Anne og Per kom hjem i 1999, lagde politiet et smutthull så snikmorderne kunne komme til og drepe dem til slutt. Først Per Paust med trolig gift. Deretter kona Anne noen uker etterpå, og for å kamuflere drapet med falskt motiv og falsk kontekst, ble de gamle foreldrene hennes også skutt i senga på Orderud gård. Helt kynisk og hensynsløst. For å kunne spinne bedrag videre på falskt grunnlag ved domstoler og besegle hele narrespillet med fire justismord. Også det er kurant praksis fra Riksadvokatembetet i Norge.

Her blir det fulgt en kjøreplan fra A til Å. Det vil si fra drap til dom som hvitvasker. Slik det blir gjort i kommunistiske narrespill.

Det er først nå at dette gamle knepet fra riksadvokaten er avslørt. Det har jeg gjort. Husk også på at Høyesterett i Norge ikke er nasjonal og en virkelig domstol som i andre siviliserte land. Selv om det blir skapt en illusjon om det. Domstolene generelt og Høyesterett spesielt har som primære oppgave å beskytte nøkkelfamilier i Oslo i doblet system som Russland har kontrollen over til sjuende og sist. Det ligger i blodet. Klaner tar vare på seg og sine. Innavlen er stor. Det dømmes generelt mer etter venner og bekjentskaper enn etter lover i Norge.

Folk har en naiv oppfatning av hva lov og rett går ut på i en fordekt vasallstat som Norge er. De forstår ikke at kriminalitet er mest effektiv når den kan pakkes inn som lov og rett. En profesjonell mafia gjør alltid det. Den skaffer seg kontrollen over alle kommandohøyder innen lov og rett når den har fått arbeidet uforstyrret i generasjoner.

Å koordinere politi og påtalemakt med snikmordere er ikke noe problem i Norge. Like lite som i Moskva. Det er en kurant sak for dem som har den virkelige makten i landet. Jeg har opplevd mye av det samme som Anne Orderud Paust. Hun var naiv nok til å tro at politiet ville beskytte henne da hun ble forfulgt, fordi politimester Ingelin Killengreen i Oslo forsikret henne og mannen om det. Noe som bare var lureri. Så naiv har ikke jeg vært. Til det kjenner jeg den dype staten for godt.

Så ikke tro at politiet vil gjøre annet enn å illudere beskyttelse, hvis ekstreme muslimer begynner å skjære hodet av nordmenn. For nå er politimakten i Norge blitt kraftig sentralisert igjen og i praksis brakt enda mer under fremmedstyre. Det betyr i klartekst at Russland har hånd om norsk politi. Ingen andre. Norske politikere kan du bare se bort fra. Hvis det smeller, stiller de bare opp i begavelser og bedrar deg etter instruks fra mafiaadvokater. Slik de har gjort etter 22. juli 2011.

Det skal ikke mange avkappede hoder til fra brutale muslimske krigere før blodbadet fort vil skape panikk med mange innfødte nordmenn på flukt.

Å ha et stort hjerte for mennesker på flukt vil vi i så fall sette stor pris på, vi også. Det ironiske er at vi kommer i en slik situasjon fordi vi har brukt hjertet i stedet for hodet. For det er mange islamske krigere som skjuler seg i flodbølgen av flyktninger til Norge og resten av Europa. Vi vet bare ikke hvor mange.

Joans Gahr Støre gjør kun det som han får beskjed om. Han er en stråmann med kodenavnet "Martin" i øst. Når Støre fikk beskjed om å bombe Libya, gjorde han det, og ikke tro at han hadde tanke for alle de mange drepte og lemlestede libyske småbarn eller menneskerettighetenes kår i Nord-Afrika. Det hadde Arbeiderpartiets leder heller ikke da han fikk beskjed om fikst å honorere Hillary Clinton med en halv milliard kroner i 2012. Fra den norske statskassen. Trolig på vegne av russiske FSB. Som finansierer mye av virksomheten sin med oljepenger fra den fordekte vasallstaten Norge.

De 8000 syriske flyktningene som kommer, vil nok i hovedsak bestå av meget unge og stridsdyktige menn. For meningen er selvsagt å destabilisere Norge, så det russiske overherredømmet og Kremls marionetter i Oslo skal sitte trygt. Ellers hadde ikke Støre kjempet så hardt for det.

Å kappe hodet av noen hundre nordmenn er også effektiv terror. Som ved hjelp av bedrag i forkant kan arrangeres indirekte. Kreativitet er det ingen mangel på hos dem som har regien for dramatikk i Norge og Vesten for øvrig.

http://www.express.co.uk/.../Islamic-St ... Smuggler...
Norulv Øvrebotten
 

Høyesterettsleder takker av, en skam for landet

UNREAD_POST Norulv Øvrebotten » Man Feb 29, 2016 8:50 pm

Norulv Øvrebotten
En skam for landet

Høyesterett snudde forholdet mellom politi og banditter på hodet og medvirket i en gransking av politiet i stedet for bandittene etter at Sovjetunionen ble til Russland i 1992, med den følge at de hemmelige russiske tjenestene befestet det fordekte herredømmet over Norge, slik det igjen ble gjort i en ny omgang fra og med 22. juli 2011, med også da domstolenes solide medvirkning i den falske flaggoperasjonen som kostet 77 mennesker livet. Er det noe å være stolt av?


Den nå avgåtte sjefen for Høyesterett, Tore Schei, ledet en granskingskommisjon som ikke hadde annen følge enn den kamuflerte hva som var skjedd under mordbrannen på ferja "Scandinavian Star" i 1990, da 159 menneske omkom. Er det noe å være stolt av? Å lage et eneste rot ut av hva som også da kan ha vært en kombinasjon av terror og bedrag? For å oppnå politiske formål?

Hva har vi å takke Tore Schei for? All kamuflasje og hvitvasking av den politiske kriminaliteten som han har vært med på? I for eksempel Orderud-saken?

De juridiske toppene i Norge har lojaliteten hos helt andre enn den norske befolkningen, og de kan ikke en gang ha ambisjoner om å være nasjonale, men er stort sett opptatt av å holde på familiemakt under Russlands gamle hegemoni i hovedstaden. Blod er tykkere enn vann.

Høyesterett, Riksadvokatembetet og Regjeringsadvokatembetet er en stor skam for landet. Punktum. De har medvirket til noen av de verste forbrytelsene i landet for indirekte å holde Norge under fordekt fremmedstyre siden mellomkrigstiden. Om de så må benytte justismord for å klare det og maskere virkeligheten.

De har stilt opp for både tyskere og russere, men aldri for nordmenn, utenom dem som de er i familie og slekt med. Eller har som venner i denne provinsielle andedammen i Oslo som de befinner seg i.

De beskytter mafiaadvokater og profesjonelle mordere, slik det nok en gang er skjedd etter massemordet i 2011. Særlig gjelder det Riksadvokatembetet med sitt notoriske bedrag.

Disse juristene er og blir svære sikkerhetshull i forsvaret av landet, og utgjør en stor og konstant fare for liv og helse til innbyggerne i Norge. De fortjener noe helt annet enn takk. Å takke dem er å snu hva de fortjener på hodet.

De sviker oss alle. Når som helst.

http://www.nettavisen.no/.../hyesterett ... 97725.html
Norulv Øvrebotten
 

Hvitvaskingsprogrammet til bandittene i Regjeringen

UNREAD_POST BmOnline » Tor Des 05, 2019 2:07 pm

Ser at Regjeringens egne skal skjule seg selv- ved å kreve både det ene og det andre av oss. Hva viser dette oss? Jo, de skal til livs alle i Norge som skulle ha en tjangs til å feite opp lønnskontoen noen hakk, mens de selv vasser i blodpenger.

Det er nå på tide med å hive hele bengen i trommelen- og sett velgeren på- VERY FAST.

BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2382
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Lokalpolitikk

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron