Side 1 av 1

Folket lurt trill rundt om Utøya drapene!

UNREAD_POSTSkrevet: Ons Jul 12, 2017 8:16 am
BmOnline
Det er meget forstemmende å se at det norske folket faktisk "sover og ikke skjønner bæra", dvs massemorderne har virkelig lykkes med å svinebinde hele folket ved løgnen som skjedde på Utøya 2011.

Våkn opp!
Det ULOVLIGE kartellet på tinget som ingen snakker om:

JEG vil IKKE dele min glede med å tro på at FRP er noe feiende flott, fordi FrP sitter sammen med ALLE de andre spytt slikkerne på tinget- hvor nettopp dette ulovlige KARTELLET er de ansvarlige FOR at NORGE i dag er 100 % under FREMMED HERREDØMME stikk i strid med Grunnlovens §1 og Straffelovens § 83.

Her kan dere lese den MEGET viktige info som de fleste nordmenn IKKE kjenner til. VÅKN Opp!

Nrks valg-skole 2009 v /Geir Helljesen
bmonline.no|Av BmOnline

http://bmonline.no/html/nrk_1.html

Her kan dere lese om statskuppet- og hvilke banditter og mordere som sitter på stortinget.

viewtopic.php?f=97&t=3137

Så er det da kun et MÅL som jeg ser det- som er LIV laga- som IKKE skal karre til seg noe, men GI det som VI har mistet tilbake dit det hører hjemme. Det finnes ikke innenfor dagens V-H akse. Der råder kun korrupsjon og massemord.

Derfor vil jeg anbefale ALLE som kan lese og stemme på noe NYTT- som ennå ikke har noe med selvskryt å gjøre, men som har med samfunnsbygging, trygghet og kjærlighet til medmennesker å gjøre.

Det er en stor oppgave, men jeg kan ikke sitte i ro og se at Norge blir revet i stykker av "ulvene" på dagens storting.
Derfor er vi noen få som har startet opp dette alternativ, som heller ikke kan sitte i ro. Vi håper at flere skal få kunnskap om dette- og la seg vekke til uro- og oppmuntring for en felles innsats for Norge. Bli med du også. V-H aksen på tinget i dag- er en illusjon om at Norge har et demokrati. Saken er - vi har aldri hatt det.