VENSTRE - HØYRE AKSEN- eventyret om at folket

Mange av påleggene som kommer til kommunene fra sentralt hold er pga den ulovlige innførte EØS-avtalen. EU-direktiver er i strid med Norges Grunnlov da det er nordmenn som skal lage lover for Norge. Det er et svik og et forræderi imot nasjonen og folket vi er vitne til skjer. Nå må det en riksrettssak til mot svikerne på stortinget og i Regjeringen. http://bmonline.no/html/wetland.html
Forumregler
Merk dere at rikspolitikerne vil ha vekk kommuner.
Her kan dere lese årsaken til hvorfor de vil fjerne kommunene:
http://grunnlovens-vektere.com/html/sammen.html

VENSTRE - HØYRE AKSEN- eventyret om at folket

UNREAD_POST BmOnline » Ons Mai 08, 2019 9:21 am

Venstre -Høyreaksen er eventyret om at folket har innflytelse på politiske saker i Norge.


Sannheten gjør vondt dere. Det har ALDRI hendt at norske borgere er blitt tatt med på råd i noen som helst sammenheng etter 10. januar 1940- da statskuppet fra det 89. Storting ble igjennomført ved Johan Nygaardsvold og Co.
Han nektet å avholde stortingsvalget høsten 1939- Hans regjeringskollegium fikk KUN lovnad til å sitte i Regjering i 3 år- i følge Norges Grunnlov kan INGEN sitte lenger- uansett hvor langt de klarer å pisse- ser dere?
Men tiden de fikk lov å sitte var fra 1936 da de ble valgt av folket- og 3 år vil si fra 1936- høsten til 1939-. Det hadde folket bestemt i hht Norges Grunnlov, Grunnlovens § 54 lød slik: "Valgthingene holdes hvert tredie Aar. De skal være tilendebragte inden November Maaneds Udgang". Denne § pluss flere andre har uærlige tjenere fjernet- for å dekke over sine lovbrudd.

Det er med andre ord landssvikere og banditter som i dag har inntatt stortinget i alle år etter statskuppet. ALT som er innenfor offentlig forvaltning er ILLEGALT og selvfølgelig meget ALVORLIG for dem som urettsmessig har tilrøvet seg makten UTEN folkets samtykke.

Det er duket til landssvik sak mot ALLE dem som i dag besitter stortinget og samtlige innen offentlig forvaltning skal frates sine verv og settes i varetekt i påvente av folkets dom. Det vil bli utnevnt NYE dommere over "hele fjøla" - da dommerne også er å klandre på samme vis som administrasjonen hos domstolene.

viewtopic.php?f=43&t=3292


BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2382
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Lokalpolitikk

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron