Stemmen fra veggen.

Mange av påleggene som kommer til kommunene fra sentralt hold er pga den ulovlige innførte EØS-avtalen. EU-direktiver er i strid med Norges Grunnlov da det er nordmenn som skal lage lover for Norge. Det er et svik og et forræderi imot nasjonen og folket vi er vitne til skjer. Nå må det en riksrettssak til mot svikerne på stortinget og i Regjeringen. http://bmonline.no/html/wetland.html
Forumregler
Merk dere at rikspolitikerne vil ha vekk kommuner.
Her kan dere lese årsaken til hvorfor de vil fjerne kommunene:
http://grunnlovens-vektere.com/html/sammen.html

Stemmen fra veggen.

UNREAD_POST BmOnline » Tir Des 10, 2019 7:13 pm

Thorbjørn Andersen. Halden.

Stemmen fra veggen.
09 Okt 2017 10:01 pm

Bak presidentens plass i Stortinget henger et maleri som skal forestille Riksforsamlingen på Eidsvoll i 1814. I midten står Christian Magnus Falsen. Han har fått hedersnavnet ”Grunnlovens far” for sin innsats, og blir ansett som den norske grunnlovs hovedforfatter.

HVORDAN ville forsamlingen på bildet gi uttrykk for sitt syn på dagens politikere - og tidens politiske uføre, mon tro? TENK om Falsen snudde seg mot dagens politikere i salen og sa sin hjertens mening i klartekst. Ja, hva hadde han hatt grunn til å si – nå i året - 2017?
SETTER man det hele inn i et tidsperspektiv, er min påstand dette: Hvis Dere tar utgangspunkt i Grunnloven og dens intensjoner – da, har Dere feilet totalt! Etter alle kunstens regler har Dere i årevis manipulert norske borgere inn i et POLITISK SYSTEM som er hinsides all sunn fornuft. Den granskning som for lengst skulle vært utført, må nå til – før all troverdighet overfor politiske myndigheter forsvinner helt. Troverdigheten er allerede på et farlig lavmål!

APROPOS GRANSKNING: Etter alt det som i mange år har foregått - både på kommunalt plan og på riksplan - viser jeg til ordene over. De er høyaktuelle - og minner meg dessuten om ord, skrevet av Andreas Hompland, i Dagbladet, 16. mai, 2014: ”Høgre og stortings president Olemic Thommessen har overtatt som knehøner for dei kapitalistiske kommunistane”. (Min kommentar: Du verden; Det var rene ord for pengene!)

STORTINGSPRESIDENTEN – Olemic Thommessen, Høyt Lysende Salomos Betrodde Broder i Frimurerlosjen - hva tenker han om tilstanden? OG – hva mener andre i Stortinget, Norges nasjonalforsamling? Begriper de I ETTERTID hva de har vært med på – bevisst eller ubevisst?
ADVOKAT Kristofer Almås – var den første varsler jeg var i kontakt med angående tidens uføre, og som i årevis hadde fulgt inngående med i hva som hadde foregått i det politiske narrespillet – både nasjonalt, og i internasjonal sammenheng. Det var slett ikke lite!
DERFOR var hans ord til politikerne på Stortinget, dekkende. (Den gang, som nå). Og - i klartekst, følgende: ”En ting bør dog alle disse politikerne ha ganske klart for seg: Jo lenger de venter med ryddesjauen – jo lenger den utsettes – desto mer skitt er man nødt til å lempe ut. Når man lar Stortinget gå på talle, som en annen saueflokk – blir bare tallen høyere og høyere for hvert år som går, inntil taket bås, og flokken kveler seg selv. Revolusjonen spiser også som kjent sine egne”. (Tistaposten - Halden, 30. juli 1980).

UTFORDRINGEN og OPPFORDRINGEN – har lenge vært fremsatt - og den bare øker: HVEM vil påta seg denne oppgav: Beskriv i klart språk hva som har foregått – også etter 2. VK.
INGEN TVIL: OPPGAVEN – er ikke bare stor. Den er formidabel!
ETTER en slik beskrivelse – vil et nytt spørsmål komme: Hva nå?
FORNUFTIG SVAR PÅ DET SISTE – MÅ TA UTGANGSPUNKT I GRUNNLOVENS INTENSJONER FOR NORSKE BORGERE. (Alt annet er av liten, eller ingen interesse. Totalitær tenkning har igjen dukket opp – og bifalles av alt for mange). DESSVERRE.

PARTIPOLITIKERE – er prestisjebundet, og våger heller ikke å vedgå tidens nazisme, som de selv sterkt har bidratt til. Derfor dette innhogget – som må opp til diskusjon blant borgere:
ALL STATLIG VIRKSOMHET GJENNOMGÅES AV PRIVATE RASJONALISERINGSFIRMAER.


Thorbjørn Andersen. Halden.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2382
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Lokalpolitikk

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron