Fjerning av sykehus, skoler, kommuner

Mange av påleggene som kommer til kommunene fra sentralt hold er pga den ulovlige innførte EØS-avtalen. EU-direktiver er i strid med Norges Grunnlov da det er nordmenn som skal lage lover for Norge. Det er et svik og et forræderi imot nasjonen og folket vi er vitne til skjer. Nå må det en riksrettssak til mot svikerne på stortinget og i Regjeringen. http://bmonline.no/html/wetland.html
Forumregler
Merk dere at rikspolitikerne vil ha vekk kommuner.
Her kan dere lese årsaken til hvorfor de vil fjerne kommunene:
http://grunnlovens-vektere.com/html/sammen.html

Fjerning av sykehus, skoler, kommuner

UNREAD_POST BmOnline » Lør Des 25, 2010 8:21 pm

Ja, globalistene gir seg "katta" i vårt land.

JA- siden's baktanke ved sammenslåing av kommuner og fylker.

I Aust-Agder slo man sammen 5 kommuner til en kommune.

Det var; Arendal, Moland, Hisøy, Øyestad og Tromøy kommune som ble til nye Arendal stor kommune.

Den egentlige grunnen til denne sammenslåingen er å fjerne folket fra nærdemokratiet og på den måten lettere få kontroll over de politiske mekanismene. På denne måten ble man kvitt 5 selvstendige valg distrikter med 5 nominasjonsprosesser som den gang med 5 kommuner var vanskelig å kontrollere og manipulere.

Nå behøver de bare å forholde seg til en kommune og en nominasjonprosess. Derfor er det lettere å manipulere valg av lokalpolitikere i de respektive partiers lokalvalg og ikke minst hvem som skal stå på listene til kommune og stortingsvalgene gjennom partienes nominasjonsprosesser. (F.eks: Blandt de bortmobbede og ekskluderte i FrP, viser en undersøkelse at det her var ca. 80-85% NEI folk. Og selekteringen for å få inn JA folk i det partiet fortsetter)

Dette er den helt klare og utvetydige hensikten med kommune og fylkessammenslåingene.

Den som har vært med i politikken og erfart hvordan intrigespillet og manipuleringene foregår skjønner dette veldig greit.

Det er viktig at NEI folk nå er med på å legge ut en politisk brekkstang i norsk politikk for å få samfunnet ut av den slagsiden det har fått bare siden krigen.

Den eneste muligheten er derfor å midlertidig melde seg inn i et klart og utvetydig NEI parti og orientere seg om brukbare NEI folk som kan bekle de forskjellige verv i dette partiet.

Deretter må man konsekvent stille opp på dette partiets lokallags årsmøte, denne ene gangen i året, for å stemme inn disse personer. Her må man sørge for at man er medlem i god tid og at gyldig kvittering for at medlemskontingenten er betalt. Videre må det også kontrolleres at man står på partiets medlemsliste i det respektive lokallag. Noen partier f.eks FrP (som forøvrig ikke er et NEI parti) krever at man er meldt inn og registrert som medlem på medlemslisten i partiet, senest den 31. august for å ha stemmerett ved kommende årsmøte. Dette må kontrolleres meget nøye ved innmelding i et NEI-parti.

Når så disse personer er stemt inn og plassert i partiet, forhåpentligvis i flertall, vil de selvfølgelig sørge for at det blir nedsatt en nominasjonskomite med flest mulig NEI folk for på den måten å få inn NEI folk på valglistene til kommune og stortingsvalg.

Den øverste målsetting her er å få inn NEI folk på stortinget, men selvfølgelig også i kommunestyrene ved kommunevalg da grasrot politikken er særdeles viktig.

Derfor er den siste jobben man gjør i denne sammenhengen å legge sin stemmeseddel i valgurnen ved kommune og stortingsvalg, for å avslutte og beseire de destruktive krefter som har jobbet på denne måten for sin sak i masser av år. Nemlig nedbygging av nasjonalstaten Norge.

Demokratiets siste time er i ferd med å ebbe ut. Så gjør din plikt for et fortsatt selvstendig Norge.

Husk på at du ved valget ser etter i avlukket at stemmesedler ikke er fjernet av globalistene. De har i åresvis hatt en sport med å putte i lommene (bære ut) stemmeseddlene til konkurerende partier. Derfor sørg for å melde ifra om du ser at stemmesedler mangler i valg-avlukket. Det verste for globalistene er at de ikke har video overvåking i valgavlukkene, så de får ikke overvåket hva folket egentlig stemmer. Men egentlig skulle man hatt videoovervåking på hyllene der stemmeseddlene befinner seg, slik at man kan se hvor stemmeseddlene tar veien, dvs hvilke lommer de spaserer ut av valglokalene i. Jeg opplevde at det manglet stemmeseddler i et avlukke, og ingen hadde med å passe på at det kom nye på plass? Et aldri så lite valgjuks med andre ord.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2382
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Lokalpolitikk

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron