KOMMUNENE SKAL NÅ TVINGES TIL Å TA IMOT ASYLSØKERE/FLYKTNIN

Her er innlegg fra leserne om fremmedmixen som rikspolitikerne tvang på folket, imot deres vilje.
Det er en stor urett å fjerne en nasjon, uansett om det er Afrika eller Norge. Ingen har rett til å forfølge folkeslagene og utsette dem for terror.
http://bmonline.no/htm/innva.htm

Moderator: BmOnline

KOMMUNENE SKAL NÅ TVINGES TIL Å TA IMOT ASYLSØKERE/FLYKTNIN

UNREAD_POST BmOnline » Lør Mai 02, 2015 9:38 am

Amund Garfors, 8520 ANKENES. tlf.769/56689 906/19206 968/00016
KOMMUNENE SKAL NÅ TVINGES TIL Å TA IMOT ASYLSØKERE/FLYKTNINGER.
=================================================================
Det er ikke bare i Sverige de nå vil tvinge fattige kommuner til å ta imot enda flere såkalte flyktninger/asylsøkere. Der i landet har nå integrasjonsminister Ylva Johansson planlagt en ny reform som vil pålegge alle kommuner til å ta imot disse fremmede inntrengerne. Ingen kommuner skal "fredes" eller lure seg unna sitt ansvar, sier hun. Her skal den samme galskapen trekkes nedover hodet på alle kommuner. Om de vil eller ikke, om kommunene er fattig eller rik, så skal multikulturen likevel seire. Det mens landet er konkurs, mens illusjonen og selvbedraget sees på som lønnsomt. Ja der problemene står i kø. Mens ingen tør nevne at en heller må redusere dette sakte og kommende selvmordet...

Og stort bedre er det ikke i Norge, der også vi skal vise oss som et sosialkontor for verdens muslimer, der multikulturen skal implementeres. Ja der det gjelder å prøve og holde hodet over vann så lenge det går. For ukultur, det skal også vi ha her i landet, uansett hva den koster. Ja, det selv om oljeprisen nå er under 50 dollar fatet, og landet går med stort underskudd.
Leste nylig den nye beredskapsplanen som UDI er kommet med. Det var en dyster og skremmende lesning. For her som i Sverige, for å takle en ekstraordinær asylstrøm, da skal norske kommuner PÅLEGGES å ta imot enda flere asylsøkere og flyktninger. I denne planen er det beskrevet en rekke dramatiske tiltak som ALDRI har stått i beredskapsplanene til UDI tidligere. Og det samtidig som folkets og landets interesser, behov, velvære og framtid blir nedprioritert. Eller rett og slett ignorert!Kanskje det er på tide at våre uansvarlige og naive politikere griper inn og begynner å innrette seg, der de tar folket alvorlig og snarest innser at slik tvang som de nå skal benytte, den er både grunnlovsstridig og umoralsk! I hvert fall ut fra prinsippene i folkeretten og folkesuvereniteten!
Og hva kan vi gjøre? Absolutt ingenting! Vi blir overkjørt med ei masseinnvandring av en muslimsk befolkning til tidligere fredelige land som Norge og Sverige. Dette er Brussels og EU sin egen oppfinnelse og plan for å presse oss i kne. Og det etter den ulykksalige Lisboa-forordningen på 90-tallet; der EUs udemokratiske vedtak ble tvunget på alle medlemsland, EØS-land og også land med kun en fremforhandlet handelsavtale (Sveits). EU er aldeles ingen demokratisk institusjon, la det være klart! Men EU er kun en ny-imperialistisk union som krever enda mere makt og herredømme over sin gamle verdensdel for på den måten og oppnå gammel storhet. Ja, der nasjoner og folk skal splittes. Og det mens norske politikere bukker og neier og hilser dette uhyret velkommen.

Om Norge bare hadde hatt en mandig og fedrelandstro konge som Haakon VII, da hadde det enda vært et håp. Ja, med en slik handlekraftig beskytter kunne man enda sovet godt. Men nå det ser ut som oppgaven krever en general. Dessverre, så er også de borte...

NARVIK, 10.02.2015 AMUND GARFORS
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2385
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Fra Leserne i Norge

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester