Nazi-nato bomber de siviles interesser

Hvorfor er det bare i utlandet at griske politikere steines og kjeppjages?
Har dere lagt merke til at NRK stadig peker på sex overgrep og pedofili i utlandet? Mens de ALDRI har nevnt med et ord at det er DOBBELT så galt i Norge.

Trodde dere at Ari Behn skjøt seg selv? Å laaangt ifra. Han ble skutt. På samme vis som General C G Fleischer.
Forumregler
Har våre politikere noe å frykte for sitt svik mot folket?

http://bmonline.no/html/eu_69.html
http://bmonline.no/html/stortinget.html
http://bmonline.no/html/grini44.html Norge et demokrati? Ikke få meg til å le...

Nazi-nato bomber de siviles interesser

UNREAD_POST Informanten » Tor Aug 29, 2013 7:26 am

NATO signerte Libyas dødsdom 22.07.2011

Et NATO angrep har truffet en vannrørfabrikk i al-Brega, Libya. Seks mennesker ble drept i bombeangrepet. Fabrikken som er truffet lager rørene til det store menneskeskapte vanningssystemet som går gjennom den libyiske ørkenen og bringer vann til 70% prosent av libyske hjem, ifølge kilder i Libya. Fabrikken ble truffet etter at vannforsyningsnettverket ble ødelagt på fredag. ( Libya er 90% ørken, og befolkningen er helt avhengig av dette vannsystemet. Red.anm.)

Av Timothy Bancroft-Hinchey for russiske Pravda.Ru 23.07.2011:
22 juli 2011. En dato for menneskeheten å huske.
NATO treffer den libyske vannforsyningens rørledning. Det vil ta måneder å reparere systemet og gjenopprette vanntilførselen til befolkningen. Dagen etter bombet NATO rørledningsfabrikken som produserer rør til vannsystemet.

Når ble vannrørfabrikken i al-Brega et legitimt mål ? Siden når ble vannforsyningensrørledningen et legitimt mål?

NATO har begått en krigsforbrytelse mot et sivilt vannforsyningsnettverk som bringer vann til 70% av Libyas befolkning, ifølge Pravda.Ru kilder i Libya. Daglig leder av Man-Made River Corporation som styrer rørledningen rapportene at de ble truffet av et NATO-angrep fredag. Et annet klart brudd på lov og rett ble kjent da et parti med 19 000 AK-47 maskingeværer til “opprørere” ble konfiskert i Ajdabiyah av libyske myndigheter, ifølge libyske militære kilder.

Det internasjonale samfunnet har nå to valg: å snu det blinde øyet til forbrytelsen som feiginger og la NATO å drepe libyske barn, libyske sivile og støtte terrorister og opprørere i deres angrep på sivilbefolkningen. Det andre alternativet er for det internasjonale samfunnet å bruke de riktige kanalene for å bringe press på NATO selv og på politikerne i sine medlemsland for å stoppe denne morderiske grusomhetene, denne voldshandling mot sivilisasjonen og folkeretten, nå.

- Vi har mottatt informasjon om at hvitt fosfor (ulovlig våpen) blir brukt mot libyske regjeringsstillinger nå.

Ingen kan være for disse voldshandlingene. Da er du en barnemorder, eller sympatiserer med barnemordere. Cameron, Obama og Sarkozy har blodet til hundrevis av uskyldige mennesker på deres hender.

Hvis NATOs bidrag for å beskytte sivile er å bombe vannforsyningen deres vil det internasjonale samfunnet reagere på denne grufulle krigsforbrytelsen, om ikke politikerne selv gjør det for oss. Vil noen vennligst gjøre noe med disse fryktelige krigsforbrytelser? Eller vil vi alle lene oss tilbake mens NATO ødelegger vannforsyningslinjer, som er en sivil og høyest nødvendig infrastrukturstruktur? Er dette å beskytte sivile eller er dette en hevnaksjon fordi NATO taper “krigen” de selv startet?

Se reportasje om “The Great Man-Made River Project” fra statseide Canadian Broadasting Corporation

http://www.youtube.com/embed/FUaX1vcujg ... showinfo=0"

http://www.folkets.info/component/conte ... m-22072011
Informanten
 

Gå til Utenriksnyheter

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron