BEGYNNELSEN PÅ SLUTTEN FOR EUROPA?

Hvorfor er det bare i utlandet at griske politikere steines og kjeppjages?
Har dere lagt merke til at NRK stadig peker på sex overgrep og pedofili i utlandet? Mens de ALDRI har nevnt med et ord at det er DOBBELT så galt i Norge.

Trodde dere at Ari Behn skjøt seg selv? Å laaangt ifra. Han ble skutt. På samme vis som General C G Fleischer.
Forumregler
Har våre politikere noe å frykte for sitt svik mot folket?

http://bmonline.no/html/eu_69.html
http://bmonline.no/html/stortinget.html
http://bmonline.no/html/grini44.html Norge et demokrati? Ikke få meg til å le...

BEGYNNELSEN PÅ SLUTTEN FOR EUROPA?

UNREAD_POST Amund » Ons Jun 03, 2015 1:41 pm

Amund Garfors, Trålveien 33, 8520 Ankenes. Tlf. 769/56689 906/19206 968/00016

BEGYNNELSEN PÅ SLUTTEN FOR EUROPA?
----------------------------------------------------------------------------------
Daglig er vi nå vitne til at horder med såkalte "immigranter" kommer over Middelhavet, godt hjulpet at de forskjellige EU- lands krigsfartøy. Det som tidligere stamme- og krigsherrer gjennom Muhammeds "befals-misjonering" ikke klarte gjennom århundrer med våpenmakt, brutalitet og myrderier, det har våre vestlige ledere på noen tiår nesten klart ved å åpne Vest-Europas grenser. Der de nå prioriterer en kapitulasjonspolitikk uten sidestykke i Europas historie, og i multikulturens og vanstyrets navn. Der de prøver å innbille europeerne at dette er vår plikt! Samtidig som disse dårene gjennom sine såkalte "humanitære krigføringer" ødelegger det ene land etter andre i Midt-Østen. Og som har frambrakt et monster som IS, og som truer oss både internt og eksternt.
Det er vel ingen tvil om at den vestlige politikerkaste som gjennom de siste 40 år har lagt til rette for dette kaos, og er de direkte ansvarlige for den katastrofen som vi alle ser er på vei? Men hva kan man vente av en gjeng undermålere som knapt nok har en IQ som overstiger skosåle-nivå? Og dette faktum til tross, så fortsetter fremdeles denne dødskursen og mot et helvete som kan sammenlignes med kursen som s/s "TITANIC" holdt da den forsvant i Nord-Atlanteren i 1912.
Foreløpig er vi vitne til en systempolitisk maktesløshet som er fastlåst til et grenseløst vanvidd, som bare vil bli enda mer "mangfoldig" og "berikende" for hver dag som går. Det ser ikke ut til at noen ansvarlige myndigheter tør å ta konsekvensene ved sine fatale feilgrep de siste tiår. Kun den dagen da folket våkner opp til motstand grunnet ekstreme forhold, hvor selve livet er truet, da kan man kanskje slå tilbake for de som er ansvarlige for "utviklingen"? Samt begynne å reparere skadene ved å ta de adekvate tiltak som er livsnødvendige.

Men slik ser det ikke ut nå, der det bare går fra vondt til verre!

NARVIK, 03.06,2015 AMUND GARFORS
Amund
 

Gå til Utenriksnyheter

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron