Den store strategen kamuflerer

Hvorfor er det bare i utlandet at griske politikere steines og kjeppjages?
Har dere lagt merke til at NRK stadig peker på sex overgrep og pedofili i utlandet? Mens de ALDRI har nevnt med et ord at det er DOBBELT så galt i Norge.

Trodde dere at Ari Behn skjøt seg selv? Å laaangt ifra. Han ble skutt. På samme vis som General C G Fleischer.
Forumregler
Har våre politikere noe å frykte for sitt svik mot folket?

http://bmonline.no/html/eu_69.html
http://bmonline.no/html/stortinget.html
http://bmonline.no/html/grini44.html Norge et demokrati? Ikke få meg til å le...

Den store strategen kamuflerer

UNREAD_POST BmOnline » Tir Sep 08, 2015 12:34 pm

Norulv Øvrebotten

Den store strategen kamuflerer


Russland benytter USA som en fremmedlegion for indirekte å oppnå politiske mål. Slik som blant annet i Libya.

Å tynne ut den originale befolkningen med innvandrere med en helt annen kultur, er et gammelt knep fra Stalin. Så når Putin satte mellomlederne sine i vest med den tidlig trente sovjetkommunist og president Barack Obama i spissen, i gang med å bombe Libya i 2011, visste han hva den demografiske konsekvensen ville bli for Europa. Bølgen av flyktninger var tilsiktet.

Vestlige land tok proppen ut i Libya og emigranter fra den tredje verden skyller nå over dem selv. Lenin sa at Vesten selv skulle kjøpe repet som Vesten skulle henge seg med. Så teknikken fra øst er ikke ny.

Putin snur bunken fra Stalin, og lar andre gjøre jobben for seg. Til og med for å skade seg selv og egen befolkning. Slik du nå ser Norge har gjort. Fordi vi ikke er i stand til å styre oss selv en gang.

President Vladimir Putin kamuflerer den virkelige makten i vest med å skjelle ut marionettene sine for hva de har gjort. Det er ikke første gangen. Putin behersker verdensscenen og dette indirekte spillet.

Han vet at de fleste ledere i Vesten ikke ville ha vært ledere uten at hans hemmelige tjenester hadde manipulert dem opp og fram siden de var studenter. Hva Moskva driver med er virkelighetens Animal Farm, og det er blitt gjort i generasjoner. Så Putin vet hvem som er satt på og hvem som ikke er det i nasjonal politikk rundt om i de ulike vestlige landene. Han kan trykke på de rette knappene overalt.

Den arven har han med seg fra gamle KGB.

Å splitte den originale etniske befolkningen i Europa betyr å kunne herske lettere. For Putin & Co.

Dette er en intelligent strategisk utgave av splitt og hersk. I stor målestokk. En utvanning med muslimer betyr bråk og krig i Europa, siden særlig ytterliggående muslimer ikke er mulig å integrere i en befolkning med vestlige verdier. Allerede nå flyter det blod i Tyskland, som kommer til å ta mot minst en million innvandrere i år. Det er nok til å undertrykke det meste av vestlig frihet om noen år.

Subversjon kalles slike tiltak i de hemmelige russiske tjenestene FSB - arvtakeren til KGB. Så langt er det gått etter planen. Europa har seg selv å takke for følgene av å underlegge seg Russland. Det samme har Amerika.

http://www.rt.com/news/314318-putin-vla ... -migrants/

Advarte mot at Europa ville bli svart

"In 2004, Qaddafi began formalizing deals to help control the flow of migrants into Europe. Preying on European prejudices, he warned Italian President Silvio Berlusconi about a Europe which "might no longer be European, and even black, as there are millions who want to come in."

Read more: http://sputniknews.com/africa/20150423/ ... 040.html...
EU refugee crisis ‘absolutely expected’ – Putin
rt.com
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2382
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Utenriksnyheter

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron